Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בסיאט איביזה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

בוודאי ששמתי לב שהציריה שחוקה אבל מה הטעם להחליף ציריה במצב הזה הלא היא תישחק תוך זמן קצר

מאד כי היא לא עובדת ישר בגלל הסיבה שכבר הזכרתי .

ולכן המלצתי לך מתוך אמפתיה אמיתית למצבך הכלכלי כפי שתארת

לי ולאור מחירו הנמוך של הרכב לוותר על הניסיון לתקן את המצב

כי המנגנון מעוות בבסיסו ויוביל אותך לבזבוז של זמן וכסף ולשלמות לא תוכל להגיע .

קשה לי להאמין ששלושה מוסכים ראו את הרכב ולא הבינו את שורש הבעיה כי במקרה שלך היא

פשוט בולטת ,רמז לזה אתה יכול לקבל מהסיפור שסיפרת לי שכשהחליפו את המצמד נלחמו זמן רב

להכניס חזרה את תיבת ההילוכים,ולמה זה קרה כי השלדה עקומה מאד ובקושי נשאר מספיק

מקום להכניס את התיבה .

תעלה כאן 10 תמונות מזוויות שונות של תא המנוע ואני יציין שם את הסימנים לעיוות בשלדה

כדי שחברי הפורום יוכלו לשפוט אם חוות הדעת שלי מקצועית או שלא .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוודאי ששמתי לב שהציריה שחוקה אבל מה הטעם להחליף ציריה במצב הזה הלא היא תישחק תוך זמן קצר

מאד כי היא לא עובדת ישר בגלל הסיבה שכבר הזכרתי .

ולכן המלצתי לך מתוך אמפתיה אמיתית למצבך הכלכלי כפי שתארת

לי ולאור מחירו הנמוך של הרכב לוותר על הניסיון לתקן את המצב

כי המנגנון מעוות בבסיסו ויוביל אותך לבזבוז של זמן וכסף ולשלמות לא תוכל להגיע .

קשה לי להאמין ששלושה מוסכים ראו את הרכב ולא הבינו את שורש הבעיה כי במקרה שלך היא

פשוט בולטת ,רמז לזה אתה יכול לקבל מהסיפור שסיפרת לי שכשהחליפו את המצמד נלחמו זמן רב

להכניס חזרה את תיבת ההילוכים,ולמה זה קרה כי השלדה עקומה מאד ובקושי נשאר מספיק

מקום להכניס את התיבה .

תעלה כאן 10 תמונות מזוויות שונות של תא המנוע ואני יציין שם את הסימנים לעיוות בשלדה

כדי שחברי הפורום יוכלו לשפוט אם חוות הדעת שלי מקצועית או שלא .

מבטיח להגיב מחר עם תמונות , ומידה והצליח הביא גם רכב זהה לשם השוואה .

פורסם

לא הבנתי למה אתה צריך רכב זהה לתמונות?

אם בא לך, תעלה כמה תמונות של תא המנוע וזהו.

באמת מעניין אם רון צדק או שלושה בודקים אחרים.

בכל אופן, לא הבנתי למה נראה לך שרון שיקר או עקץ אותך?

כאילו, איפה אלמנט העקיצה, ב200 שקל?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא שאני שופט אבל לאחר שקראתי את השרשור אני נוטה לצידו של רון המוסך שעשה הכל כדי לעזור לבחור הנחמד .

כל הכבוד רון.

הבהרה - אינני מכיר את המוסך ומעולם לא טיפלתי אצלו.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני טיפלתי אצל רון, הוא מאוד מקצועי ומאוד אמין.

לא מוסך מרכזי ולא מכון בדיקה יורידו את מאות חוות הדעת הטובות עליו.

פורסם

בנתיים כנראה המצלמה של פות"ש קיבלה פגיעה בשאסי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

568035fd32863.jpg

5680364dd3c46.jpg

568036bc01b4e.jpg

5680375831b04.jpg

אני רוצה דעה אובייקטבית , שלטענתו הייתה מכה רצינית מאוד מצד שמאל של האוטו שכל האוטו התעקם .

פורסם

עדכון : לאחר החלפת פעמון הציריה הפנימי הרעשים נפסקו וגם הרעידות לאחר כיוון פרונט הרכב לא מושך יותר

פורסם

תיקנת בעצמך או במוסך?

פורסם
תיקנת בעצמך או במוסך?

החלפה של פעמון הייתה עצמית על ידי , כיוון פרונט נעשה בכיוון פרונטים בנס ציונה ליד התחנת דלק מנטה ( ליד שווארמה שמעוני) לקח לי 200 שקל

פורסם

היה לו מה להגיד או ששאלת אותו (על עניין השילדה העקומה, לכאורה)?

פורסם
היה לו מה להגיד או ששאלת אותו (על עניין השילדה העקומה, לכאורה)?

לא שאלתי האמת , מה שמחזק את דעתי בנוסף לכל מה שאמרתי, שהקווים ישרים ברכב , אין הבדלי צבע , אין מעיכות/ ריתוכים , אם הייתה רצינית שהייתה גורמת למנוע לזוז או להיות עקום זה היה משאיר סימנים ( במידה ולא היו מתקנים ) מה שרון אומר במצב זה , בנוסף העלתי תמונות של הרכב מוזמו להסתכל.

ושוב אני אכתוב המטרה לא הייתה להנטיף/ להכפיש , הייתה אבחנה לא נכונה , לי הרגיש נפנוף וטעם חמוץ נשאר לי.

• ספונסר פורום
פורסם

התמונות מצויינות ורואים בהם את העיקום של השלדה

המכה של הרכב הזה התקבלה בפינה הקדמית שמאלית מהצד לכיוון ימין

מאחר ושני השלדות מחוברות ביניהם עם המגן הפנימי ,המכה ימינה גרמה לעיקום של שניהם .

ניתן לראות בתושבת המנוע מצד ימין איך המנוע לא יושב במרכז התושבת ואת המרחק הרב שבין

גלגלת האלטרנטור לשלדה ,המרחק הזה הוא בערך כפול ממה שצריך להיות .

בצד שמאל ניתן לראות את העיקום בקפל השלדה מעל תושבת הגיר וגם רואים איך השלדה מהנקודה הזאת

זזה ימינה ולוחצת את תושבת הגיר .

גם תיבת ההילוכים ממוקמת מעט באלכסון ולכן הציריות לא יושבות ישר .

שורה תחתונה המנוע והגיר יושבים עקום בתא המנוע ,בעל מקצוע שמכיר את הרכב יבחין בזה מיד .

אני לא שולט בתוכנות עריכה ולא יודע לצייר על תמונות ,אבל מבטיח לחברים כאן מרקר על כל הנקודות שציינתי

ביימים הקרובים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם (נערך)

אני בן 19 , מבין קצת , אבל לא חשבתי שמוסך מפורסם ישקר לי , אחרי הכל בדקתי את הרכב במוסך מומלץ ברחובות ולאחר מכן ישור קו , דבר ששום מוסך אחר או מכונאי לא היה יכול להשים לב , לאחר קצת חשדות שלי

אמרתי נלך למוסך המרכזי ולבדיקת שלדה , האוטו יצא תקין לחלוטין ! , השוותי אותו לאותו מנוע מאותו סוג

והמרווחים מאשרים שאכן אין שום תאונה והמנוע לא יושב עקום .

כמו כן אותו מוסך לקח לי גם כסף על הבדיקה , התלוננתי שהרעש הוא מהציריה והוא פירק לבדוק

ואמר שהכל תקין , לא החליף כלום ולא נגע בשום דבר , ולקח 200 ש"ח לא יודע אם זה תקין אבל הבעיה

שמפריע לי שהציריה לא תקינה , אתמול פירקתי אותה והיא עושה רעשים ומשוחררת (אני מדבר על הפעמון הפנימי ) , שיכול להיות (רוב הסיכויים)שזה הדבר אשר עושה לי את הרעש ברכב .

לאותו מוסך לא אחזור , לא מעניין אותי כמה הוא מומלץ , מרגיש שעקצו אותי למרות שבעל הבית

היה בנאדם נחמד .

לרכבי קונצרן VAG יש מוסך אחד שנקרא מוסך רון, הבעלים של המוסך רון אוחנה הינו בעל מקצוע מומחה מספר 1 בארץ וכול בדיקה במוסך אחר או אפילו ב-5 מוסכים אחרים אשר יגידו שהתקלה X ורון יגיד Y אני סומך על חוות הדעת של רון בלבד וכול זה מניסיון של יותר מ-12 שנים שרון מטפל לי ברכב שלי ושל כול המשפחה והחברים הקרובים.

אני לא רואה שום דבר פסול בעובדה שגבו ממך 200 שקלים על בדיקה אשר כוללת נסיעת מבחן ופירוק הצירייה נהפוכו המחיר זול מאוד.

רון הסביר לך בתגובה האחרונה מה הבעיה ברכב בצורה יוצאת מהכלל ואני אישית הייתי מחבק בשתי ידיים את האבחנה שלו ומבצע בדיוק מה שרון ממליץ.

** אפילו אנוכי שאינני בעל מקצוע רואה שהמנוע לא יושב טוב. סימנתי לך בתמונה.

568035fd32863.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...