Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אני מעוניין לרכוש קופרה בשנתונים 06-08 אני בינתיים מחפש, אני מעוניין לקנות/לשפר לסטייג 2.

כמה שאלות שאני רוצה לשאול לפני שאני נכנס לסיפור כזה.

עד עכשיו נהגתי רק ברכבים צרפתים, 205/206XS

אני מעוניין להתקדם לקופרה עכשיו זה שהיא חזקה בהרבה אני יודע, אני רוצה לדעת איך היא מתנהגת..

אני יודע שה-20VT שלפניה הייתה על הפנים ושמעתי דווקא דברים חיובים על הקופרה בשנתונים האלו שהיא אוחזת ופונה מהר.

אומנם ההגה לא קשור באמת ומרגיש כמו הגה של מחשב.

האם כל מה ששמעתי נכון?

בנוסף אני ארצה לדעת האם הרכב הזה יקר לתחזוקה? מבחינת טיפולים שוטפים הוא כמו רכב סטנדרטי או שהחלקים שלו יקרים בהרבה?

ומבחינת אמינות, כמה הרכב והחלקים שלו באמת אמינים?

והאם זה מתאים בתור רכב יום יומי בתקציב יחסית לא גבוהה לתחזוקה שוטפת?

אשמח אם מישהו בעל קופרה או בעל קודם של קופרה יענה לי ממקור ראשון, תודה והמשך גלישה מהנה.

עריכה אחרונה על ידי Yehuda Ariel
פורסם

אמין. תחזוקה לא יקרה. התנהגות בסדר וזהו, הגה בדר גמור במיוחד כשמשווים אותו לרכב עכשויים בעלי הגה חשמלי. נוטה לתת היגוי חזק. צריך להכיר את הרכב כדי לנצל את היכולות שלו.

פורסם

הייתה לי קופרה משופרת שנת 2008 במשך 3 שנים, כיד ראשונה.

לא היו שום בעיות מלבד סליל כרית אוויר ששבק חיים והדליק נורת התראה בלוח שעונים וטופל במסגרת האחריות.

מעבר לכך, חוץ מטיפולים שוטפים בעלויות בהחלט נורמליות, מעולם לא ביקרתי איתה במוסך.

לגבי התנהגות - ממש לא ברמה של הצרפתיות אבל בקו ישר היא מספקת המון חיוכים.

שימש אותי כרכב יום יומי ונהנתי מכל רגע.

• תוכן חדש...