Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אור הזכיר לי סיפור דומה שקרה לי, עם קורולת "אושריקו" שאבא שלי קנה פעם, אפילו אותו צבע. אבל בלי סאנרוף :wink:

האזעקה התחילה לפעול בלילה, עליתי לאוטו עם בוקסר בלבד.

ואז הגיעה הניידת.

רואים צעיר, כהה, רוכן לתוך רכב, לא יעצרו?

עצרו, שאלו, עניתי ואפילו הודיתי להם, זה הכל. מבחינתי שיעצרו אותי כל שבוע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דואג להסתובב ברחבי המדינה לחפש את הקורולה המדוברת על מנת לספק לכם תמונה הגונה

פורסם

לא האמנתי שיש דבר כזה דמוי סאנרוף אבל אחרי חיפוש קצר בגוגל מצאתי את זה:

http://www.eran4car.co.il/#!large-grid/cnxe

אושריקו אני חושב שזה כמו קסם. מי שלא יודע את הסוד, מאמין שזה מיני סאנרוף. אבל מי שיודע פשוט נקרע מצחוק.

בכל מקרה אתה מגלה את הסוד ליותר מידי אנשים ולכן זה מאבד מהקסם :wink:.

טסלה 3 2022

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אותי עוצרים די הרבה, זה התחיל מאז שקניתי את האלפא. עצרו אותי כבר לפחות 8-9 פעמים, כמעט תמיד שאלו אותי אם הרכב הזה שלי ואם יש לי ברכב "משהו שלא צריך להיות" כהגדרתם. באחת הפעמים שאלו אותי אם מתישהו היה לי נשק ואם אני בטוח שאין לי.

אחת הפעמים זכורה לי במיוחד, נהגתי בשכונה וקיבלתי הודעה לטלפון. אני אף פעם לא נוגע בטלפון בזמן נהיגה, אז נכנסתי לחניה של בית ספר סמוך כדי לבדוק מה התקבל שם ואז התחלתי להתכתב בוואטסאפ. כמה דקות אחרי זה נכנסה ניידת לאותה חניה, חנתה בצורה כזו שאני לא אוכל לצאת, יצאו 3 שוטרים שהתחילו לשאול כל אחד את השאלות שלו, שאלו אותי מה אני עושה שם ואם אולי זרקתי משהו מהרכב לפני שהם הגיעו. אחד מהם לקח לי את רשיון הרכב ורשיון הנהיגה, אחד אחר האיר לתוך הרכב עם פנס ושאל שוב ושוב אם זרקתי משהו ואם אולי יש לי משהו שלא צריך להיות ברכב. השוטר השלישי בנתיים הקיף את הרכב, האיר עם פנס על החניה ובדק כל דבר קטן שמצא שם. אחרי זה התחילו לשאול עם מי אני מתכתב בטלפון ואם המישהו הזה נמצא במקרה בתוך בית הספר.

כל הזמן הזה באמת לא הבנתי למה כל זה קרה לי, אחרי עוד כמה שאלות ובערך חצי שעה הם החזירו לי את הרשיונות ונסעו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
יותר נורמלי לשים דמוי כונס אוויר גדול על מכסה המנוע?

לא, זה בדיוק אותו דבר. אם כונס אוויר מפלסטיק או מדבקה של פתחי אוורור נראים לך מוזר, אז ככה חלק מהאנשים כאן תופסים את הדמוירוף הזה.

כמו אנשים שהולכים עם חולצה של 'יוצא שייטת' אחרי שהם שירתו בקריה. השירות בקריה לכשעצמו אינו דבר מגונה, פעולת ההתחזות היא הסיבה ללעג.

יש גם את הבחור ההוא ששם ידית הילוכים ידנית בסיויק אוטומטית, וראיתי פעם איזה בחור עם פולו 1.4 ופס אדום בגריל וכיתוב GTI.

>.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שתי מקרים שזכורים לי במיוחד.

פעם אחת הלכתי לשכונה יוקרתית לבית של אבא של חבר , בשעת לילה מאוחרת עוצרות אותי משטרה בזמן שאני עם שתי חברים.

שתי שוטרים ערסים(מצטער, אבל הם באמת היו ערסים) מתחילים לדבר לא יפה ומאיימים להוריד לי את הרכב מהכביש.

בזמן הזה היה לי 42 לדים כחולים בפנסים מקדימה , הסברתי לו שזה אורות חנייה אבל הם היו שוטרים רגילים וחוץ מאיום על 1000 שקל והורדה מהכביש לא עשו כלום בסוף כי כנראה רצו רק להפחיד וחשבו שאני בן דוד בהתחלה או משהו.

מקרה לפני כמה שנים שבזמנו הרכב שלי לא משך עיניים כל כך, לפחות לא בלילה , עצרו אותנו אחרי שחזרנו מפאב שזה לגיטימי , אבל את חבר שלי הורידו ועשו לו בדיקת סמים רק בגלל שהוא שחום והיה עייף... זה לא נעים גם אם בסופו של דבר אומרים אהלן וסהלן ולילה טוב.

פורסם
עידן...:roflmao:

:evil:

אל תתרגש דור, קצת הומור חבר.

תהנה מה-500, זה יופי של רכב אבל קצת נשי מדי לטעמי.

מצד שני, לי יש רכב של זקנים קשישים שזה לא בהכרח טוב יותר :)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין על פיאט 500 עם לדים כחולים וסאנרוף מזוייף. ומי שלא טוב לו - יום טוב לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שתי מקרים שזכורים לי במיוחד.

פעם אחת הלכתי לשכונה יוקרתית לבית של אבא של חבר , בשעת לילה מאוחרת עוצרות אותי משטרה בזמן שאני עם שתי חברים.

שתי שוטרים ערסים(מצטער, אבל הם באמת היו ערסים) מתחילים לדבר לא יפה ומאיימים להוריד לי את הרכב מהכביש.

בזמן הזה היה לי 42 לדים כחולים בפנסים מקדימה

.

אני לא יכול להפסיק לצחוק

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
אין על פיאט 500 עם לדים כחולים וסאנרוף מזוייף. ומי שלא טוב לו - יום טוב לו.

מה יותר מצחיק ? לראות רכב עם שיפורים הזויים או לראות גבר בפיאט 500?

דור, הכל באהבה. :)

אבל נחזור לדיון שבשבילו התכנסנו.

פורסם

דיון על תוספות קוסמטיות שאתה מסרב להראות?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

על מה הדיון בכלל?

אתה ממשיך לטעון שזה לא בסדר שהשוטרים מתעדפים בידוק של רכבים שנראים כאילו הנהג שלהם יצא מכפר ערבי / ממהר למסיבת קריוקי?

או שאתה טוען שרכבים כאלו אינם קשורים לסוג הנהגים הנ"ל יותר מאשר רכב עם מראה גנרי?

או שאתה מבין את המובהקות הסטטיסטית של הבדיקה הזו, אבל סתם בא לך לדון ברכב שלך - מבלי באמת לדון בו כי אתה רוצה לשמור על פרטיות?

אני לא מתריס - אני שואל בשיא הרצינות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...