Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיג'ו 206 xt 2001

המזגן שלי לא עובד על חום,יעני לא מוציא חום

על קור הוא עובד מצויין אבל על חום לא.מישהו יודע אולי מה הבעיה ?

יש לי חריקות בסגירה ובפתיחת הדלת וקושי לפתוח/לסגור את הדלתות .יש שמן מיוחד או משהו כזה שאפשר לקנות שיפסיק את זה?

הגה קשה לסיבוב.איך בודקים אם חסר נוזל ?ואולי הבעיה היא אחרת...

תודה לכם מראש.

פורסם

בלי להעליב אבל אני מבין מהכתוב שהידע שלך במכונאות הוא מינימלי ,לכן ממליץ לךל קפוץ למוסך שמתמחה ברכב צרפתי.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

לגבי החום שלא יוצא...האם זה רכב חדש אצלך? האם פעם רא,ונה שאתה מפעיל את החימום? אם התשובה היא כן אז ייתכן מאוד ורדיאטור החימום שלך מבוטל בגלל נזילה ממנו בעבר.

לגבי הדלתות..קנה wd40 ורסס על הצירים או שים מעט גריז עליהם.

לגבי קושי בסיבוב ההגה צריך לבדוק אם רצועת האביזרים המפעילה את משאבת ההגה תקינה ובמידה וכן לבדוק נוזל הגה במיכל שלו. תעלה תמונה מתא המנוע ונצביע לך עליו.

פורסם
כן פעם ראשונה שאני מפעיל אותו על חום.

והבנתי איפה הנוזל הגה ממוקם.

בקיצור..רדיאטור החימום שלך מבוטל. לתקן אותו לא יישתלם כי רק העבודה זה ים כסף אלא אם תחליט לתקן זאת בעצמך.

פורסם
בקיצור..רדיאטור החימום שלך מבוטל. לתקן אותו לא יישתלם כי רק העבודה זה ים כסף אלא אם תחליט לתקן זאת בעצמך.

לא נכון, ב206 לא צריך לפרק דש בורד, עניין של שעה עבודה בערך.

לגבי ההגה הקשה, ב206 ההגה קשה, מנסיון עם 206.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• ספונסר פורום
פורסם

רון צודק, החלפת רדיאטור חימום פנימי ב206 לא מצריכה פירוק דש בורד.

ובכלל מי קבע שהרדיאטור מבוטל?

אולי הוא תפוס? או שכבל מדף החימום והקירור התנתק ?

בקיצור ,אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא חיוב

אורן

פורסם

אכן האופציות שאורן מציע ייתכנו גם כן ובשביל בדיקה ללא תשלום שווה לך לקפוץ אליו לביקור. כמו כן אתה יכול לבדוק בעצמך אם רדיאטור החימום התנתק או סתום או בורר המצבים לא מכניס לחום וכו.... אם תצטרך סיוע טלפוני אתה מוזמן להשאיר את הטלפון שלך בהודעה פרטית.

• תוכן חדש...