Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכוון לקנות הונדה אקורד 2010 ואני מעוניין לדעת במה כרוך מה שאני מעוניין לעשות, כמה זה אפשרי ומה המגבלות שלי:

ההונדות האלה מגיעות עם מערכות מובנות שכוללות שליטה מההגה ועוד כפתורים אחרים על ה dash.

מה שאני רוצה לדעת הוא האם אפשרי להשתמש במערכת המובנית ככה, שהשליטה תהיה מהכפתורים שלה או ממנה עצמה, אבל בצורה כזאת שאת העיבוד סאונד היא תעביר דרך מערכת נוספת שאני רוצה להתקין שם - כרגע יש לי alpine 9855, האם ניתן להשתמש בה למשל? או אפילו אופציה אחרת בלי לבטל את הכפתורים והשליטה הקיימת?

אופציה נוספת שחשבתי עליה זה להתקין מערכת alpine ilx007 (carplay(, גם במקרה זה, האם יש דרך להשתמש עדיין בכפתורים הקיימים בשביל לשלוט?

(כמובן שלמערכת אמור להיות מחובר גם מגבר)

תודה!

פורסם

יש פאנל מתאם לרדיו אפטרמרקט ומתאם לכפתורי שליטה מההגה, אמנם זה מקבל ביטוי בעלויות נוספות אבל זה עדיף מאשר לעבוד עם מערכת מקורית

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ברור לי שאני יכול עכשיו לקנות פאנל מתאם ולקנות דאבל דין חדש או לשים את המערכת הישנה שלי במקום המובנית..

מה שאני שואל זה האם יש דרך לעשות את זה בלי לוותר על המערכת המובנית אלא להתחבר באופן מסויים למערכת המובנית, ולהוציא ממנה צליל שיעבור עיבוד קול דרך המערכת שלי?

פורסם
ברור לי שאני יכול עכשיו לקנות פאנל מתאם ולקנות דאבל דין חדש או לשים את המערכת הישנה שלי במקום המובנית..

מה שאני שואל זה האם יש דרך לעשות את זה בלי לוותר על המערכת המובנית אלא להתחבר באופן מסויים למערכת המובנית, ולהוציא ממנה צליל שיעבור עיבוד קול דרך המערכת שלי?

אתה יכול להתחבר לפרוססור בעל כניסות HI LEVEL. אבל מה השגת בזה? כלום.

כל האיכות נקבעת מנקודת המקור - במקרה הזה המערכת המקורית. אם הסיגנל מלוכלכך, הוא ישאר ככה עד הרמקולים.

אם אתה מחפש להוסיף קצת עוצמה, תלך על מנחת פשוט ומגברים.

אם אתה מחפש פונקצויונליות ושדרוג באיכות - דאבל דין עם פאנל מתאם\שליטה מההגה כפי שציינו פה.

הכל מסתכם במה שאתה מנסה להשיג.

• תוכן חדש...