Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באקטים- פשוט חוייה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WELL אז ככה . לאחר 3 ימי נהיגה על זוג באקטים ...

הכניסה לרכב דיי מציקה , ללבוש את הרתמות- ארר.. icon_mad.gif

מכניס לרוורס (לצאת מהחניה) ואז הרתמות לא נותנות לי להסתובב eusa_wall.gif -אני נהפך לנהג משאית או מתחיל להילחם עם הרתמות לשם הסרתם בשביל לתת מבט לאחור icon_mad.gificon_mad.gif .

טוב יצאתי מהחניה לבשתי בחזרה את הרתמות והתחלתי בדרכי. המושב דיי נוח ומרגיש כמקשה אחת עם הרכב אך יודע לבלום אותו כמו שצריך מעיין הרגשה של בולמיי קוני במושב...

עומד ברמזור והמבטים מתחילים להציף אותי ואני לא יכול לחטט באף icon_confused.gif .

נוסע לתומי בהרגשה נינוחה של סוף סוף המושבים מורכבים באוטו (לאחר כחודש של המתנה).

לפתע מופיע לפניי סיבוב, החיוך הזדוני עולה על פניי icon_twisted.gif הכבישים באיזור היו ריקים ולא יכולתי להתאפק ותקפתי את הסיבוב על המגבלה. התחושה הייתה מאוד מוזרה וטובה. הרכב הרגיש ממש על מסילה הזוית גלגול כאילו לא קיימת כלל. התחושה הייתה כמעיין מקשה אחת - ממש כמו קארטינג . המושב נותן תחושה נהדרת של ביטחון ומשדר ממש את תנועותיו של הרכב.

לאחר כמה תקיפות וכמה היגויי יתר פרובוקטיבים בכוונה. אני חייב לציין החוויה היא שונה לחלוטין ממה שהייתה. אני לא האמנתי שמושבים ישנו כל כך הרבה בתחושה ובכייף ובתקשורת.

לאחר כ 250 ק"מ עם המושבים הם דיי נוחים ומפתיעים בהחלט לטובה אחד ההשקעות הכי נכונות שעשיתי ברכב.

אני ממליץ בחום למי שחולה כמוני. לגביי הגישה לאחור- הצלחתי לייצר מתאם שהגישה למושב האחורי אפשרית אך מאוד לא נוחה.

אני אישית הסכמתי לוותר על הפרקטיות של הרכב למען חויה שונה ומדהימה.

נ.ב: תודה לשחר על ה10 שעות בסדנא של מלמד ותודה ליובל מלמד על העזרה icon_wink.gif

ותודה לירון YE66 על העזרה והשירות...

בקרוב תמונות...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

באקטים זה דבר טוב, די עזר לי השבוע.

תתחדש :-P

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

באקטים זו חוויה.

ישנם באקטים מתכווננים כמו אצלי (ספרקו אינדי) ואז גם די נוח.

בסיבובים באקטים קובעים הרבה ונותנים לך אחיזה וביטחון שאין בכיסאות הסטנדרטיים.

הפתרון שלי לרכב שלוש דלתות היה מתאם הקפצה שזו מסגרת כפולה עם צירים שמרימה את הכסא ואז ניתן להשתחל לאחור.

fasthgtl_0003.jpg

fasthgtl_0006.jpg

fasthgtl_0005.jpg

fasthgtl_0004.jpg

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

קראתי איכנשהו(נראה לי שמוטי רשם) שבאקטים מתכווננים הם לא ממש באקטים..

הרעיון בבאקט הוא שהוא מקשה אחת, שהוא מושב אחד שלא ניתן לכוונן ולהזיז...

אדם.

פורסם
באקטים זו חוויה.

ישנם באקטים מתכווננים כמו אצלי (ספרקו אינדי) ואז גם די נוח.

בסיבובים באקטים קובעים הרבה ונותנים לך אחיזה וביטחון שאין בכיסאות הסטנדרטיים.

הפתרון שלי לרכב שלוש דלתות היה מתאם הקפצה שזו מסגרת כפולה עם צירים שמרימה את הכסא ואז ניתן להשתחל לאחור.

אתה מתכוון לרייקליינר.

באקט לא מתכוונן...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אין אפשרות לשים באקט רק בצד של הנהג ע"מ לפתור את בעיית הגישה למושב האחורי (גישה דרך כיסא הנוסע, הנשאר ללא שינוי)?

או שקיים חוק שעל הכסאות להיות זהים (מה ההגיון אם אכן קיים)?

פורסם
אין אפשרות לשים באקט רק בצד של הנהג ע"מ לפתור את בעיית הגישה למושב האחורי (גישה דרך כיסא הנוסע, הנשאר ללא שינוי)?

או שקיים חוק שעל הכסאות להיות זהים (מה ההגיון אם אכן קיים)?

מבחינה מעשית יש אפשרות כזאת...

ב-CTI הצהובה (ז''ל :|) ככה היה.

לא יודע מה החוק אומר על זה...

החוק בכלל מתיר שימוש בבאקטים?

• תוכן חדש...