Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכב סובארו אמפרזה 2006 1600סמ"ק,

המנוע מתחמם בזמן נסיעה בדר"כ בעליות, בירידות חוזר לטמפ' נורמלי.

החלפתי טרמוסטט ורדיאטור חדש.

בדקתי את המשבאת מים והיא תקינה,

חשבתי אולי זה בעיה של ניקוז אוויר אבל ברדיאוטור יש מע' ניקוז אז אמור להיות בסדר.

מה אומרים?:-(

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה של הולכת חום, טרמוסטט שלא נפתח עד הסוף, מלכודת אוויר, רדיאטור סתום או חסימת אוויר.

אורן

פורסם

ייתכן וניקוז האויר וכיוון הרכבת הטרמוסטט לא נעשו כהלכה. יש את הקומבינה של קדיחת 2 חורים בטרמוסטט שלפי הבנתי פותר את הבעיה. אני אישית לא מישתמש בקומבינה זו אבל מוסכים מכירים זאת.

פורסם
ייתכן וניקוז האויר וכיוון הרכבת הטרמוסטט לא נעשו כהלכה. יש את הקומבינה של קדיחת 2 חורים בטרמוסטט שלפי הבנתי פותר את הבעיה. אני אישית לא מישתמש בקומבינה זו אבל מוסכים מכירים זאת.

אשאל את על הקונבינה במוסך, תודה.

פורסם

נפתחו פה כמה דיונים סוערים בנושא הטרמוסטט בסובארו ,אתה יכול לבצע חיפוש ולהנות!

היום בדיוק אחרי הרבה נסיונות וטעיות ,ביצעתי 2 חורים לטרמוסטט שכזה ,שעשה המון כאבי ראש לבעל הרכב ,עם אותו תיאור כמו שלך..

אני אישית לא אוהב קומבינות אך לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק!

שים לב לא לעשות חורים מידי גדולים שיגרמו לרכב להתקרר בירידות.. ראיתי מישהו שפשוט שבר את הפין ביטחון וטיפה הרחיב אותו ,ופתר את הבעיה

בהצלחה

• ספונסר פורום
פורסם

חשוב למקם את שני החורים בחלק העליון של הטרמוסטט, שני חורים בקוטר של 1 מ"מ, עד 1.5 מ"מ.

אורן

• תוכן חדש...