Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח! עולם הרכב הוא עולם של תחפושות מאינספור סוגים. סקודה שמתחפשת לאאודי, מיאטה לפיאט ועוד ואריאציות. יכול להיות נחמד שתעלו דוגמאות משעשעות, כי מצווה להיות שמח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקורולה של אושריקו התחפשה לרכב עם סאן-רוף.

אושריקו התחפש לערס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ב.מ.וו שמתחפשת לאיש עסקים לגיטימי?

:wink::wink::wink:

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
הקורולה של אושריקו התחפשה לרכב עם סאן-רוף.

אושריקו התחפש לערס.

BIG LIKE!.

אני לא צריך להשתתף בתחרות הזאת ספציפית, חיפשתי אותה כבר שנים ל"ערס מובייל קורולה" או כמו שאנשים אוהבים להגיד, "רכב של מחבלים". OH YEAH?

פורסם

פיאט 124 ומיאטה

פיאט פולבק ומיצובישי טרייטון

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

יגואר X-Type - פורד מונדאו שהתחפשה ליגואר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחפשו "טויוטה קוואליר".

תופתעו מהתוצאה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל הליין החדש של פורד ניסה להתחפש לאסטון מרטין.

היונדאי וולוסטר ניסתה להתחפש לרכב ספורט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עזבו badge engineering . זה מלווה את תעשיית הרכב מראשיתה.

בשתי העונות הראשונות של Miami Vice נוסעים ברפליקה של פרארי דייטונה שבנויה על קורבט C3 .

כשהסידרה התפרסמה, פרארי תבעו את יצרן הרפליקות על הפרת זכויות יוצרים ותרמו 2 טסטה רוסה אמיתיות לתוכנית הטלויזיה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...