Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, קיבלתי את האיביזה החדשה שלי, היא בצבע כחול מטאלי עם ג׳אנט שחור ופס אדום. משהו במראה של הרכב לא מסתדר לי ואני שוקל להחליף את הג׳אנט.

מספר שאלות:

1. האם להשאר עם מידה של 15״ או שכבר להשקיע קצת אקסטרה וכבר להחליף צמיגים וחישוקים למידת 16״?

2. איפה מומלץ לקנות חישוקים איכותיים? רוצה להמנע מסינים. ראיתי פה שהמליצו על מוריס צמיגים ברמת השרון וגם ראיתי של Checkup יש קטלוג מכובד. אשמח לדעת סדר גודל מחירים.

תודה רבה

פורסם
תתחדש ראשית כל,שנית הנה מבחר ג=דגמים ב15 '

http://www.gmportal.co.il/Home/SearchWheels1/32?ScrewNum=5&ScrewDis=100.00&Diameter=15

מה המרווח ברגים לסיאט איביזה 2010? אתם מוכרים גם צמיגים?

מה שיש באתר זה מה שיש לכם בחנות?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

יש לי סיאט איביזה 2016 ראיתי שאת דגם הfr מוציאים עם מידות 16 215.45 זה ישפיע על האיבביזה סטייל? הן אותם מנועים..

ולמה להמנע מחישוקים סינים?

פורסם

האיביזה FR זהה לחלוטין ל Style, ההבדל הוא בגימור הפנימי והחיצוני. אין בעיה לשדרג את החישוקים והצמיגים למידת 16״. יש רק צורך לעדכן את זה ברשיון הרכב אחרי השינוי. לגבי המנעות מסינים, אחרי שחקרתי קצת והבנתי שגם החישוקי Momo שמיובאים לארץ מיוצרים בטאיוון אני כבר חושב שזה לא משנה והעיקר לבחור חישוק יפה שיתאים לך. אישית בפולו הקודמת שלי היו חישוקים סיניים בצורת GTI, הם עמדו יפה מאוד במשך שלוש שנים שהרכב היה אצלי אז אני לא אומר שכל הסינים הם זבל, אבל חשבתי שאם כבר להשקיע אז להשקיע.

אבל במחשבה שניה אני כבר לא יודע אם זה שווה את זה. אלא אם כן מישהו פה מכיר מקום שמוכר חישוקים איכותיים לא סיניים במחיר סביר אני אשמח לשמוע המלצות.

פורסם (נערך)

המרווח ברגים של האיביזה הוא 5X100,

לדעתי הכי מתאים לאיביזה על צבע כהה הוא ג'אנט שחור עם מסגרת כסופה, נראה מדהים.

שינוי מידת הצמיגים ל215.45.16 תיתן לך אחיזה הרבה יותר טובה,

למרות שהשיפור לא גדול בגלל שאין לכם כלכך הרבה כח "לנצל" אותם

אך ורק אם אין לך בעיה להוציא כסף, כי הצמיגים יהיו יקרים יותר.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

אני מחפש שינוי קוסמטי בעיקר למען האמת אבל אם על הדרך תהיה קצת אחיזה טובה יותר אז מה טוב. מיכאל יש לך המלצה למקום שמוכר חישוקים איכותיים? וכן כבר הבנתי שהצמיגים יעלו סביבות ה-2000, יותר מהחישוקים

פורסם

יש מספיק דיונים בנושא.

אם עיקר מה שמענין אותך זה המראה, אין בעיה עקרונית איתם כל עוד הם מגיעים ממקור (החנות) אמין.

פורסם

נדמה לי שהם ענו בעבר בפורום שלא, בעיקר משום שאינם חנות, אלא רק "יישות אינטרנטית" של היבואן.

עבור מה שאתה מעונין בו, ג.מ. פורטל הם המענה.

פורסם
טיירקלאב שנמצאים בבעלות אותה חברה כמו צ'קאפ, אוטולוקס, מציעים למכירה באתר שלהם את החישוקים של מומו (כמו גם סיניים גנרים כלשהם): http://www.tireclub.co.il/catalogsearch/result/?q=5X100#brand=1676&q=5X100

^

יש שם כמה חישוקים ממש יפים במחירים די טובים.

לא חושב שכדאי ללכת על סיני במחיר הזה.

את הגאנטים הנוכחיים תוכל למכור, תוכל לקבל בין 1200-1800 ש"ח.

• תוכן חדש...