Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדקתי ושמתי לב שהנוזל ברף התחתון של המיכל,

איזה נוזל צריך?

נשאר לי מהרכב הקודם HIGHTEC ANTIFREEZE AN 13

האם יתאים?

שנת 2013 (הצורה החדשה)

פורסם

הנוזל המקורי שברכבך הוא נוזל מסוג Super Long Life Coolant ובקיצור SLLC. מומלץ להשלים חוסרים איתו אך גם מים מזוקקים יעשו את העבודה ולא יגרם כל נזק.

כדאי לתעד את העניין במוסך למקרה של כשל עתידי במנוע או ריקול. בכל מקרה איבוד של כמה עשרות מ"ל נוזל קירור בפרק זמן של 3 שנים במערכת שאינה אטומה זה אפשרי ולא בהכרח מצביע על תקלה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התקשרתי לטויוטה, מילוי נוזל קירור לא כלול באחריות יצרן.

הקנייה נעשית דרך שירות הלקוחות שלהם, כמות של 5L עולה 203 ש"ח לפני מע"מ.

יקררר :mm_mad:

פורסם

אם זה נוזל מקורי אז זה לא יקר ועוד 5 ליטרים. אמנם לא תצטרך את כל הליטרים אבל מי שרוצה לבצע לבד החלפת נוזל קירור זה מחיר טוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן,

ביקרתי במוסך מורשה טויוטה ברמלה.

על הדרך ביקשתי שיבדקו את הרפידות האחוריות כי הן קצת מרעישות. בלי שום בעיה הוחלפו הרפידות לחליפיות עד שליצרן יהיה פיתרון לחריקה (בעיה ידועה בטויוטה העולמית) ועל הדרך גם הוסיפו נוזל קירור.

0 ש"ח כולל עבודה :)

חוויה מעולה !

פורסם

אכן חוויית שירות מוצלחת ביותר!

בכל טיפול במורשה טויוטה (פריים בחיפה) בודקים וממלאים נוזל SLLC אם נדרשת תוספת (נדרשת כמות ממש מינורית, אבל בכל זאת פותחים, מוסיפים עד למקסימום, ולא מחייבים על זה שקל).

לאחר 10 שנים או 150 אלף ק"מ מחליפים את מלוא הנוזל בחדש ומקורי, לפי הוראות יצרן (הנוזל בתשלום כמובן, אבל העבודה כלולה בעלות הטיפול).

פורסם
חוזר לעדכן,

ביקרתי במוסך מורשה טויוטה ברמלה.

על הדרך ביקשתי שיבדקו את הרפידות האחוריות כי הן קצת מרעישות. בלי שום בעיה הוחלפו הרפידות לחליפיות עד שליצרן יהיה פיתרון לחריקה (בעיה ידועה בטויוטה העולמית) ועל הדרך גם הוסיפו נוזל קירור.

0 ש"ח כולל עבודה :)

חוויה מעולה !

כל הכבוד להם!

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
התקשרתי לטויוטה, מילוי נוזל קירור לא כלול באחריות יצרן.

הקנייה נעשית דרך שירות הלקוחות שלהם, כמות של 5L עולה 203 ש"ח לפני מע"מ.

יקררר :mm_mad:

לא יקר בכלל כאשר אתה לוקח בחשבון שנוזל הקירור המקורי מחזיק מעמד למשך 5 שנים או למעל 200 אלף ק"מ אם אני זוכר נכון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...