Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע ברכב הזה הינו מברזל, והראש הינו מאלומיניום.

אתה תאכל הרבה מרור במוסכים, לדעתי ההצעה הכי טובה נתן לך ד"ר סובארו- לקנות אחת תקינה, ואת זאת לשמור לחלקים.

פורסם

אני חושב שלרכוש עוד רכב כזה ב-5-6 זה לזרוק כסף לזבל.

או שתשקיע יותר כסף ותקנה רכב משמעוץיץ חדש יותר, ואם אין לך את המשאבים - תקן את שלך.

ברכב של 5-6 יהיו תקלות דומות, או תקלות אחרות. רכב בן 15 כבר למעשה "עשה את שלו" וללא שיפוץ מקיף שאינו משתלם - לא יהיה חף מתקלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השאלה שלי כרגע היא מה לעשות עם הרכב כי אני לא מעוניין להיכנס לתיקונים איתו.

בינתיים קיבלתי כמה טלפונים ואחד מציע לי 800 שקל.

לא מתאים לי בינתיים.

בכמה באמת אני יכול למכור את הרכב עם טיפה מזל ?

פורסם

800 ש"ח - זה מה שהוא שווה לברזל + תקבל את יתרת האגרה כשאתה מוריד אותו מהכביש במשרד הרישוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תחשוב שאם תסדר את הרכב ב3000 למשל ותמכור אותו בסכום דומה, לא הרווחת כלום. אולי אם הוא נראה כמו חדש ומאד שמור מבפנים תצליח למכור אותו ביותר ותרוויח קצת.

עכשיו אתה יכול להרוויח 1000 שקל בהצעה של הבחור מלמעלה או 800 מהפירוק.

אם יש לך מקום והרבה זמן פנוי, אתה יכול לפרק את האוטו לחלקים בעצמך ולמכור אותם בנפרד ואת הבודי לברזל ב800 שקל. :roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

דבר איתי אם אתה מפרק חלפים, אני גם מעוניין לקנות!

לשפץ ולמכור אני בטוח שלא יצליח.

כשהרכב הזה שלם ותקין השוק שלו ממש ממש חלש.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
או לחילופין אשמח לקנות ממך מספר חלפים על מנת אולי להקל עלייך ועל עצמי.

ואת השאר לברזל. זו הדרך היחידה להפוך את הלימון הזה ללימונדה.

להתחיל להשקיע ברכב כזה נראה לי טעות.

בצדק אומרים כאן שכל רכב ב 5000 צפוי להיות בעייתי ושאין טעם לקנות צרות של מישהו אחר. אבל במצבך אולי עדיף צרות של מישהו אחר מהרכב הנוכחי.

פורסם

לדעתי זה נשמע נהדר. כמה מאות שקלים מכל חבר פורום, עוד 500 ש"ח מההוא שקונה ברזל ועוד אגרת רישוי שתקבל - 2000 שקל ביד. יותר טוב מלשפץ גרוטאה שתישאר גרוטאה גם אחרי השיפוץ.

• תוכן חדש...