Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההשתנה מההיתרגשות בעת גישה אליה אמרו לי שזה בסדר בינתיים כי היא עוד קטנה והסוגרים שלה לא חזקים עדיין ואם זה ימשיך בעתיד רק אז ליפנות לבדיקה.

היא פשוט מצד אחד כלבה חכמה שכן למדה לעשות צרכים במקום אחד וגם שהייהת משוחררת בעת מישחק בבית היא בעצמה הייתה רצה למקום שלה ועושה שם צרכים ואז חוזרת לשחק, בקיצור היא חונכה וכעת צריך לבטל לה את ה"שירותים" שהכירה בבית.

האם מכירים מאלף מומלץ בראשון? תודה מראש :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

טוב, עידכונים נוספים:

בימים האחרונים היא משתפת יותר פעולה ועושה קקי ופיפי בחוץ :-).

IMG_20160608_184302.jpg

היא אכלה אתמול בטיול חתיכת פרח אדום מעץ גבוהה וחתיכת ענף קטן, אני בעיקרון לא מרשה לה ומוציא לה מהפה אבל השובבה הספיקה, הבוקר בטיול של 5 בבוקר אחרי הליכה של רבע שעה היא הקיאה משהו כמו קצף לבן, לא יודע מה זה- אולי קצת ליפני תפסה נמלה או משהו וזה עשה לה קילקול?

בזמן האחרון היא לא אוכלת את ה80 גרם ליום אלא משהו כמו 50, נהייתה בררנית יותר ומעדיפה פינוקים, יש רצון עז להישתובב ולשחק ופחות מתעניינת באוכל מעבר לכמות שמספיקה לה, אבל אם זה עצם/סוכריה שלה היא טורפת בשימחה- שימו לב שהאוכל של AKANA הישתנה וכל המתכון שונה!(מעבר למיפעל במדינה אחרת), אולי זה קשור? כי בהתחלה ממש טרפה את המתכון החדש .

דבר אחרון- השובבה הקטנה למדה לטפס מהכלוב גורים שלה 61 ס"מ, היא מטפסת החוצה בקלות וכעת חייבים ליסגור לה את הגג אחרת לא ניתן להשאירה ללא השגחה-היא בורחת ומתחילה לרוץ בשימחה בבית -חופש חופש!! LOL.

בחיי בפעם הראשונה עשתה לי התקף לב במיטה שקפצה עלי פיתאום חח(העיקר בחנות אמרו לי שיש להם מחסום פסיכולוגי והיא לא תעז לצאת... ).

ezgif-2181412161.gif

שימו לב לתמונה הבאה: שמתי אותה בצד המרוחק -היא רגילה שהשירותים שם, שחזרתי אחרי 5 דקות אני מוצא אותה בצד של הבית לאחר שעשתה קקי וטיפסה החוצה כי הדלת נעולה וקפצה בחזרה לבית חח :-).

IMG_20160610_WA0000.jpg

בישלתי ביצה ובצהריים אני אערבבלה קצת חלבון באוכל והיא טיטרוף את כל הצלחת בטח ותיהיה ילדה טובה :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גם שלי קפצה מהגדר גורים בשלב מסוים. נאלצתי לקנות גדר גבוהה יותר (120 ס"מ). מזה היא כבר לא קפצה. אחרי שסיימתי לחנך אותה לצרכים מכרתי את הגדר ביד 2.

גם לכלבה שלי יש ימים שהיא מסיימת ויש ימים שלא. מה שבטוח, תמיד כשמערבבים לה את זה עם טיפה עוף/שימורים/ חתיכות ביצה (היא מתה על החלמון ביצה) היא מחסלת את הכל.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הקפצה קטנה,

לאקי כבר בת 8 חודשים וקצת ולמדה כבר המון ועושה צרכים יפה מאוד בחוץ אבל עדיין אל שולטת בבית במידה ולא מורידים יותר יותר מ4 שעות.

היא מאוד חכמה ושובבה, מנסה ללמד אותה לא ליגניב אוכל מהשולחן אוכל :-).

יש לי שאלה חשובה, בשבועות האחורנים אני שומר גם על אח שלה, שניהם באותו הגיל ועדיין לא מעוקרים/מסורסים(בקרוב), בזמן האחרון החרמן הקטן כל הזמן מלקק לה ובודק אותה ויש לו ביצים כחולות:twisted:, עד היום לא ראיתי סימני דם שיצביעו על מחזור ואני דואג האם יש מצב שהסימנים קטנים מידי או שמה הם מנקים אחריהם ואז אני אפספס את המחזור הראשון ובטעות החמרן הקטן יבנה לו צבא קטן?

למה עלי לצפות והאם זה לא הזמן שהיא צריכה לקבל מחזור?, איך אזהה?

אני קופץ בקרוב לוטרינר ורציתי לדעת עם יש טיפים בנושא ליפני, כרגע ננתי להם חדרים ניפרדים ללילה :-).

IMG_20160802_091354.jpg

נ.ב: כניראה עקב המישחקים שלהם אוזן אחת שלה כבר לא עומדת זקוף והיא מקופלת ליקראת הקצה- יש מה לעשות או שככה זה ישאר?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

איזה אושר קטן :) כלבים הם מלאכים עלי אדמות.

לגבי האוזניים, אפשר לבקש מוטרינר ש״ידביק״ אותם. אני שם את זה במרכאות כי לא באמת מדביקים אותם, שמים כמו פלסטר כזה למשך כמה שבועות עד שהסחוס באוזן יתחזק והאוזן תעמוד לבד. זה לא כואב לכלב ולא מזיק לו בשום צורה (אולי ממש ממש מעט מציק). הירוקשייר שלנו היתה עם 2 אוזניים נופלות, ברגע האחרון אחד הוטרינרים אמר לחברה שלי ״יורקשייר בלי אוזניים עומדות זה לא ירוקשייר״ ואמר לה שזאת ההזדמנות האחרונה לשים את הפלסטרים לפני שכבר לא יהיה ניתן לתקן את הסחוס. שם לה פלסטרים למשך שבוע-שבועיים ומאז האוזניים עומדות פיקס :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מתעלק, אולי זה יהיה שרשור בהמשכים למאמצים חדשים ;)

אימצנו כלבה מעורבת מאחד הכלובים בכלביה העירונית שלפי הרישום היתה משוטטת ברחוב.

גילה מוערך ב1.5 שנים מעוקרת ומחוסנת גודל בינוני ושוקלת כ 20קג לערך.

מוסרית דיי העדפתי אותה על גור מפונפן שיחטף משם תוך דקה וגם יצא טוב שהיא ממש ממושמעת וחברותית וגם מבחינת צרכים היא יודעת לבקש לצאת ולא לעשות בבית (כנראה באה מבית או שעברה שלב מסויים באילוף)

נפגשים עם מאלף עוד 10 ימים ועד אז הייתי מעוניין לדעת איך לגרום לה לא למשוך אותנו בטיול עמה.

כן שמתי לב שזה כנראה קצב ההליכה שלה שהוא מהיר יותר מבנאדם נינוח, אם אני עולה ב 2 קמש אז היא לא מושכת זה כאילו הקצב שלה, איך להוריד לה את הקצב?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...