Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום יודע כל, בשבת נסעתי עם חברים לטיול בצפון שכלל בהפתעה מעברי מים בנחל כלשהו, למרות שמארגן הטיול הבטיח לכולנו שלא נרטיב את הרגליים. כתוצאה מכך הנעליים שלי (נעלי ספורט של סלומון, לא זוכר במדויק את הדגם) נרטבו לגמרי ותפסו ריח רע שלא עבר גם אחרי כביסה וייבוש יסודיים.

מישהו מכיר איזו דרך להחזיר את הנעליים למצב שמיש לבעלי אף?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לקנות זוג חדש.

מכיר את התופעה מנעלי בית שנרטבטת והופכות בלתי שמישות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

למה ישר לקנות זוג חדש? בלי לנסות להציל את הנעל?

1. לכבס נעליים על חום של 30 מעלות בתוכנית עדינה ולייבש. לאחר שפירקתם את הנעל מהרפידה והשרוכים. או להשרות במים חמימים+ סבון לחצי שעה ולייבש. החיסרון בפעולת כביסה זה שהעור מאבד מהגמישות שלו. ניתן לשפר את הגמישות עם ווקס/שומן או משחה איכותית

(כמה מעברים לאורך כמה ימים בצל)

2. לייבש טוב טוב לאחר פירוק הנעל - ולרסס תכשירים נגד ריח. לפעמים זה עוזר.

יש לי תרסס חזק שמעלים ריחות לא נעימים לאחר כמה ריסוסים. (של זוהר)

3. לפרק את הרפידה,לפזר סודה לשתייה בתוך הנעל להכניס לשקית

את כל החבילה לתוך מקפיא ליומיים. זו פעולה שהורגת בקטריות. מתאימה לרוב לאנשים שהנעליים שלהם מפיצות ריח ממש לא נעים וחזק - עקב זיעה קשה. (עניין תורשתי)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

פיזור של סודה לשתיה ולשים בחוץ כמה ימים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...