Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שתתחיל לפרק את המחשב שלך לגורמים להחלפות משחה ושאר ירקות, תעשה מה שהצעתי לך, אם עבד אז טוב, אם לא אז כנראה שהתגובה של guya72 הכי קרובה למטרה כאן.

עם כל הכבוד משחה תרמית או אבק בגוף קירור של המעבד לא יגרום לתקלה שאתה מתאר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כדי לבדוק אם באמת מדובר בהתחממות פשוט תריץ תוכנה כלשהיא שמנטרת טמפ' מעבד, SPEEDFAN למשל.

http://www.almico.com/speedfan451.exe

בכל מצב תעשה את מה שארז הציע, זה רק יכול לעשות טוב.

ואם אתה מאזור השרון אשמח לתרום לך אפון משחה.

cpu-dab.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות והנכונות לעזור!

אז לסיכום ולראות שהבנתי נכון -

אני עושה ניקיון יסודי כפי שהצעתם ואם זה עדיין קורה, כנראה שלוח האם לקראת סוף חייו?

פורסם

הבעיה קשורה ללוח אם. מה בדיוק - אי אפשר לדעת.

זה יכול להיות משהו שנפתר בקלות ויכול להיות גם משהו רציני.

מאחר וזה מחשב בן 5 שנים - אני מציע להחליף אותו, מאחר והוא יותר מועד לתקלות רציניות -> ולכן לדעתי לא כדאי להשקיע בפתרון בעיה רצינית.

אתה יכול לנסות את ההצעה של THEWOLF -> לנקות מגעים של הזיכרון עם מחק (צריך טיפה עדינות כאשר מוציאים/ מכניסים את הסימים. אם אינך יודע כיצד לעשות זאת - אל תעשה, מאחר ואתה עלול בטעות לשבור את לוח האם).

פורסם

לא בהכרך לוח אם

יכול להיות אחד מהרכיבים שיושבים על הלוח אם ומשגעים אותו. זכרונות, או כרטיסים אחרים.

תתחיל מהזכרונות, תוציא כל הכרטיסים שאפשר לוותר עליהם. אם יש לך יותר מסים אחד של זיכרון, תשאיר רק אחד בפנים ותנסה לעבוד איתו קצת. אם הכל בסדר תחליף לסים השני ותנסה לעבוד

פורסם (נערך)

יכול להיות לוח אם ויכול להיות שלא. אני יכול לתת דוגמא למחשב שהיה לנו במשרד. היה פתאום מרסט את עצמו,

או לחלופין נכבה. שנייה אחרי זה היית מדליק אותו והוא היה עובד כמו שצריך למשך שעתיים שלוש וחוזר חלילה.

חברת שירותי המחשוב לקחה את המחשב. החליפו זכרונות, לא עזר. החליפו לוח, לא עזר. החליפו הרד-דיסק,

לא עזר, בסוף התיאשו, החזירו את המחשב וזיכו אותנו על כל התיקונים.

בסופו של דבר הבעיה שגיליתי הייתה מאוורר ספק הכוח שלא היה עובד טוב. ניקוי שלו, שימון, והחזרה של הכל,

והמחשב הזה עובד עד היום במשרד. אומנם הוא כבר עגלה, אבל עובד...

אחרי כמה חודשים קרה בדיוק אותו דבר במחשב אחר, מאותו דגם, ואותו פתרון בוצע גם בו.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

כנ"ל אצלי בעבודה. שתי בנות התלוננו שהמחשבים שלהם היו כבים פתאום במהלך העבודה (שום דבר כבד, סה"כ אאוטלוק, ניהול חשבונות ואולי אינטרנט). המאווררים תקינים. ניקיתי אבק- עדיין היו כבים.

החלפתי ספקים altogether (לא מתעסק בניקוי\שימון מאווררים- אין לי זמן לזה) והבעיה נעלמה.

פורסם (נערך)

פעם שעבדתי בבית משפט מחוזי היתה בעיה במחשב של הקלדנית

שכל הזמן היה מאתחל או נכבה,טובי אנשי המחשבים לא עזרו,

אחד הנוכחים שם אמר שזה בגלל המיני של הקלדנית,אפילו המחשב

לא מתפקד חח ומעשה פלאים היא באה היום הבא עם מכנסיים והמחשב

עבד יופי!! סיפור אמיתי.

לי היה אותו סיפור בדיוק,עם התוכנה של הקודי,

(מחשב בן שנה, מאתחל כל 1/4 שעה בערך)

פשוט מחקתי אותה והתקנתי מחדש והבעיה הסתדרה.

אם לא תבדוק מה מצב האבק בפנים כפי שייעצו כאן.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

היה לי מישהו בעבודה, שגם המחשב היה נכבה לו מידי פעם.

בסוף גילינו שהבעיה הייתה שמידי פעם עם הרגל הוא נתן נגיעה קטנה בכבל חשמל, והחיבור היה קצת רופף והמחשב נכבה.

החלפנו כבל חשמל וזהו.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
תודה רבה לכולכם על התגובות והנכונות לעזור!

אז לסיכום ולראות שהבנתי נכון -

אני עושה ניקיון יסודי כפי שהצעתם ואם זה עדיין קורה, כנראה שלוח האם לקראת סוף חייו?

זה לא אומר בהכרח שלוח האם לקראת סיום חייו.

זה אומר שהבעיה נובעת ממשהו שקשור ללוח האם (כלומר לוח האם או רכיב שמתחבר אליו - זה אם הניסוח לא מובן).

לדעתי, אם עלות התיקון מעבר למאות ש"ח בודדות - חבל על הכסף.

המחשב יכול להמשיך להחזיק לך עוד כמה שנים. יכול גם כמה חודשים.

רכיבי מחשב בני 5 - הסיכוי שתקרה תקלה חמורה - יחסית גדול.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון עם שאלה שאולי ישפכו אור על הנושא.

אז לאחרונה המחשב לא עושה ריסטרט לעצמו אלא פשוט סתם נתקע ומצריך ריסטרט.

לאחרונה שמתי לב שרק שניים מתוך השלושה מאווררים במארז עובדים באופן קבוע והשלישי לא זז.

האם יכול להיות שפה נעוצה הבעיה?

מצרף תמונה אחת שממחישה את מיקום שלושת המאווררים ועוד תמונה של המאוורר שלא עובד.

מה החלק הזה שלא מקבל איוורור בעצם? האם פה הבעיה שתוקעת את המחשב?

תודה מראש!

ezohgk.jpg

9qv0w3.jpg

פורסם

המאוורר של המעבד? אם הוא לא פועל המעבד מתחמם ועוצר. העדר קירור מעבד בהחלט מסביר את הבעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאחורה של הספק, בדופן סתם בשביל לתת אקסטרה איוורור למארז, אבל אלא אם אתה מאמץ את המערכת שלך מאוד אין למאוורר הזה ממש משמעות.

למאוורר של המעבד יש מן הסתם הרבה מאוד משמעות ושם נעוצה הבעיה שלך.

• תוכן חדש...