Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבת מצבר מהרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתבינו לידי חנה קורלה, יאריס חדשה 2015... סיטראון C5 דווקא על הסיריון 2006 שלי הוא נפל הבן עוולה

ואולי, סתם נקמה?

לא באת טוב בעין של מישהו...

פורסם
מה ההגיון בלגנוב מצבר???

הרי הגנב לא יכול לדעת את מצב המצבר ואם הוא לקראת סוף חייו. אז למה?

...

מה אכפת לו, הוא היה צריך מצבר לאותו רגע. ילך המצבר אחרי חודשיים, "יקח" אחד אחר.

פורסם

אני די בטוח שישנה אפשרות לפתוח את מכסה המנוע לא בצורה המוכרת לכולנו.

הריי תחשבו על זה, אנחנו מושכים משהו, שמחובר למשהו שפותח משהו. בטח יש איזו תחנה באמצע שאפשר לפתוח את מכנסה המנוע ללא משיכת המשהו הראשון.

עוד משהו שאני יכל לחשוב עליו. מתיי קנית את האוטו?

פורסם
אני די בטוח שישנה אפשרות לפתוח את מכסה המנוע לא בצורה המוכרת לכולנו.

הריי תחשבו על זה, אנחנו מושכים משהו, שמחובר למשהו שפותח משהו. בטח יש איזו תחנה באמצע שאפשר לפתוח את מכנסה המנוע ללא משיכת המשהו הראשון.

עוד משהו שאני יכל לחשוב עליו. מתיי קנית את האוטו?

לפני חודשיים.

חחח נראה לך

פורסם
נגיד שאני מבין למה גונבים מצבר...ברזל.

אבל איך לכל הרוחות גונבים?.

צריך לעשות נזק למכסה בשביל לפתוח.

כהתקלקל אצלי מנגנון פתיחת מכסה המנוע מתוך הרכב, נאלצתי לפתוח אותו מבחוץ, 5 דקות של התבוננות וניסיונות להבין איך עושים את זה, אח"כ שימוש בפלייר אף ארוך, משיכת כבל פלדה דק והופה ... המכסה פתוח. אם לא הייתי צריך להשקיע זמן בלהבין, זה היה ממש קצר.

ואז גם הבנתי למה בפורד המנעול יושב בחוץ ממש על מכסה המנוע.

• תוכן חדש...