Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד - סביבות 2500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בסביבות המחיר שצוין. הגודל הרצוי הוא הרגיל, סביבות 15.6". השימוש העיקרי יהיה משרדי, אינטרנט, סרטים וכו'.

אינני מעודכן ברזי התחום כיום לכן אשמח להמלצה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחזיק כמה מחשבים ניידים בבית. ממליץ לרכוש מחשבים שיש להם שירות ותמיכה.

בדרך כלל אני ממליץ על מחשבי דל או אסוס.

לדל יש תמיכה מקיפה של שלוש שנים, מה שנותן לך שקט להרבה שנים.

בתחום המחירים שלך יש אפשרות לרכוש את זה: מעבד טוב I5

http://ksp.co.il/?uin=30178

מחשב של אסוס יש לי כמה שנים. מחשב מצוין עם תמיכה מעולה +שירות עד הבית. (ניסיתי כמה פעמים, הם נותנים שירות מעולה ומהיר)

http://ksp.co.il/?uin=30544

לאחרונה רכשתי מחשב 17.3 של Lenovo לאחר התלבטות בין אסוס לדל. מחשב יקר יחסית

בהתחלה היה קשה לי להתרגל לאיכות תמונה שלו (לאחר אסוס בעל התמונה החדה) למרות שהוא Full HD. בסוף התרגלתי...

אצלי חצי שנה בערך. אין לי ניסיון עם שירות לקוחות, מקווה גם שלא. בסה"כ יש להם מחשבים חזקים וטובים. אתה יכול לחשוב על זה למשל:

http://ksp.co.il/?uin=29175

בתוספת של 200 ש"ח בערך אתה מרחיב את האחריות לשלוש שנים. (מומלץ)

רכשתי לבן שלי שלי מחשב של HP עם מסך מגע כי זה מה שהוא רצה. אני לא כך כל אוהב אותם אבל זה מה שהוא רצה. בהתחלה היו בעיות של התנגשויות תוכנה -בסוף זה הסתדר.

שים לב שהמחשבים כוללים מערכת הפעלה -בלי מערכת הפעלה? אתה מוזיל את המחשבים ב 500 ש"ח בערך.

לשיקולך.

פורסם

שים לב שהמחשבים שהציע יוגב מגיעים עם 4 ג"ב זכרון, רצוי להרחיבו ל-8. אם תקציבך מאפשר - להשקיע גם ב-SSD.

אישית אני משתמש כעת במחשב של דל, כבן 2.5 שנים, שמבחינתי הוא desktop replacement. גם המחשב הקודם היה של דל, אבל אחרי 6 שנים ועם מגבלה של 2 ג"ב הוא הפך איטי במידה בלתי נסבלת, אבל גם בגיל 8.5 הוא עדיין תקין.

לאחד הבנים היה מחשב אסוס שהצרך תיקון (פלסטיקה) פעם אחת, והשרות היה טוב. אבל המחשב שבק אחרי 3 שנים וחודש, ובשלב זה הוחלט על החלפתו בחדש - כעת משתמש ב-HP. צריך להוסיף שמדובר במחשב שעובד קשה פיזית, נסחב הרבה על הגב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזנה כפולה - למחוק

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

צודק שלב חשוב לקחת 8 ג"ב זיכרון מינימום. (במחשב החדש שרכשתי לא התפשרתי על זה)

אם יש לך אפשרות? תרכוש באילת (טיול או חבר שנוסע לשם בקרוב) חיסכון של כמה מאות ש"ח

כל מחשבי הנייד שלי נרכשו משם. (3 במספר)

אגב, מחשב שאתה מנייד אותו בפועל הרבה? (אצלי למשל הם נמצאים במקום אחד רוב הזמן)

עדיף ללכת מחשב קטן יותר. (עניין פרקטי)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...