Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם . ברשותי טיוטה אוונסיס 2006. קשה להניע בבוקר. כמה פעמים נתקעתי עם הרכב עם תקלת p0192. החלפתי משאבת דלק במיכל לא אורגינלית. החלפתי חיישן חמצן תחתון)(יש4). הרכב מצלצל בהאצה. אין תקלות במחשב הרכב. אשמח אם תעזרו לי תודה

פורסם

0192 באוונסיס יכול להיות גם מכסה מיכל דלק לא סגור היטב (האם התקלה הופיעה לאחר תידלוק)...לא משנה החלפת החלפת...

למה החיישן תחתון החלפת?

לפי דעתי יש לך 2 תקלות שונות:

קושי בהנעה.

צלצולים בהאצה.

קושי בהנעה תתחיל מבדיקת מצבר/טעינה/אימובילייזר ....

צלצולים תבדוק צמיגות ומצבו של השמן/פילטר שמן, תבדוק האם קיימת בוצה(צריך לפתוח אגן שמן)...

אני אישית הייתי שם את הרכב במוסך מורשה טויוטה כמה ימים שיבדקו אותו. אומנם יעלה יקר אבל עדיף מלהתחיל ולהחליף סתאם חלקים-מה שיעלה יקר יותר בסופו של דבר

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אז ככה לפני המשאבת דלק שהחלפתי היה לי כל הזמן תת לחץ שפתחתי מכסה דלק. ומאז שהחלפתי (בגלל שנתקעתי), אין יותר תת לחץ. היה לי מנורה על חיישן חמצן אבל שנתיים נסעתי עם המנורה. אין לי איבולייזר או קודנית הכל. אורגינל. במוסך המרכזי אמר לי מופרש עדיף שתמכור חבל על הכסף. בקיצור אני נוסע בפחד להתקע שוב. אם למישהו יש ניסיון בחיישני הרכב אשמח לעוד תגובות

פורסם

באיזה מוסך מורשה היית ? איפה ?

איזו מין תשובה זאת ומי שיקנה ממך מה הוא יעשה ?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מוסך באשדוד כעיקרון רוצה לתקן את הרכב . חיישן סורר ? או באמת יש כניסת אוויר לטנק דלק?

פורסם

הייתי פונה למוסך מורשה טויוטה אחר (לא באשדוד).

בעניין הצילצולים הייתי פונה למשה זר בפ"ת.

בעניין ההנעה הקשה מורשה טויוטה אחר.

פורסם

שבת שלום. הנעה קשה אמורה לנבוע מכמה דברים. עד לפני המשאבה שהחלפתי. הרכב היה מניע בנגיעה. יש מצב שהמשאבה במיכל לא מתאימה? אין תת לחץ במיכל? חיישן פגום? אשמח לעזרה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי שאלה. לטיוטה יש משאבה 1בטנק דלק או שיש עוד משאבה שעושה לי בעיות. אשמח לעזרה. אחרי חודש כמעט שנסיה בלי בעיה שוב בעיות דלק

פורסם
עד לפני המשאבה שהחלפתי. הרכב היה מניע בנגיעה.

אם יש לך בעיות בהתנעה שהתחילו אחרי החלפת המשאבה אז נראה לי שלא עשו משהו נכון במוסך. אותו דבר אם הצלצולים החלו אחרי שהחלפת את המשאבה או החיישן. אתה יכול לשלם שוב על תיקון/ים או לחזור למוסך שטיפל מכיוון שהוא אמור היה להוציא רכב ללא תקלות חדשות במינימום. בתור התחלה הייתי חושד במה שהחליפו לך.

פורסם

תודה על התשובה אני ממש חסר אונים. הנעתי בקושי את הרכב כעת מניע בלי בעיות ושאני שם טורים יוצא עשן שחור. משהו במערכת הדלק נדפק נראה לי.

פורסם
יש לי שאלה. לטיוטה יש משאבה 1בטנק דלק או שיש עוד משאבה שעושה לי בעיות. אשמח לעזרה. אחרי חודש כמעט שנסיה בלי בעיה שוב בעיות דלק

לשאלתך, יש משאבה במיכל + משאבת לחץ גבוה מכנית שיושבת על מכסה השסתומים.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
משהו במערכת הדלק נדפק נראה לי.

נראה לי שאתה לא מבין נכון את מה שכתבתי. חלק נדפק בד"כ אחרי שנים של עבודה. מה שאני כתבתי זה שנראה לי שמשהו לא נעשה נכון במוסך, אולי משאבת דלק לא מתאימה, לא יודע במדויק.

פורסם

אני חושב שאתה צודק . הרכב מניע ולעיתים לא מניע אפרק את המשאבת דלק במיכל ואבדוק . מתוך הסיבה שמשאבת לחץ גבוה של הדלק היא לא חשמלית כמה שראיתי היא מסתובבת דרך גל זיזים .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סוף דבר ! אחרי תלאות . והחלפת משאבת דלק מכנית במנוע נסעתי למוסך משה זר בפתח תקוה הסברתי לו מה קורה חיבר מחשב לרכב אמר שצריך להחליף את המשאבה הראשית מתחת לכיסא ! היה לי כבר רזרבית שקניתי . החליף והכל בסדר וכל הבעיות נעלמו . תודה לכל מי שעזר

• תוכן חדש...