Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדים בני 8 ו- 4. מחפש יעד קרוב יחסית, שאלעל טסה אליו, לסופ"ש בשלג. למעט אשתי, איש לא עושה סקי, למרות שהילדים אולי ירצו להתנסות. לי נראה יותר כיף להשתעשע בשלג עם מזחלות וכו', אבל גם וגם, גם הולך :-)

אם מי מכם היה באיזה אתר שלא רחוק מידי מעיר מרכזית (מינכן, מילאנו, וכו'), שיש אליה טיסה קצרה + נניח עוד שעה נסיעה ברכב למקום, אשמח לשמוע. במיוחד מחפש מקום "קצת" יותר זול מ- Schloss Elmau, נניח, נוח למשפחה, נוח מבחינת אוכל, "סלחני" למתחילים - וכאמור גם אם זה רק שעשועי שלג בסיסיים זה בסדר.

 

תודה! 8):viking:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

סיניה (Sinaia) ברומניה. טיסה קצרה של בערך שעה וארבעים וחמש דקות.

 

בערך שעתיים נסיעה מבוקרשט.

 

עיירה נחמדה וציורית, מחירים זולים של רומניה. אוכל טוב, מבחר גדול של בתי מלון\גסטהאוסים במחירים נוחים.

 

הייתי שם גם בקיץ וגם בחורף אבל אף פעם לא בסקי, מניח שתוכל למצוא מידע נוסף ספציפי על סקי ברשת.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אין לי שום עניין בסקי, אבל שים לב שהעונה האירופית בעייתית השנה, החלה באחור ניכר וצריך לבדוק פרטנית אם האתרים פתוחים ופעילים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם (נערך)

~

Vall de Nuria בפירנאים, בערך שעתיים נהיגה מברצלונה, לא ביקרתי אבל שמעתי דברים טובים. בתור בונוס, סביר להניח שלא תפגשו שם הרבה ישראלים.

 

מעבר לסנטימנט הידוע שלי לאזור, מחירי הלינה והשכרת הרכב שם כרגע הופכים את הנסיעה לכדאית במיוחד. אם יהיה משעמם תמיד אפשר לקפוץ לז'ירונה או לצרפת, רק צריך לעקוב אחרי דיווחי התנועה כי חלק מהכבישים בהרים יהיו חסומים.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אם אתה רוצה לאמלל את הילדים לך לסוג כזה של חופשה.

 

חווית שלג לחצי שעה אין דינה כדין שהות של יומיים שלושה שאז אתה צריך להיות מצוייד בבגדים חמים מאוד + נעליים מתאימות כפפות כובע וכו'.

 

לכן תכנן חופשת סקי , יש מקומות בהם יש פעילות סקי גם לזבי חוטם בני 4.

 

רק אח"כ אל תבוא להתלונן שיידרשו ממך חופשת סקי פעמיים בשנה.

 

גם כאן החומר הלבן ממכר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
סיניה (Sinaia) ברומניה. טיסה קצרה של בערך שעה וארבעים וחמש דקות.

 

בערך שעתיים נסיעה מבוקרשט.

 

עיירה נחמדה וציורית, מחירים זולים של רומניה. אוכל טוב, מבחר גדול של בתי מלון\גסטהאוסים במחירים נוחים.

 

הייתי שם גם בקיץ וגם בחורף אבל אף פעם לא בסקי, מניח שתוכל למצוא מידע נוסף ספציפי על סקי ברשת.

מחזק. הייתי באפריל

×
×
  • תוכן חדש...