Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

שבת שלום.

פתחתי מספר שרשורים בהקשר למכונית יד-2 כרכב שני למשפחה ואני מוצא את עצמי.

האפשרויות היו:

1. קיה פורטה/סיד (ריו קטנה...) - לא בתקציב שלי מסתבר
  2. יונדאי I30/CW - נראית לי לא מרווחת כל כך. כמו ה I10 שלי רק מתחו אותה קצת מאחורה
  3. כל ה"פופולריות" כמו מזדה 3, קורולה, פורד הם חלפים יקרים, טיפולים יקרים, ולא כל כך זולים בדלק
  4. SX4 גם הציעו לי אבל לא כל כך מרווחת גם
  5. אפילו התעניינתי לרגע ב MG350 אבל הבנתי שאין לה שוק ובטיחות אולי יש לה כוכב אחד.

מתוך האפשרויות המיצובישי לנסר החדשה נראית לי הכי תמורה למחיר מבחינת אמינות וריווח, ואילו החסרון שם זה רק עניין הדלק שאני מניח שזה לא גרוע כמו ג'יפים שעשוים 1 ל 8/9

יש למישהו אולי עוד הצעות בנוגע למכונית משפחתית?

פורסם

1. קיה פורטה בהחלט בתקציב שלך - השאלה רק איזו שנה.

2. i30 היא אחת מהמשפחתיות המרווחות דווקא (אחות תאומה לסיד/פורטה)

3. חרטא - הפורד והמאזדה אכן קצה יותר בזבזני דלק, אל יותר זולים ברכישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז בוא רגע נחזור לנקודת ההתחלה.

על איזה 3 רכבים היה מומלץ להתמקד? האם מיצובישי לנסר היא אחת מהם?

פורסם

פוקוס צורה קודמת נותן תמורה טובה למחיר , הוא גם מרווחת מאוד. גם לנסר עונה מצויין לדרישות ( שני הדגמים, עם מנועים 1.5 ו 1.8 ). יונדאי/ קיה גם אופציה טובה. תתחיל לחפש אחרי רכב שמור.

אני רואה שאתה מעוניין יותר במיצובישי - שים לב שהטיפול 90 אלף קילומטרים יקר מאוד ( מצתי אירידיאום, שמן גיר רציף בדגם 1.8 ועוד ..)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה יכול לקנות מגאן דור II 2008-9 שמורה מאוד בפחות מחצי הכסף ולהינות מרכב מצויין.

תקפיד רק לקנות רכב מאוד מאוד שמור ומטופל היטב, שלא סבל מתקלות קודמות. התמורה הטובה ביותר לכסף בשוק שלנו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יש מגאן כזאת למכירה בפורום שלנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה אתם במשפחה? כי מנסיון 5 אנשים ביונדאי i30cw יושבים בנוחות מה גם שהרכב אמין .

גם אם יש לך 2 כסאות לתינוק לא תרגיש בכלל צפיפות.

פורסם

אני הייתי מתמקד בקיה פורטה/סיד או i30

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא הI30 רכב מרווח מאוד במיוחד בגרסט הCW.

בSX4 (כרגע זה הרכב של המשפחה שלנו) יש מרווח לא רע בכלל (יותר ממזדה 3 זה בטוח), אם אתם לא משפחה של ענקים אז מספיק בהחלט, ל5 אנשים מאחורה כן צפוף ולא נוח לנסיעות מעל חצי שעה אך תא המטען עצום.

הרכב גם יחסית זריז וההתנהגות שלו טובה מאוד ובהחלט טובה יותר מI30 וברת השוואה להתנהגות של הדור הראשון של המזדה 3 (זה ע"פ אבא שלי שבעבר קיבל בעבודה I30cw דור ראשון ובעבר הרחוק מאוד מזדה 3 דור ראשון).

תיבת הילוכים מיושנת אך מגיבה בצורה מאוד טובה ותמיד עושה מה שמבקשים ממנה, הבעיה היחידה היא שבמהירויות מעל 100 קמ"ש הרכב נוסע בסל"ד גבוה יחסית (רק 4 הילוכים) אז הנסיעה טיפה רועשת.

האמינות הכללית של הרכב גבוהה (בכל זאת יפני :))

עוד יתרון זאת תנוחת ישיבה זקופה וגבוהה-נוח מאוד בתוך העיר.

כן יש לרכב מספר חסרונות:

-ראות יחסית לקויה לצדדים בגלל קורות A כפולות ושמנות, צריך להזיז לפעמים את הראש בפניות שמאלה/כיכרות/התקרבות למעבר חציה...

-בגרסת הסדאן הרכב נראה לא פרופורציונאלי ונראה כאילו סתם הדביקו לו תחת ענק, לדעתי נראה לא משהו אבל לא נורא בכלל.

-באבזור הבסיס הרכב ספרטני מאוד ובשתי רמות האבזור הפנים של הרכב מאוד פשוט ומרגיש זול אך באיכות הרכבה טובה מאוד, 5 שנים ו55000 ק"מ שמחציתם בעיר ואין שום קרקושים ורעשים מוזרים.

בכל מקרה לדעתי תתמקד בSX4/I30/פורטה/סיד.

עם הפוקוס אין לי הכרות והמזדה 3 רכב מאוד צפוץ לדעתי.

פורסם

שלום,

בהתלבטות שלך למשפחתית מרווחת קח בחשבון שני פרמטרים רלוונטים מאוד ליושבים מאחור - בסיס גלגלים ורוחב כולל. עדיין לעניין הרוחב הדברים לפעמים מרגישים אחרת בגלל מבנה מושב או החיפוי הפנימי שעל הדלתות האחוריות שלפעמים מעט בולט פנימה ועלול להפריע בקשירת כסאות בטיחות של ילדים. הקוריאניות שאתה מציין כמו הסיד וה i30 יתנו לך מענה מספק, אנחנו ממליצים לבחון גם את הטויוטה קורולה שנחשבת למרווחת מבין המשפחתיות.

אתה גם יכול לרדת בשנתון אחד או שניים ולרכוש משפחתית גדולה דוגמת ה B4 או הטויוטה אוונסיס, שיחד עם מרחב מחייה משופר לנוסעים יתנו גם ערך מוסף בדמות מנועים חזקים יותר.

מיטל

• תוכן חדש...