Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 01 תקלת גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה בזמן האחרון האוטו שלי מככב בפורום הזה.

היום הפתיע אותי משהו חדש.

יצאתי מהבסיס על הבוקר ומהלחץ בית ממש מיהרתי אבל שמתי לב על ההתחלה שמשהו לא בסדר.מלבד המנורה הדולקת שדולקת בגלל חיישן מזייף כששילבתי לD הרגשתי מכה וכשהתחלתי לנסוע היה לי קושי בסחיבה כאילו התיבה מפספסת הילוך,בירידות החלטתי לבדוק אם אכן כך הדבר וניסיתי להפעיל את הOVERDRIVE וגיליתי שאכן הרכב נוסע על הילוך שלישי

הגעתי הביתה חיברתי סורק תקלות ובום 6 תקלות 2 מהם תקלות שאני הייתי מודע להם

P1529-תקלת תקשורת עם מחשב גיר

P1805-תקלת אימובילייזר (בעייה באנטנה לא שווה את ההשקעה אני מודע לבעיה)

P1801-אותה תקלת אימובילייזר

P1123-סלד גבוהה בסרק-כנירא חיישן מזייף (מודע לבעיה)

P0732-תקלת סנכרון הילוך 2

P0734-תקלת סנכרון הילוך 4

אגב משום מה לא הופיע תקלת סנכרון הילוך 1 למרות שהוא לא עבד גם כן האוטו התחיל מסלד גבוהה מאוד ובקושי סוחב ולאט לאט התחיל לנסוע עד שהיא מגיע לסלד יחסית גבוהה במהירות שיוט

כמובן זה היה נראה לי ממש מוזר... אתמול נסעתי עליו והכל היה טוב וכל ההילוכים עבדו-שילבתי OD בירידות בשביל לחסוך בברקס... והיום? הרכב הזה נוסע המון בעליות וירידות

לנסוע לשפץ גיר לא נשמע לי סיבה מספיק טובה לא היו לפני כן החלקות

אחרי איפוס תקלה כל ההילוכים עובדים שוב אני רואה לנכון לנסוע שוב ולבדוק את המצב אבל זה דיי מוזר... יכול להיות שבכלל תקלת התקשורת עם מחשב הגיר נתפסו לי 3 הילוכים ויכלתי לנסוע רק על ההילוך השלישי?

פורסם

זה קורה כשהאוטו מתחמם? כשאתה מכבה מנוע זה עוזר?

בעבר נתקלתי בחיישן מהירות שהתפגר והתופעה הייתה דומה מאוד לשלך...

• תוכן חדש...