Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר נהדר, אבל כאן זה נגמר ונמוג.

צמיגים "לא משהו" (לשון המעטה).

עדיף לחפש צמיגים של חברה ידועה (ולשלם גם קצת יותר. ההבדל יכול להתברר כמכריע).

חפש את המידה שלה אתה זקוק, באתרים לרכישת צמיגים (שחלק ממפעיליהם הינם גם חברי הפורום)

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל לקבל פרופורציה, רביעיית צמיגים 15 אינץ' מחברה נורמלית צריכה לעלות בסביבות ה1500 ש"ח.

תבין מזה מה שווה רביעיה ב700.

מבצע שמיבצע, אין מתנות חינם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה שקלים? זה בחצי מחיר. בהחלט אפשר להבין את מי שלא מבין בצמיגים ומתפתה לזבל הזה.

לצערנו אנשים מחפשים לקנות את הסמארטפון, הנעליים והתחתונים מהמותג הכי נחשב שיש אבל כשזה מגיע לצמיג, תמיד מחפשים את הכי זול שיש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא שמעתי על אף אחת מהחברות האלה.

אני לא הייתי קונה. במחיר כזה אפשר לקנות צמיגי מותג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא ב-600, אבל במידה 195/65R15 הפירסום הכי זול שמצאתי למותג מאפשר רכישה של רביעיית פירלי P1 ב-920 ש"ח, ובמידה 205/55R16 רכישה של קלבר דינקסר HP3 תמורת 890 ש"ח.

פורסם (נערך)

אם זה רכב משפחתי והנוהג נוהג רגוע ולאט כיאה לרכב משפחתי , אני לא רואה מה הבעיה.

גם זבל סיני צריך לעבור תקינה , לא כל אחד יכול ליצר ולמכור צמיג. אם זה איזה טויוטה יאריס שאמא שלי נוהגת עליה אז הייתי הולך על זה. נוסעים לאט בגשם וזהו.

מי ישמע יש לו הונדה S2000.

אגב צמיגי DELINTE מיוצרים ע"י KELLY שהם גם מייצרים GOODYEAR , ולמותג הזה (שהוא בעצם תת מותג, כמו ש 90% ממשקפי השמש בעולם מיוצרים ע"י תאגיד אחד באותם המפעלים ובאותם התנאים) יש כמה צמיגי ספורט שהם סבבה לחלוטין ומקבלים ביקורות טובות.

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אם זה רכב משפחתי והנוהג נוהג רגוע ולאט כיאה לרכב משפחתי , אני לא רואה מה הבעיה.

גם זבל סיני צריך לעבור תקינה , לא כל אחד יכול ליצר ולמכור צמיג. אם זה איזה טויוטה יאריס שאמא שלי נוהגת עליה אז הייתי הולך על זה. נוסעים לאט בגשם וזהו.

מי ישמע יש לו הונדה S2000.

אגב צמיגי DELINTE מיוצרים ע"י KELLY שהם גם מייצרים GOODYEAR , ולמותג הזה (שהוא בעצם תת מותג, כמו ש 90% ממשקפי השמש בעולם מיוצרים ע"י תאגיד אחד באותם המפעלים ובאותם התנאים) יש כמה צמיגי ספורט שהם סבבה לחלוטין ומקבלים ביקורות טובות.

מדובר בזבל סיני נחות, שבו אתה שומע יותר רעשי כביש, צריכת דלק יותר גבוהה ואחיזה פחות טובה.

אם זה הצמיג שהיית קונה לרכב של אמך, אוי ואבוי...

פורסם

רעשי כביש לא רלוונטיים לכולם וזה מאוד תלוי ברכב. זה כל כך זניח שזה אבסורד שאתה חושב שזה שווה 700 שקל לבן אדם שכנראה יש לו סיבה להתעניין בצמיג זול ולא כתב בכותרת "אני צריך צמיג סופרספורט".

צריכת דלק יותר גבוהה קשור בלחץ אויר ולא במותג הצמיג (אם המידה זהה).

אחיזה פחות טובה ? אמא שלי לא נהגת שודים, לא כולם חייבים PERRELI P ZERO על הפריוס שלהם בשביל "בטיחות".

שוב, יש תקינה מאוד מחמירה על צמיגים, אם הם משווקים באירופה אז סמוך על היצרן שידע ליצר צמיג שלא מאבד אחיזה במידה ונוהגים בהתאם לתנאי הדרך ובמגבלות החוק.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...