Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט בין 2 הרכבים האלו. נכון שהם שונים מאוד אחד מהשני והם דיי מ 2 קטגוריות שונות. אבל אלו 2 הרכבים ששמתי עליהם עין בתקופה האחרונה. אשמח לשמוע המלצות או דיס המלצות עליהם למי שמכיר או מי שיש לו את אחד מהרכבים. תודה!

פורסם

הi20 החדשה די משעממת.

אין לה יתרונות משמעותיים לקטגוריה.

מנוע 1.4 עם גיר 4 הילוכים. יותר חסכונית מהדגם היוצא אבל עדיין חלש ופחות חסכוני ממנועי הטורבו המודרנים.

האבזור לא רב יחסית לדגם היוצא.

לדעתי עדיף הויטארה.

פורסם

אוסיף שאם כבר ויטארה, רק הדגם המאובזר.

בתוספת יחסית זניחה מקבלים הנעה 4*4, חיישני רוורס מקוריים, קיפול מראות חשמלי, מפתח חכם, ריפוד נעים ויפה יותר, תאורת קסנון (או שזה לד? לא סגור על זה) ואפילו שעון אנלוגי במרכז הדשבורד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה על התשובות

מבחינת נראות מבחוץ היונדאי ממש יפה .. לטעמי..

מבחינת החסרונות של היונדאי באיבזור לעומת הדגם היוצא (שיש לי אותו כרגע) עכשיו במבצע חבר על יונדאי הם נותנים מערכת מולטימדיה שקצת "מפצה" על החסרונות שלה באבזור..

לעומת זאת בויטרה באמת יש יותר איבזור לעומת היונדאי וגם חסכונית יותר והביקורות עלייה טובות במבחנים.. מי שרוצה להזמין עכשיו ויטרה חדשה צריך להמתין כמעט חצי שנה..

איך השוק יד 2 של הסוזוקי לעומת היונדאי? והירידת ערך?

כמו שזה נראה כרגע נראה לי אלך על הויטרה..

פורסם

רוב ה-i20 נמצאות היום בליסינג, ככה שעוד כמה שנים היא תהיה מלאה במגרשים.

הויטארה לעומת זאת נמכרת בעיקר לפרטיים וזוכה כבר היום לביקושים כרכב חדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מדובר כאמור בשתי מכוניות שונות בתכלית.

ה I20 היא סופרמיני מודרנית ואיכותית ואילו הויטארה החדשה היא ג'יפון חמוד ללא יומרות או יכולות שטח.

אנחנו ממליצים לך לעשות נסיעת מבחן על שתיהן, לקבל הצעת מחיר לשתיהן ואז לשקול תועלות מול מחיר, ובעיקר למה התחברת יותר.

• תוכן חדש...