Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אקסנט 2005 נקרע לי הרצועה של האלטרנטור. המשכתי לסוע ככה והרכב התחמם עד הסוף כמעט..(בדיעבד הבנתי שגם המשאבת מים קשורה לרצועה) למחרת מלאתי מים עד הסוף. הנעתי את הרכב ונסעתי למכונאי (נסיעה קצרה מאד) והרכב קירטע ברגע שלחצתי את דוושת הגז קצת יותר מהרגיל. והשפריץ הרבה מים מהאגזוז בלחיצה על דוושת הגז. וגם היה חסר ברדיאטוד מים אחרי שכיבינו. המכונאי אומר ראש מנוע בוודאות. מה אומרים? ראש מנוע או שצריך לשים את הרצועה קודם בשביל לדעת

פורסם

לפי הסיפור שלך , ראש מנוע כמעט ב100% , עקב התחממות התעוות ה Gasket של ראש מנוע ומתוצאה מכך נכנסים מים לתא בערה.

בדיקה פשוטה , פתח את פקק השמן , במידה והצבע שלו מזכיר טחינה , ראש מנוע .

מהסיפור שלך ברגע שנקרע הרצועה לא הייתה אמור לנסוע או לחשוב להתניע את הרכב .

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
לפי הסיפור שלך , ראש מנוע כמעט ב100% , עקב התחממות התעוות ה Gasket של ראש מנוע ומתוצאה מכך נכנסים מים לתא בערה.

בדיקה פשוטה , פתח את פקק השמן , במידה והצבע שלו מזכיר טחינה , ראש מנוע .

מהסיפור שלך ברגע שנקרע הרצועה לא הייתה אמור לנסוע או לחשוב להתניע את הרכב .

שים לב, ייתכן וניפרץ אטם הראש בדיוק בין תעלת המיים בבלוק לבין חלל אחד הצילינדרים אז לא מחייב כלל שיהיה עירבוב בין מיים לשמן. מעבר לכך אוסיף ואומר שכל עוד לא נעשתה בדיקה בלחץ הפוך ספציפית למיקרה הזה אני לא הייתי שופט ישר ראש מנוע. בקש מהמוסך שיעשה את הבדיקה הנל או שפשוט ברגע שהמנוע קר תמלא מיים עד הסוף ברדיאטור, פתח מיכסה רדיאטור ותניע ותראה אם קיימת קפיצה של המיים או בועות אויר במיים בכל רגע נתון.

• תוכן חדש...