Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי EVENT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי ניסאן טידה מודל 2009.

אתמול נסעתי להחליף לה את כל 4 הצמיגים (שיוצרו בשנת 2012 והיו של אוביישן).

בטלפון נאמר לי שיתקינו לי קומהו, כשהגעתי הסתבר שמתקינים צמיגי EVENT מסדרת FUTURUM HP במחיר די דומה (לפי אתר החברה זו סדרה לביצועים גבוהים יותר, יש סדרה נמוכה יותר). בדקתי בעיניים והצמיגים יוצרו ממש בסוף 2015. בדירוג האירופי הציון שלו הוא C באחיזה בכביש רטוב ואותו ציון בחיסכון דלק.

הרכב משמש לנסיעות קצרות בסה"כ, ושימוש פשוט (עד היום 50,000 ק"מ).

הידע שלי לגבי צמיגים לא גדול, ובדיעבד, לאחר עיון באינטרנט על הפירמה הזו, אני חושב שהייתי צריך לשקול בשנית את העסקה.

האם עלי לחשוש? או שבסה"כ מדובר על עסקה סבירה בהתחשב באופי השימוש ברכב...

תודה ושבוע טוב.

מעריך את עזרתכם.

פורסם (נערך)

החברה היא הולנדית עם פס ייצור בסין.

לא זול במיוחד למידות של הטידה (185/65R15 או 195/65R15?). אפשר למצוא צמיגים טובים מחברות מוכרות במחיר כזה.

אם אתה לא מרגיש בנוח ויש לך אפשרות להחליף, אז בדוק אילו אפשרויות רלוונטיות עבורך.

אם אתה שלם יחסית עם הרכישה ו/או אין לך מה לעשות יותר בנידון, קח לך מרווחי בטיחות גדולים יותר עד שתכיר במגבלות הצמיגים.

אגב, ציון C ב"אחיזה ברטוב" אינו קשור לאחיזה בהגדרה אלא למרחק בלימה במשטח רטוב ממהירות 80 קמ"ש.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

המידה היא 195/65R15

תודה על התגובות.

את הרכב קניתי לפני שנה. אז בהתחשב בזה שנסעתי על אוביישן בני 3-4 שנים, וזה הספיק עבורי, אולי ה-EVENT באמת יספיקו, ואבחן אותם בזהירות לאורך זמן.

פורסם

כאמור, מיוצרים בסין במפעל הצמיגים של לינג-לונג:

http://www.tyrepress.com/2015/04/event-tyres-launching-three-new-products-at-autopromotec/

שים לב להקפיד ביתר שאת על מרווחי בטחון כאשר הכביש רטוב. נקודת תורפה אופיינית לצמיגים סיניים/עלומי שם. למרות ציון "האחיזה".

בעיקר בכמה מאות ק"מים הראשונים.

להבא, ראה תמחורים למשל כאן: http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=5&aspectRatio=15&width=17

• תוכן חדש...