Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שלא מצאתי מידע בגוגל, ובALFAOWNERS, אני מנסה את מזלי גם בפורומים בארץ הקודש:

מסתמן שאני צריך להחליף קלאצ' ברכב שלי (ג'ולייטה תלתן 2012, ידנית).

הקלאצ' מחליק כאשר אני במצב DYNAMIC בלבד, לאחר בירור מסתמן כי התופעה הזו חוזרת על עצמה ברכבים מהדגם הנ"ל, כנראה היות והקלאצ' לא מספיק חזק בשביל להתמודד עם האאוטפוט של המנוע כאשר הוא במצב החזק שלו.

כמובן שגם יכול להיות שזה נגרם רק עקב שימוש לקוי של הבעלים הקודמים, הכל יכול להיות.

אני נוהג רגוע בד"כ, ואני נוטה להאמין שגם קלאצ' רגיל יחזיק אצלי יופי - אבל בכל זאת אני מעוניין לברר האם ישנה אפשרות לרכוש רכיב שיהיה אמין יותר לאורך זמן היות והטיפול הזה עולה הון תועפות.

 

המק"ט של הקלאצ' שלי: 55226906

הנה לינק למוצר לדוגמא

 

אם למישהו יש מידע בנוגע לנושא, אשמח ללמוד.

אם עד הסופ"ש לא אמצא אלטרנטיבה לגיטימית במחיר הגיוני, אחליף לקלאצ' מקורי חדש.

 

בכל מקרה תודה למי שיעזור

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שאלתי, לא מצאתי תשובה.

היות ונוספו אילוצים של לחץ זמן, הזמנתי את החלקים המקוריים לפי המק"ט של אלפא.

העלות היא 200 ליש"ט אחרי מס ומשלוח בתוך אירופה, העלות בארץ לאותם חלקים בדיוק (שוב, מק"טים) היא.... 4,500 שקלים לפני מע"מ.

 

....

כן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אני מניח שחוסר הידע (או העדר תשובה) נובע מהיות הרכב "מספיק חדש".

אולי עדיין אין סטוק ייעודי לשיפורים.

ייתכן שאין מצמד מחוזק לרכב הזה, אא"כ הוא חולק אותם חלקים רלוונטיים בדיוק, עם רכבים אחרים.

ראיתי שקיבלת גם הצעה (בפורום מקביל) להתייעץ עם מישהו שכנראה פתר בעייה דומה. אין חכם כבעל נסיון כמו שאומרים.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

דיברתי איתו.

הוא עשה הזמנה מיוחדת, נדרשה בניה ספציפית עבור העניין, וכל המהות היתה לבצע זאת עקב שיפור גדול לרכב שדרש התמודדות עם יותר מומנט.

כל הדבר הזה גורם לעלות לנסוק גבוה לשמיים, ברמה שכנראה לא מצדיקה את הצרכים שלי. בעלות של הקלאצ' שלו אני רוכש בערך שלושה, או לחילופין בעלות התקנה של הקלאצ' שלו אני מתקין קלאצ' חדש פעמיים - אז כלכלית זה לא make sense עבור הצרכים שלי (85% מנהלתי, 10% זריז, 5% חזק - בגדול).

 

לתלתן מהדור שלי יש כבר בערך 6 שנים על הכביש, הייתי מצפה שעד עכשיו יהיה שוק. חוסר האופציות מאוד הפתיע אותי (ז"א, אני בטוח שיש אופציות בשוק, אבל אין הרבה כמו שציפיתי - כאמור באופן עצמאי מצאתי 0 אלטרנטיבות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

×
×
  • תוכן חדש...