Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים ,

השבוע נפרדתי מגיפ' מיצובשי פאג'רו קינג הארוכה, הדגם הכי מאובזר , שנת 2008.

כעת נמצא בחיפושים אחר רכב חדש..

תקציב - כ120 אלף שקל .

דרישות - אוטו גבוה,מקום נוח לנהג גבוה, נוח לנסיעה בעיר , מאובזר ברמה גבוהה.

*כמובן שעדיפות לאוטו חדש מהניילון אך שנת 2013 ומעלה יכול לעבוד..

תודה רבה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי קורן
פורסם
אתה מודע לכך שבתקציב נכנסים רכבים הרבה יותר קטנים, חלשים ופחות מאובזרים?

לא מבין בתחום ובגלל זה שואל.

גם לקנות 2011\2012 יכול להיות ריאלי , אך באמת לא מבין ואשמח לעזרה לדעת איפה אני עומד.

תודה!

פורסם

השאלה היא האם קרוסאובר קטן דוגמת הסוזוקי יכול לבוא בחשבון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש עוד לא מעט אפשרויות בתחום הקרוסאוברים הקטנים יחסית:

סאניונג טיבולי

רנו קאפטור

ניסאן ג'וק 0 ק"מ

קיה ספורטאז' 1.6 0 ק"מ

סובארו 1.6 XV ליסינג 0 ק"מ

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים..

כמו שזה נראה כרגע קיימת התלבטות בין הטיבולי או קראוסאובר או לא לקנות ישר מהחברה וללכת על XV \ גו'ק \ ספורטאז'.

בנוסף קיבלתי המלצה על סקודה ספייסבייק , מה אתם חושבים?

אשמח להמלצות וחוות דעת לפי הדרישות שחשובות לי באוטו.

שוב תודה!

פורסם

אני חושב שכל אחד מאלו שרשמת לא יתקרב לקינג שירדת ממנו.

לטעמי משומש מאובזר בן שנתיים כמו CX5, פורד קוגה וכו יתן מענה הרבה יותר טוב מהקטנים שרשמת.

A3

A4

פורסם

מה אתה מחפש? רכב שטח אמיתי משומש עם הנעה כפולה, גיפון "מדרכות" או משפחתית? ב-120K הכל פתוח נסה למקד אותנו.

פורסם

תוסיף קצת כסף ותקנה סובארו XV. זה הרכב היחידי שיש לו יכולת שטח ממשית בניגוד לשאר המתחרים פה. מרווח גחון 22 ס"מ, הנעה כפולה, צריכת דלק בין 11.5 ל 12 גג (ממוצע) ונוחות גבוהה.

פורסם
אם הייתי יודע כמה אתה לחוץ או לא לחוץ על רכב חדש הייתי מציע לך לחכות קצת להגעתו לארץ של הספורטאז' החדש

הספורטאג' החדש מושק מחר

פורסם
אם הייתי יודע כמה אתה לחוץ או לא לחוץ על רכב חדש הייתי מציע לך לחכות קצת להגעתו לארץ של הספורטאז' החדש

גם הספורטאז' ה"ישן" יכול לבוא בחשבון. אני לא יודע מה יהיו החידושים בדגם, אבל אם באמת אין סבלנו לחכות אז גם הדגם הנוכחי מציע תמורה נדירה לכסף (ואת זה אמרו חכמים ממני

• תוכן חדש...