Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני עובד באתרי בניה ,חפירת תשתיות , החברה מגדירה את שטח העבודה ככזה החייב בנסיעה עם צקלקה צהובה עובדת על כל כלי רכב לטובת נראות .

נגיד ושחכתי לכבות את הצקלקה או התקנתי אחת על הדשבורד שעובדת קבוע .

מה אומר חוק התעבורה לגבי נסיעה בכבישי הארץ כאשר הצקלקה עובדת .

פורסם

ככל הידוע לי, הפעלת אור מהבהב צהוב, יחד עם אות קולי לנסיעה אחורנית היא על כלי צמ"ה בעבודות בניה ובניה הנדסית והיא חלק מהוראות הבטיחות באתר.

לא ברור לי מה עושה צ'קלקה על הדשבורד שלך רכבך הפרטי ומה התוספת שלה לנראות שלך אם מקמת אותה שם.

בכל מקרה, לא מצאתי תקנה מפורשת בתקנות התעבורה למקרה זה.

סביר שלא תקבל דוח על זה אלא תתבקש לכבות אותה

פורסם

רק לרכב בטחון מותר לנסוע עם צקלקה

או למשאית שאורכה מעל 20 מטר או רוחבה מעל 3 מטר

או באתר עבודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

או באתר עבודה

לא מדויק.

בזמנו היה לי אישור משטרה לנסיעה עם צ'קלקה כתומה , באישור הופיע מספר הרכב הצמוד שלי והוא ניתן לשנה בלבד עם חידוש כל שנה על ידי קצין תעבורה.

נסעתי איתה בכל כבישי הארץ במסגרת עבודתי באתרי עבודות בדרך, ונסעתי איתה גם מחוץ לאתרים או מאתר לאתר אף פעם לא עצרו אותי או העירו לי על זה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תקנות 62(ב), 101 ותקנה 350 מדברים על הנושא.

לפי תקנה 62(ב) + 101 רכב גרירה וחילוץ, רכב עבודה, רכב המוביל מטען חורג ורכב הליווי שלו וכן משאית ברוחב/ אורך חריג- רשאים להתקין פנס מהבהב וחייבים להפעילו בשעת מילוי התפקיד.

גם רכב שקיבל אישור מאת משרד רישוי - רשאי להתקין פנס מהבהב (בד"כ האישור רשום ברישיון רכב).

תקנה 350 - אוסרת על התקנת פנס או מתקן מפיץ אור - ללא אישור מאת משרד רישוי.

שורה תחתונה - אם רכבך אינו נכלל ברשימה הנ"ל - אסור לך להתקין ו/או להפעיל פנס מהבהב בזמן נסיעה בכביש.

בשטח עבודה - אתה יכול להפעיל פנס מהבהב כרצונך.

פורסם

מותר לך להפעיל כשאתה מלווה רכב כבד או בזמן העבודה [בשטח האתר]. אם תשכח לכבות בכביש בהחלט ייתכן שתקבל דו"ח.

אהבתי את התירוץ אבל, "אשכח לכבות את הצ'קלקה". תגיד ת'אמת, אתה רוצה שיפנו לך את הנתיב השמאלי :wink:

אני מדמיין את זה ככה: שלום אדוני השוטר, וואי אני מה זה מצטער פשוט לא שמתי לב לאור הכתום והבוהק הזה שמהבהב לי על הדשבורד מול הפרצוף.

:lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשעבדתי באבטחה והייתי עושה סיורים בשטחים תפעוליים (עם סוזוקי ג'ימני!) היה חובה להדליק צ'קלקה כתומה. מנגד, האחראי תמיד הזהיר אותנו לא לנסוע עם זה דולק בכביש מחוץ לשטח המפעל אחרת הקנס עלינו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

או באתר עבודה

ברכב בטחון אור כחול או אדום או שילוב של שניהם

• תוכן חדש...