Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שום דבר לא יעיל ברמה של קורס, פשוט כי בקורס יש לך פידבק ומקום לשאלות. אני כן ממליץ על ספר קודם כל בשילוב עם קצת התנסות באדוורדס עצמו (שמציעים 350 שקל מתנה על 150 שח שאתה משקיע לחשבון חדש) ויחד עם זאת ללכת לקורס. הספר וההתנסות תעלה לך כל מיני שאלות ואתה תהיה יותר מסתם פסל שבא לשאוב חומר, יהיו לך שאלות רלוונטיות.

גם ליוטיוב יש יתרונות, אבל אתה עדיין לא שם. זה כמו פרסומת בטלוויזיה, זה משהו שלא יגרום לבנאדם לקפוץ ולקנות עכשיו אבל זה כן יתיישב לך בתודעה ואז ברגע שתרצה לקנות מוצר מאותה קטגוריה סביר להניח שיקפוץ לך לראש המוצר שראית מיליון פעם בפרסומת. תתמקד בגוגל, הוא יביא לך את התוצאות.

כל השאר זה טוב ויפה, אבל אם תדע אדוורדס לא תצטרך שום דבר אחר. תבין שבאנר או תמונה יכול למשוך בנאדם ללחוץ אבל המטרה זה לא סתם קליקים אלא סגירות...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

אני מנסה להגיד שבגלל שהתחום שלי זה מוזיקה לחתונות, היעילות של באנר הרבה יותר גדולה, כי בנאדם שבדיוק התארס יראה את הבאנר ויגיד "ואללה, בוא נלחץ, אולי נתקשר אליו"

אני לא יודע אם התחום שלי זה מסוג הדברים שאנשים מחפשים בגוגל.

אני אשמח אם אני טועה, אבל אני לא יודע. מה דעתך ?

פורסם
אני מנסה להגיד שבגלל שהתחום שלי זה מוזיקה לחתונות, היעילות של באנר הרבה יותר גדולה, כי בנאדם שבדיוק התארס יראה את הבאנר ויגיד "ואללה, בוא נלחץ, אולי נתקשר אליו"

אני לא יודע אם התחום שלי זה מסוג הדברים שאנשים מחפשים בגוגל.

אני אשמח אם אני טועה, אבל אני לא יודע. מה דעתך ?

לא שזה באמת רלוונטי, סתם מתוך סקרנות - מוזיקה לחתונות = דיג'יי לחתונה?

ובגוגל מחפשים הכל גבר, כל שירות, כל מוצר, כל דבר שתעלה על דעתך מחופש בגוגל.

לדוגמא סתם עכשיו נכנסתי לגוגל כדי לקבל נפח חיפוש חודשי של מילות מפתח שונות, אלה התוצאות:

שירים לחופה - 590 חיפושים חודשיים.

שירי כניסה לחופה - 480 חיפושים חודשיים.

מוזיקה לאירועים - 110 חיפושים חודשיים.

עכשיו כן, יתכן וחלק מהביטויים כאן לא קולעים בול לשירות שלך. אבל תסכים איתי שאם בנאדם מחפש שירים לחופה שלו, יש מצב שגם דיג'יי \ מוזיקה לחתונות יכול להיות רלוונטי עבורו? עכשיו זה סתם על קצה המזלג 3 ביטויים, קמפיין יכול (ואמור) לרוץ על כמה מאות ביטויים שונים.

עכשיו סתם הערכה גסה (שלא שווה הרבה, אבל סתם כדי לקבל קצת מספרים) :

1200 חיפושים חודשיים סה"כ של 3 ביטויים, עם 3% הקלקה = 35 קליקים, מתוכם נגיד שיש לך 3% סגירה. זה אומר לקוח אחד, מהלקוח אתה גובה X כסף עבור השירות שלך, כאשר עבור ההגעה אליו (מחיר הפרסום) - שילמת 200 שקל. מבין את גודל הרווח?

להכפיל, לשלש, לרבע את ההצלחה זה לא בעיה משם - אם תדע מה אתה עושה.

אל תראה את מה שרשמתי לך בתור יעוץ, משהו שבוודאות יקרה לך וכו' וכו' - זה תלוי במלא פקטורים. אבל לפני שאתה מתחיל להתעסק ב-PPC - אתה חייב להתחיל בשלב חשוב עוד יותר, והוא להרים אתר מקצועי ואיכותי שיתן לאנשים קצת כיוון להבין מי אתה ומה אתה. דף פייסבוק הוא תוספת חמודה, אבל אתר ייצוגי חשוב פי כמה וכמה.

וטיפ קטנטן, כל כסף שאתה מוציא על אתר\פרסום\משהו שבסופו של דבר ישפר את ההצלחה שלך בתור עסק - הוא לא הוצאה, אלא השקעה שבטווח הארוך תחזיר את עצמה פי כמה וכמה.

פורסם
לא שזה באמת רלוונטי, סתם מתוך סקרנות - מוזיקה לחתונות = דיג'יי לחתונה?

ובגוגל מחפשים הכל גבר, כל שירות, כל מוצר, כל דבר שתעלה על דעתך מחופש בגוגל.

לדוגמא סתם עכשיו נכנסתי לגוגל כדי לקבל נפח חיפוש חודשי של מילות מפתח שונות, אלה התוצאות:

שירים לחופה - 590 חיפושים חודשיים.

שירי כניסה לחופה - 480 חיפושים חודשיים.

מוזיקה לאירועים - 110 חיפושים חודשיים.

עכשיו כן, יתכן וחלק מהביטויים כאן לא קולעים בול לשירות שלך. אבל תסכים איתי שאם בנאדם מחפש שירים לחופה שלו, יש מצב שגם דיג'יי \ מוזיקה לחתונות יכול להיות רלוונטי עבורו? עכשיו זה סתם על קצה המזלג 3 ביטויים, קמפיין יכול (ואמור) לרוץ על כמה מאות ביטויים שונים.

עכשיו סתם הערכה גסה (שלא שווה הרבה, אבל סתם כדי לקבל קצת מספרים) :

1200 חיפושים חודשיים סה"כ של 3 ביטויים, עם 3% הקלקה = 35 קליקים, מתוכם נגיד שיש לך 3% סגירה. זה אומר לקוח אחד, מהלקוח אתה גובה X כסף עבור השירות שלך, כאשר עבור ההגעה אליו (מחיר הפרסום) - שילמת 200 שקל. מבין את גודל הרווח?

להכפיל, לשלש, לרבע את ההצלחה זה לא בעיה משם - אם תדע מה אתה עושה.

אל תראה את מה שרשמתי לך בתור יעוץ, משהו שבוודאות יקרה לך וכו' וכו' - זה תלוי במלא פקטורים. אבל לפני שאתה מתחיל להתעסק ב-PPC - אתה חייב להתחיל בשלב חשוב עוד יותר, והוא להרים אתר מקצועי ואיכותי שיתן לאנשים קצת כיוון להבין מי אתה ומה אתה. דף פייסבוק הוא תוספת חמודה, אבל אתר ייצוגי חשוב פי כמה וכמה.

וטיפ קטנטן, כל כסף שאתה מוציא על אתר\פרסום\משהו שבסופו של דבר ישפר את ההצלחה שלך בתור עסק - הוא לא הוצאה, אלא השקעה שבטווח הארוך תחזיר את עצמה פי כמה וכמה.

קודם כל תודה (שוב) על התשובה הרצינית וההסבר המפורט.

מנסיון של למעלה מ 10 שנים בתחום - כשבנאדם מחפש שירים לחופה הוא בד"כ כבר אחרי שלב הדיג'יי, וממש לקראת האירוע, אז זה לא רלוונטי.

השקעה של 200 ואפילו 2000 שקל לנסיון חודשי זה בהחלט שווה

אני אשב בתקופה הקרובה על אתר רציני עם מידע תמונות והמלצות.

• תוכן חדש...