Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי מחיר למשתכן בעפולה

TOMY7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

כמו לא מעט אנשים, גם אני מתלבט לגבי אפשרות להירשם להגרלה במחיר למשתכן.

אנחנו זוג צעיר שמתלבט האם לעשות את הצד ולעבור ממרכז לצפון (נכון לכרגע גרים ועובדים במרכז).

היתרון: המשפחות בצפון, אפשרות לקנות דירה חדשה במחיר טוב ובלי משכנתא.

החסרון: אי וודאות, תעסוקה, ואוכלוסיה חלשה ובעיתית שיכולה לזכות בפרוייקט.

האם לדעתכם העסקה שווה?

האם הקבלנים אמינים? (מצ"ב תמונה מטה)

האם יש שיקולים נוספים?

איזה כיוון אויר שווה לבחור?

איזה דברים נוספים שווה לבדוק?

אשמח לדעתכם.

תומר,

56cb6c2ae35c0.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי ששני השיקולים הראשונים שעליכם לשקול הם הפרנסה ומערכת החינוך. הרבה מאד דברים אחרים נגזרים מהם, ואם שני נושאים אלה לא מתאימים לכם אין כם בכלל סיבה לנסות להתקדם. כמובן שיש אין ספור שיקולים בבחירת דירה, מגודלה ונגישותה ועד גודל המטבח ואורך חבלי הכביסה. אבל המיקום הוא החשוב ביותר, כאשר נושא הנגישות לעבודה ולמוסדות חינוך ראוים לילדים הוא קריטי.

סה"כ עפולה לא רחוקה מכמה מרכזי תעסוקה חשובים - חיפה\קריות, יקנעם, במידה מסויימת מגדל העמק, וקרוב לודאי עוד כמה שאיני מכיר. השאלה היא האם התעסוקה בהם רלוונטית לכם. אישית הייתי בעבר כמה שנים על קו חיפה - עפולה (אם כי בכיוון ההפוך), ובשנים האחרונות אשתי נוסעת כל יום בין חיפה ליקנעם, פשוט צריך להביא בחשבון את הזמן והמרחק בתכנון סדר היום וההוצאות (שמתקזות מול עלויות מחיה אחרות יותר קטנות, והיתרון של "ניצול" הקרבה למשפחה, במיוחד בטיפול בילדים).

לגבי סוג האוכלוסיה שיבקש לרכוש דירה בפרוייקטים האמורים - אין לי מושג. יותר מזה, גם בפרוייקטים יוקרתים תוכל למצוא מדי פעם מישהו שימרר את חייהם של כל השכנים, כך שאיכות החיים לא מובטחת השום מקום. כמובן יש הסתברויות שונות עם אוכלוסיות שונות.

שים לב שב"מחיר למשתכן" אתה כבול לסטנדרד הקבלן עד הסוף. עד כמה שאני מבין אין שום גמישות, אפילו אי אפשר להזיז שקע חשמל לפני מסירת המפתחות. הנושא חשוב כיון שבסופו של דבר לכל אחד מאתנו צרכים שונים, והדבר האחרון שתרצה הוא לקבל דירה חדשה וכסיפתח לפתוח את הקירות על מנת להתאימה לצרכיך. בדוק את הנושא לפני שאתה חותם על חוזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

כמו לא מעט אנשים, גם אני מתלבט לגבי אפשרות להירשם להגרלה במחיר למשתכן.

אנחנו זוג צעיר שמתלבט האם לעשות את הצד ולעבור ממרכז לצפון (נכון לכרגע גרים ועובדים במרכז).

היתרון: המשפחות בצפון, אפשרות לקנות דירה חדשה במחיר טוב ובלי משכנתא.

החסרון: אי וודאות, תעסוקה, ואוכלוסיה חלשה ובעיתית שיכולה לזכות בפרוייקט. הפוסל במומו פוסל

האם לדעתכם העסקה שווה?

האם הקבלנים אמינים? (מצ"ב תמונה מטה) שניים מהם קבלנים שפועלים שנים רבות בעפולה בר ובניו ושבח את שבח.

האם יש שיקולים נוספים?

איזה כיוון אויר שווה לבחור?

איזה דברים נוספים שווה לבדוק?

אשמח לדעתכם.

תומר,

56cb6c2ae35c0.jpg[/QUיOTE]

כנס לאתר עירית עפולה פרוטוקולים של ועדת התכנון , תחפש שם אולי גם את הקבלנים הנוספים שזכו, בפרוייקטים אחרים שמתבצעים כרגע בעפולה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין לכם בעיה של תעסוקה אז לכו על זה.

אשתי עובדת בתל אביב ונוסעת כל יום יקנעם-תל אביב. זה גיהינום.

עדיף לחיות קרוב לעבודה.

מצד שני המחירים של הכל (אפילו בסופר) יותר זול פה בצפון.

אם אתם מסוגלים להתמודד עם השקט, ממש נחמד פה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...