Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום ברשותי רכב פורד פוקוס 2008

אני בימים האחרונים רוצה להתקין מערכת למניעת תאונות

רצתי לקבל ממכם חוות דעת על המערכת וגם לדעת בארך כמה צריך לעלות דבר כזה ??

פורסם

בהמשך למרק,

פתח עיניים ותסתכל על הכביש, זו מערכת המניעת תאונות הכי טובה שאתה יכול למצוא.

מערכות מובילאיי למיניהן טובות לאנשים שמעדיפים להתעסק בדברים אחרים בזמן נהיגה.

יום טוב גם לך

פורסם

אני מסכים אתכם בכל מילה

אבל עובדה שאנשים עדיין עושים תאונות

ואם יש משהו שאומר למנוע את זה למה לא

פורסם

לצערינו למרות כול האמצעים החדשים למניעת תאונות שנכנסו לשימוש בשנים האחרונות מספר האנשים אשר מקפחים את חייהם בתאונות רק עולה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מסכים אתכם בכל מילה

בהמשך לחשיבה שלך - תגזור את רישיון הנהיגה שלך, זאת השיטה הכי טובה למנוע תאונה.

וכמו שכבר כתבו, זאת מערכת שעוזרת לך למנוע תאונה כי אתה עסוק בדברים אחרים חוץ מלנהוג.

פורסם

קיימות שתי חברות שמתקינות מערכות התראה מפני התנגשות או סטייה מנתיב והן מובילאיי ואייווקס.

פנה לכל אחת מהחברות ובקש הצעת מחיר להתקנה.

כמדומני אם תתקין זה יוריד את עלות הביטוח של הרכב.

פורסם
אני מסכים אתכם בכל מילה

יש הרבה דרכים למנוע התנגשויות. הראשון במעלה הוא החלטה על שינוי גישה ושיפור המודעות, ההבנה והמיומנות בנהיגה, וקיימים אימונים ייעודיים לדבר.

אף על פי כן, כל עוד אתה משתמש במערכת כמו מוביל-איי או איווקס ככלי עזר אז זה יכול רק לעזור. אני מכיר לפחות אדם אחד שרוב חברי הפורום יכולים להתקנא ברמת הנהיגה שלו, שבכל זאת משתמש במוביל איי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חשוב לי להדגיש אני לא חושב שמערכת כזו באה להחליף את המבט בכביש או שעם יש מערכת כזו אפשר לשחק בטלפון בנהיגה

אבל אני כן חושב שזה משהו שיכול לעזור

בכל מיקרה אני חושב שאני מוותר על זה בגלל המחיר היקר של זה

תודה רבה לכולם

פורסם

מצטרף לתגובות - אני תמיד בשוק כשאני שומע על המערכות ההזויות האלה. או שהתרגלת להיות ערני לכביש, לנסוע, להסתכל לצדדים, לשמור מרחק, להסתכל במראות כל הזמן, לראות את הנולד, או שלא, ואם לא, אז כדאי ללמוד נהיגה מחדש, אחרת התאונה תגיע, עם מערכת או בלי מערכת.

פורסם

התנסתי מעט בזמנו עם האיוקס ואותי אישית המערכת מאוד הטרידה.

מעדויות של אנשים שנוסעים עם המערכות הנ"ל, שמעתי לא מעט את אותה תלונה, מנגד על זה שלפחות פעם בכמה זמן המערכת התריאה על רכב בולם חזק מלפנים ובודאות מנעה תאונה חזית אחור.

עם החיים שלנו כיום, כשהעיניים שלנו כל הזמן במעקב על הסמרטפון שלנו לכול ציוץ או צפצוף (אני אפילו לא מדבר על לסמס או לדבר בזמן נהיגה) אנחנו פחות ממוקדים בכביש מאשר היה פעם.

פורסם

לי יש מערכת awacs דור ראשון כלומר יש לי התראה על סטייה מהנתיב ללא איתות וצפצוף על כך שאני עומד להתנגש ואני קרוב מידי. אני ממליץ על מובילאיי כי היום יש לו יותר התראות וזה כבר הדור השני או השלישי וזה דבר מצויין. נדמה לי שיצא חוק שכל מכונית משנת 2000 יותקן בו מערכת כזו על ידי המדינה. מן הסתם אנחנו נשלם מיסוי גבוה על זה

פורסם
מצטרף לתגובות - אני תמיד בשוק כשאני שומע על המערכות ההזויות האלה. או שהתרגלת להיות ערני לכביש, לנסוע, להסתכל לצדדים, לשמור מרחק, להסתכל במראות כל הזמן, לראות את הנולד, או שלא, ואם לא, אז כדאי ללמוד נהיגה מחדש, אחרת התאונה תגיע, עם מערכת או בלי מערכת.

בנקודה שהדגשתי אני חושב שמערכת אלקטרונית יכולה לעזור. גם נהגים זהירים מאוד לא בהכרח שומרים מספיק רווח בחלק גדול מהזמן, ואם אתה לא שומר מספיק מרחק, אתה כבר באותה מידה יכול לשבת לנהג השני מטר מהפגוש. פשוט האומדן האנושי למרחקים בזמן תנועה הוא גרוע ואי אפשר להסתמך עליו לגמרי.

מערכת שתתריע על רווח מתחת ל-1.5-2 שניות יכולה מאוד לעזור בהקשר הזה. זה גורם לי לדאוג מאוד כשאנשים טוענים שהמערכת כל הזמן מצפצפת להם, כי מוביל-איי בברירת המחדל מרתיע רק על רווח שקטן יותר מ-0.7 שניות, שאינן מספיקות בעליל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...