Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המקרה הוא מקרה זהה לחלוטין לפוסט הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?504209-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%AA-%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-2006

רציתי לשאול איך אני מגיע אל המאורר הזה? הוצאתי 2 ברגים שמתחת להגה ,ולאחר מכן לא ידעתי לאן להמשיך ( חוש טכני גרוע)

מישהו יודע איך אני מגיע למאוור שמרעיש כ"כ?

תודה חברים

פורסם

:lol: כנראה שפירקת את החבק של ההגה עצמו.

לפלסטיק הנכון יש בורג אחד ו-8 קליפסים. הנה, תראה פה.

המאוורר המדובר נמצא בצד ימין, מתחת להגה. תראה שיש לו מעין חריצי אוורור קטנים בפלסטיק שאתה מפרק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא מסובך, המדריך קצת מבהיל. מעבר לזה, פירוקי פלסטיקה זה קצת מורכב ומצריך עבודה זהירה וקצת נסיון. אם אתה חושש, אולי עדיף באמת שתמשיך לסבול את הרעש, מאשר שתסתבך. (רק קח בחשבון, שהרעש הוא מהצטברות אבק שהמאוורר הקטן מושך אליו, ולחוט הלהט הקטן שמולו. ושאם נשרף החוט באלמנט המח***ן הזה, צריך להחליף את כולו, וזה עולה כמה מאות).

בעקרון (אם יחזור לך האומץ) - המדרכה יוצאת בקלות במשיכה כלפי מעלה. הקיק פאנל יוצא במשיכה קלה אליך אחרי שמשחררים את הקליפס שלו.

אני לא משחרר את ידית פתיחת המנוע. אחרי שחרור בורג יש מספיק מקום כדי לתמרן את הפאנל החוצה ולהשאיר אותו תלוי על הפאנל.

רוב הפירוקים שלי היו בצד השני (כדי להגיע לBCM :twisted:), אבל אולי יש לי גם תמונות מפירוק בצד הזה.

מדרכה בחוץ: p1.jpg

הקליפס של הקיק פאנל p3.jpg

תא כפפות בחוץ p2.jpg (לא קשור. סתם היה לי באותה סדרה. שיהיה להשראה :-P)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

וואו תודה על המדריך! וכן אני אעשה זאת בהשגחה של חבר עם טיפה יותר ניסיון בקרוב ואעדכן! תודה שוב

• תוכן חדש...