Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס ספורט 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמין? כן.

חסכוני? באופן יחסי. אני הייתיצלוחץ וקיבלתי צריכה משולבת של 1 ל 13.5. מאלטו אוטומטית באותם תנאים(אם כי בנסיעה רגועה יותר) אני מקבל 1 ל 16.

מומלץ? תלוי מאוד בך. הרכב בגדול מצויין. הוא כיפי לנהיגה , עם אחלה אחיזה והגה מצויין.

החסרונות המהותיים זה שהרכב די מאכזב בנסיעה בקו ישר. הוא לא חזק מספיק.

ובנסיעות בינעירוניות הוא רועש.מאוד. האלטו שלי מרגישה כמו אולפן הקלטות לעומת הרעש שיוצא מהיאריס ספורט.

אם אתה מודע לחסרונות, ומעריך את היתרונות, תקבל אחלה של רכב.

פורסם

אחלה מכונית כשהייתה חדשה. הזדקנה בכבוד.

בסיסית ומהנה.

הבעיה העיקרית שלך, זה למצוא אחת שטופלה באהבה ולא סובלת מעייפות הגיונית לגיל ולמהות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש לי את הרכב כשנה, ואני מאד מבסוט, לא עושה לי בעיות, כיף מאד לנהיגה.

צריכת דלק סבירה אחד ל 11-12 באיזור חיפה עם הרבה עליות.

לרכב יש גיר קצר שבעליות ובתוך העיר זה כיף אבל מחוץ לעיר בכביש מהיר דיי סיוט, נוסע על 100-110 בכביש 6 כי המנוע על סל"ד גבוה ומאד רועש.

אבל בכללית מאד אוהב את האוטו, אם תמצא אחד שמור גם אתה תהנה.

• תוכן חדש...