Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזה רכב להחליף ג'טה 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הגיע הזמן להתחדש מחפש למה להחליף את הג'טה 2011 שלי,

אני נוסע קצת יותר מהממוצע כ21,000 ק"מ בשנה, אני גר באיזור ירושלים ונוסע פעמיים שלוש בשבוע למרכז.

מחפש רכב לפי סדר הפרמטרים האלה אמין, נוח לנהיגה, חסכוני מבחינת דלק ותחזוקה ורק במקום האחרון אני שם את שמירת הערך (בדרך כלל מחזיק רכבים 8-10 במשפחה).

כרגע חושב על ג'טה חדשה, סקודה אוקטביה, מזדה 3 או הונדה סויוק הציעו גם את פורד פוקוס

או לשנות פאזה וללכת על אחד הג'יפונים כמו קיה ספורטז', יונדאי טוסון, מיצובישי אאוטלנדר או פורד קוגה.

אשמח לשמוע מכם הצעות נוספות או על אילו רכבים כדאי לוותר.

תודה,

חזי

פורסם

הג'טה שלך דיזל או בנזין?

דבר ראשון תגדיר מה התקציב שלך.

מה העדפת הגיר שלך, אוטומטי או רגיל?

האם כוח מנוע זה פרמטר חשוב מבחינתך ועד כמה?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אתה מפוזר על כל הסקאלה

הג'יפונים שרשמת הם או יקרים מאוד או חלשים מאוד במיוחד למי שג בירושליים...

וכמו שאמר MURIK תתחיל בתקציב

פורסם

הג'טה שלי היא 1.4 טורבו עם 122 כ"ס מבחינת כח מנוע אני מעדיף רכב זריז יותר אבל אני לא עושה מירוצים על הכביש נוהג די רגוע,

אני רוצה רכב עם תיבה אוטומטית לא אכפת לי אם DSG או לא,

תקציב בגדול זה איזור ה140 לא קריטי אם אחרוג בכמה אלפים או אם אחסוך כמה אלפים או יותר.

מבחינת הקרוסאוברים הסיבות העיקריות לבחירה של רכב כזה היא שאני די גבוה וזה יותר קל להכנס לרכב כזה מאשר לרכב נמוך אבל עוד לא נהגתי ברכב כזה כדי לדעת אם נוח לי לנהיגה.

פורסם

אתה תתפלא לגלות עד כמה מהר מתרגלים לנהוג ברכב יותר גבוה.. הבעיה היא שאח"כ קשה מאד מאד לחזור :)

בסה"כ לתקציב שלך אתה יכול די בקלות להכניס את הספורטאז' החדשה, שלדעתי ממרבית הבחינות שציינת היא המתאימה ביותר למה שאתה מחפש (רכב נוח, אמין, בהחלט שומר על ערך ועוד משהו ששכחת - המערכת בטיחות שהתקינו בדגם החדש היא סופר-דופר חשובה). אני ממליץ לצמצם את הרשימה ולקחת כמה מהרכבים לנסיעות מבחן ולהתרשם איזה מבינהם אשכרה מתאימים לך.

פורסם

אני מאוד אוהב את הסקודה אוקטביה רכב מאוד נוח

מצד שני אני לא יכול ולא להמליץ לך באמת לשנות פאזה ולעבור לג'יפון,

אני אישית ממליץ על הקיה ספורטאז החדשה מגיעה במחיר משתלם( אפילו פחות מהמחיר שרשמת)יחסית חסכנית בדלק, רכב מצויין עם מערכת בטיחות חדשה.

בכל מקרה אני ממליץ לך לפני הכל ללכת לנסיעה אחת על גי'פון אחד לראות האם זה מתאים לך

• תוכן חדש...