Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ,

אני מעוניין לחדש את הרכב שלי - לקסוס שנת 2010 דגם IS250 צבע כסף

חיפשתי הרבה באינטרנט ונתקלתי ב RESTORFX , הם טוענים שיודעים לחדש ולשחר את הצבע , ללא פוליש או ווקס

הבטיחו שיורידו שריטות , שפשופים וכו...

מישהו שמע על הטכנולוגיה הזאת?

תודה רבה , בכל אופן אשמח לשמוע על אנשי מקצוע בתחום

אני מאזור רמת גן או פתח תקווה

פורסם

יש לך בעמוד הפייסבוק שלהם לא מעט עבודות, תסתכל שם ותראה מה דעתך.

באם החלטת ללכת על זה נשמח לראות תוצאות לאחר מכן בפורום

Opel Adam S 2017

פורסם
מציאותי????

[ATTACH=CONFIG]455952[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]455953[/ATTACH]

בצביעה בהחלט!

בכול שיטה אחרת, אין מצב.

הרי מזה ללא פוליש ווקס זה צבע לא ? אין משהו אחר שיוריד שריטות אפילו גלייז מסתיר בקטנה ולא את הכול זה לא נשמע הגיוני ובכל זאת בהצלחה...

פורסם

מה שראיתי זה בעקרון זה

מה שבתמונות הם פרסמו מארגנטינה, בהחלט נראה לא אפשרי מלבד צביעה, הלכה מתקלפת.

ומצד שני במה שהם משתמשים זה סוג של תערובת לכה ממה שהבנתי.

בחיי שבא לי לנסות בשביל לדעת מה העמידות של זה.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

טוב כניראה מישו עשה שם כבר לקסוס מאותו דגם, בגדול אין מצב לשחזר ללא לכה/צביעה מצב של לכה\צבע מתקלף, ניראה כי הם עושים עבודה טובה השאלה לכמה זמן זה עמיד ומה הם עושים שם בכלל:S

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

דיברתי עם אחד מהם ברפרוף בפייסבוק, טוענים שהאחריות היא לכמה שנים לא זכור לי בדיוק כמה והעמידות לפחות לשנה שנתיים, המחיר כמו פוליש מקצועי באיזור ה 1.5-2K לערך כנראה שזה תלוי בגודל הרכב.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא באמת ציפית שהם יגלו לי את הסוד ;)

ראיתי שהם מורחים את החומר נותנים לו להתייבש בצורה כלשהי, ההכנה היא כמו טיפול דיטיילינג שטיפה ופלסלטינה וכו' (לפי האתרים בחו"ל).

לדעתי זה מתאים בעיקר לרכבים שהצבע שלהם לא טופח כלל, כאלו שמפוצצים בסווירלים.

Opel Adam S 2017

פורסם

סתם מעניין איך מבחינה טכנית אפשר להעלים קילופי צבע (צבע גמור) שיגיע למצב

של צבע חדש - למראית עין. שאין שכבת לכה מעל הצבע מה שנשאר למטה מתמוסס.

חייב להבין לעומק על מה מדובר, כי מבחינת הגיונית/טכנית זה לא עובר.

פורסם

רק לי משהו מריח קצת מוזר?.

החברה הזאת קיימת בעולם מעל עשור ובכל זאת אין הסבר ו/או סירטונים מספיק אינפורמטיבים על החומר בעולם.

אני אפילו לא מדבר על הארץ, שכאן אם הם כבר טיפלו בעשרות מכוניות מה הסבירות שמכל האנשים הללו, שהשם יודע איך הם הגיעו לתחום השיפוצים הנ"ל ולא לצביעת רכב בלי פורום דיטיילינג כלשהו, אף אחד מהם לא פירסם מודעת התלהבות מטורפת והמלצה על המקום?.

היחידים שפירסמו משהו זה בעלי המקום בזמנו על גבי הודעה כאן בהכי חוסר שיכנוע ואינפורמטיביות.

בשביל 1500 שח שזה אפילו פחות ממחיר של דיטיילינג בסיסי, אולי שווה לדבר איתם על הפולו הזקנה מאוד של אחי.

הצבע במצב סביר, אין פיצוצים אבל קרה לה הדבר הכי מוזר שראיתי בחיי, הלכה ירדה ממנה לגמרי, אין עליה אפילו זכר שהייתה כזאת, נראה אם הם יכולים להתמודד עם דבר כזה

פורסם
רק לי משהו מריח קצת מוזר?.

החברה הזאת קיימת בעולם מעל עשור ובכל זאת אין הסבר ו/או סירטונים מספיק אינפורמטיבים על החומר בעולם.

אני אפילו לא מדבר על הארץ, שכאן אם הם כבר טיפלו בעשרות מכוניות מה הסבירות שמכל האנשים הללו, שהשם יודע איך הם הגיעו לתחום השיפוצים הנ"ל ולא לצביעת רכב בלי פורום דיטיילינג כלשהו, אף אחד מהם לא פירסם מודעת התלהבות מטורפת והמלצה על המקום?.

היחידים שפירסמו משהו זה בעלי המקום בזמנו על גבי הודעה כאן בהכי חוסר שיכנוע ואינפורמטיביות.

בשביל 1500 שח שזה אפילו פחות ממחיר של דיטיילינג בסיסי, אולי שווה לדבר איתם על הפולו הזקנה מאוד של אחי.

הצבע במצב סביר, אין פיצוצים אבל קרה לה הדבר הכי מוזר שראיתי בחיי, הלכה ירדה ממנה לגמרי, אין עליה אפילו זכר שהייתה כזאת, נראה אם הם יכולים להתמודד עם דבר כזה

יקירי , אני מזמין אותך לבקר אצלינו בסדנא ולהביא איתה את הפולו וננסה לעשות קסמים :) אולי נצליח ואז תשתכנע

• תוכן חדש...