Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים.

אבא שלי מורה נהיגה, כרגע ברכב הידני הוא מלמד על פלואנס 2013 דיזל ידני.

מחר באים מדאציה להדגמה למורי נהיגה לעירנו, עם מחירים מאוד מפתים.

הדיזל הכי זול שראיתי בימי.

יש מינוסים מיוחדים/ קריטיים שלדעתכם שוללים את הרכב?

להבנתי זה דיזל של רנו, מה שמוכר לנו היום, פשוט משום מה הוא חלש מהפלאונס? זה אותו מנוע פשוט ניהול שונה?

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

יותר מהמנוע הייתי מוטרד מהירידה בעידון הכללי לעומת הפלואנס (נוחות, בידוד רעשים, יציבות כיוונית). למישהו שנמצא כל היום על הכביש, זה יהיה מאד מורגש..

:idea:
פורסם

דווקא מבחינת נוחות הסטפווי מתעלה על הרבה רכבים יקרים ממנו בהרבה. ובגלל שמדובר במורה נהיגה - סביר שהרכב לא יעבור סיבובים מהירים, ולכן לדעתי זה יכול מאוד להתאים לאופי העבודה והנהיגה.

לגבי בידוד - גם לדעתי אין מה לדאוג מאחר ורוב הזמן הרכב נמצא בעיר במהירויות איטיות שלא דורשות בידוד מחמיר.

פורסם

מממ, בעת בתוך הפלואנס לא שומעים את גרגור הדיזל, למיטב זכרוני. בסנדרו המצב הפוך לפי ביקורות.. בקיצור, דרושה נסיעת מבחן.

הבעיה היא שלפעמים מה שנדמה לנו נסבל לאורך כל היום בנסיעת מבחן עלול להתברר כבלתי נסבל בפועל. קחו זאת בחשבון.

:idea:
פורסם

נסיעת מבחן תתקיים. מה שחברי דניאל רשם הוא נכון מאוד, הרכב מבלה בעיקר בעיר, במהירויות חוקיות למהדרין ומטה. פעם בשבוע נסיעה ארוכה של כ100 ק"מ לכיוון.

אשמח לשמוע עוד רשמים, כמו בעיות מהותיות מסויימות, מינוסים חמורים שאני לא מכיר ואולי שמעתם.

פורסם

תכלס? מחיר נטו.

דיזל ידני בכ70 אלף שאפשר להוציא את הדאציה, לא רואה מחיר כזה. הפגו מתקרבת ל90-100 עם אני לא טועה. הפרש לא קטן בכלל.

פורסם

זה רכב קטן משמעותית מהפלואנס ויש פה בעיקר עניין של נוחות הישיבה של אבא שלך שצריך לשבת ימים שלמים על הכסא שליד הנהג. מעבר לזה מדובר ברכב בסיסי שיכול להתאים מאוד ללימוד נהיגה.

פורסם

חשבנו גם על הפגו וגם על הסיטרואן, אנחנו לא נרתעים משטויות על צרפתיות וכאלה (לראיה, הפלואנס)

פשוט הדאציה, אחרי החזר מע"מ, יוצאת כ60 אלף שקלים, כול רכב אחר שבדקנו, דיזל ידני, עולה הרבה יותר, בפערים של כ20 אלף לפחות.

עוד כשעה אלך לראות את הרכב, אחזור עם רשמים.

במידה ולא, או שנשאר עם הפלאונס, או שהפגו תיהיה על הכוונת

פורסם

נשמח לארח אותך בדאצ'יה. אכן הסטפווי דיזל היא הכי גדולה בקטגוריה ובמחיר המשתלם ביותר.

מאוד מרווחת ומאובזרת ובעיקר חסכונית בדלק.

פורסם
היי חברים.

אבא שלי מורה נהיגה, כרגע ברכב הידני הוא מלמד על פלואנס 2013 דיזל ידני.

מחר באים מדאציה להדגמה למורי נהיגה לעירנו

הי

לפי מה שהבנתי מפורום שדיזל לא הכי טוב לנסיעות בתוך העיר ולפי מה שאני זוכר מורה נהיגה עושה את רוב השיעורים בתוך העיר והכל בEASY

בכל מקרה אשמח מאוד אם תשתף אותנו על התרשמות של קבוצה מסנדרו 1.2 וספטווי 0.9/1.5 ובכלל מדאציה.

תודה.

פורסם
נשמח לארח אותך בדאצ'יה. אכן הסטפווי דיזל היא הכי גדולה בקטגוריה ובמחיר המשתלם ביותר.

מאוד מרווחת ומאובזרת ובעיקר חסכונית בדלק.

בסוף הנציג שלכם לא הגיע היום עם הרכב להדגים למורי הנהיגה וחבל, חיכו לו אנשים, אני ואבי בתוכם. את הסיבה שנאמרה לנו למה הוא לא בא לא כל כך זכרתי, כי התאכזבתי מבזבוז הזמן שזה גרם לי. נקודה לציון ושיפור, מקווה שיגיע שוב במהרה וכמובן שיתאפשר לי להיות.

הי

לפי מה שהבנתי מפורום שדיזל לא הכי טוב לנסיעות בתוך העיר ולפי מה שאני זוכר מורה נהיגה עושה את רוב השיעורים בתוך העיר והכל בEASY

בכל מקרה אשמח מאוד אם תשתף אותנו על התרשמות של קבוצה מסנדרו 1.2 וספטווי 0.9/1.5 ובכלל מדאציה.

תודה.

תשמע, ללמד על דיזל זה לא ללמד על בנזין, אבא שלי עם דיזלים מהיום שאני זוכר את עצמי. לדיזל יש מומנט גדול יותר, מאפשר לתלמיד להרים קלאצ' מבלי לכבות את הרכב כל 10 שניות, קל יותר ללמד ככה נהיגה. היו כמה מורי נהיגה שעברו ללמוד בבנזין ידני, כמו איביזה 1.4 בנזין, ומאוד מהר חזרו לדיזל.

כמו כן הרכב גומע המון קילומטרים, העמידות של דיזלים היא מוכחת לאורך שנים ומאות על מאות אלפי קילומטרים.

אני עם טורבו דיזל ידני, ואני לא מחליף לשום דבר שהוא לא דיזל, מוכן להתפשר על אוטומט רחמנא לצלן.

פורסם

תשמע, ללמד על דיזל זה לא ללמד על בנזין, אבא שלי עם דיזלים מהיום שאני זוכר את עצמי. לדיזל יש מומנט גדול יותר, מאפשר לתלמיד להרים קלאצ' מבלי לכבות את הרכב כל 10 שניות, קל יותר ללמד ככה נהיגה. היו כמה מורי נהיגה שעברו ללמוד בבנזין ידני,

תשמע, למטבע יש שני הצדדים,לא הייתי רוצה להיכנס למשהו שלא קשור לשרשור אבל בקצרה ,ללימודי נהיגה בתור תלמיד חכם עדיף רכב כמה שיותר "דפוק " וידני ולא אוטומטי עם כל הפינוקים.."קשה בלימודים קל בחיים" זאת דעתי ..

בכל מקרה ,והצלחה בבחירה !

• תוכן חדש...