Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפות קרואטיה בנייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

זוג צעיר נוסע לקרואטיה לצורך העבודה של הבחור (חשמלאי), הגברת תתלווה אליו לצורך הכיף מאוחר יותר.

לאחר המטלות שלו ימשיכו בטיול ואני הצעתי להם להמשיך כבר גם לסלובניה, מהמלצות שקראתי כאן.

הוא שאל אותי מה לגבי ניווט עם הנייד? יש לו סמסונג גלקסי 6 והוא אינו מחובר אל ווייז (וגם לא רוצה, אבל אם אין ברירה - יתקין את היישום). הוא עובד עם גוגל מפות כאן בארץ.

אני המלצתי לו קודם כול לרכוש בנוסף לנייד - גם מפה אמיתית מנייר.

1. האם גוגל מפות יזהה את המיקום החדש שלו בקרואטיה ויתמוך בהתאם? או שיש צורך בהתקנות נוספות/אחרות?
  2. היכן כיום יוכל לרכוש מפה טובה. מנייר?

תודה ושבוע טוב.

פורסם (נערך)

לנייד: וייז, Nokia Here, מפות גוגל.

מפות נייר: לרכוש מ-TheBookDepositort. לבחור במעודכנת ביותר בקנה המידה הנדרש.

תכנון מסלולים מצויין במחשב עם ViaMichelin, אבל אין לי ניסיון עם האפליקציה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טיילתי בקרואטיה בספטמבר אחרון.

השתמשתי בווייז והיה מעולה.

רכשתי סים מקומי בעלות של 85 קון (60 ש"ח בערך) וזה הספיק לי ואפילו נשאר.

פורסם

עוד אפליקציה לניווט אופליין: Maps.Me.

לגבי רכישת סים - לא ביקרתי בקרואטיה ובסלובניה ניוטתי עם מפת נייר, אבל ברוב אירופה קונים סים בכל קיוסק או ספרפמרקט, רק צריךלודא אקטיבציה והתקנת חבילת גלישה. כמוכן - חנויות של חברות הסלולר נמצאות בכל פינה, הן עדיין לא עברו את הטראומה שעברו החברות הישראליות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אגיד להם.

היכן רכשת את ה- SIM ?

בקיוסק בדוברובניק. הסים של חברת VIP.

אגב, בשביל לנסוע לאורך החוף, לא צריך gps בכלל. יש רק כביש החוף אחד, איתו אפשר להגיע לכל ערי החוף, כגון ספליט וטרוגיר.

גם השילוט מאוד ברור.

עריכה אחרונה על ידי aspirin2000
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עזוב את מפות גוגל. הטובות ביותר הן waze ו-here.

הניווט עם מפות גוגל מעצבן בגלל הקריינות האין סופית עם שמות כל הרחובות במבטא אמריקאי.

• תוכן חדש...