Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מתלבט בין לנד קרוזר לפגא'רו.

התקציב עומד על כ- 150-160 אלף ש"ח, מה שאומר לנד קרוזר עד מודל 2008 או פגא'רו עד מודל 2011.

ביום יום הרכב ישמש את האישה לנסיעות עירוניות קצרות

בסופי שבוע נשתמש גם בשורה מס' 3 (4 ילדים) לנסיעות משפחתיות וטיולי שטח מפעם לפעם (אחת לחודש נניח, ולא שטח קשה מידי)

נסועה שנתית כ-10,000 ק"מ/שנה.

תודה

פורסם

טויוטה אבל בסבלנות. אתה תוכל למצוא קרוזרים מ 2008-9 ואולי בטעות גם 2010 שזה כבר הצורה החדשה.

הרבה סבלנות. אני יכול להעיד על עסקאות של קרוזרים שהייתי מעורב בהם - שני קרוזרים מ 2008 בסביבות 140 אש"ח למכוניות מצויינות, ויש עוד.

בתקציב של 160.0 אש"ח אתה יכול למצוא מכוניות מדהימות, רק חייב סבלנות, וברגע שעולה משהו מתאים להיות החלטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ראשית - שתיהן מכוניות מצויינות ממש. כל אחת לוקחת את הקונספט של רכב שטח באופן שונה. ההעדפה שלי היא לדברים שאליהם אני מתחבר יותר ועבורי יותר חשובים.

לגופו של עניין - הפאג'רו 'קינג' עשה מהפכה ברכבי השטח כאשר בשנת 2001 הציג רכב שטח עם מבנה מונוקוק (שלדה אחודה) וארבעה מתלים נפרדים. עד אותו הרגע, כל רכבי השטח היו עם שלדת סולם ולפחות סרן אחד חי (בד"כ סרן אחורי). הפאג'רו הציג התנהגות כביש ושבילים מופתית, עם יכולות גיהוץ מרשימות, דבר שקשה יותר לקבל ברכב עם סרן חי. הפאג'רו עבר עידכון משמעותי בשנת 2008 ובמיצובישי נשבעים שזה רכב ממש ממש חדש.

הטויוטה, לדורותיה, מאז שנוצרה סדרת הפראדו (90, 120, 150) משתמשת בשלדת סולם, סרן חי אחורי ומתלים נפרדים מקדימה. לכאורה זה פחות נוח, אבל נחשב למבנה מאסיבי יותר.

יש הרבה ויכוחים בנושא, אני יכול להביע רק את דעתי, המשוחדת משהו כי אני מחזיק בבית לנדקרוזר 120, לדעתי הטויוטה מציגה אמינות גבוהה יותר. נכון שכל אוטו יתקלקל, ולכל אוטו יש את ה'באגים' שלו, וגם לטויוטה. עדיין, בהיבט אחזקה ארוך טווח, אני סבור שאחזקת טויוטה תהיה זולה יותר. למען ההגינות, היה לי גם פאג'רו ישן מודל 97', שהיה לא אמין בעליל, למרות שהציג עבירות טובה בשטח. התעסקתי איתו הרבה יותר ממה שרציתי. כשהחלפתי אותו בטויוטה משנת 2000 עם אותו הקילומטראז' בערך, הופתעתי לגלות שיש כזה דבר 'רכב שטח ישן שנכנס למוסך פעם בשנה לטיפול תקופתי וזהו'.

מכאן זה באמת עניין של העדפה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

אם טיולי השטח לא ממש קשים, הייתי חושב על ג׳יפון 4*4, נניח קוגה 1.6/CX5/פורסטר, כולם בגרסאות כפולות הנעה ויעניקו לך עבירות (בייחוד הפורסטר) טובה.

עריכה: לא ראיתי שצריך לפחות 6 מושבים, אז אולי אאוטלנדר או קיה סורנטו

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם

TD5 עושה רושם שהטויוטה הרבה יותר יקר. 2009 ברמות של 190 אלף ש"ח ומעלה.

בעיקרון הגבלתי את עצמי ל-150 עם קצת גמישות.

מה שכן נוכחתי לדעת שדיסקברי 4 מודל 2010 יכול לתאים לתקציב.

די ברור לי שמבחינת יכולות שטח, בכביש ומרווח פנים (בייחוד בשורה 3) הדיסקברי מתעלה על השאר.

חוסר הוודאות היחידי שיש לי הוא בנוגע לאמינות.

מעבר לכך שעבורי הדיסקברי הוא סוג של חלום, הייתי מאוד שמח לשמוע מה דעתך?

פורסם

הלנד רובר יקר מאוד ונראה לי שייכנס לך בתקציב דיסקו 3 מסביבות 2008-9 עם קילומטראז גבוה ~230 או איזה כלי מאיזור 2005-6 עם קילומראז ~150

אם הטיולים לא כ"כ קשים אבל גם לא ברמה של אאוטלנדר, הייתי בודק את הסורנטו הקודם עם מנוןע דיזל, ואולי מגביהה אותו קצת.

אתה עושה את הטיולים בשטח לבד או עם משפחה?

פורסם

קיה סורנטו אני לא רוצה ומעדיף להצמד למותגים מיצובישי, טויוטה ולנדרובר

ראיתי בלוחות שלנדרובר דיסקברי 4 עם 200 אלף ק"מ מוצע למכירה בכ-160 אלף ש"ח

מתכנן לעשות טיולים עם המשפחה אבל מניח שיהיו גם כאלה לבד וכאלה שרק עם חלק מהמשפחה

בכל מקרה הדגש הוא יותר על טיולים ולא אתגרי עבירות

פורסם

עברתי הרבה טיולי שטח עם שניהם, אומנם בתור נוסע.

לדעתי האישית רק לנד-קרוזר,

הרבה יותר אמין, יותר נוח ליום יום ואף בשטח לדעתי יותר מוצלח.

חג שמח :)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

הדיסקברי הוא רכב מופלא. באמת. כשהוא תקין.

לרוב הוא תקין, להחזיק רכב כזה מחוץ לאחריות זה סוג של הימור. תיקון בעלות של חמש ספרות (או קרוב לזה מאוד) זה לא משהו חריג. הרכב עתיר מחשבים וכשמשהו מתקלקל צריך להתחיל להתפלל לבונה עולם.

לשעבר:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

החלטתי ללכת על דיסקברי 4 מודל 2009 או מיציבושי פגא'רו ממודל 2010-2011.

רוב הדיסקברים הם עם ק"מ של 220-250 אלף ק"מ לעומת 120,000 בפגא'רו.

עד כמה קריטי הפער בק"מ?

פורסם

יש'ך ביצים של שור. אני אוהב את האומץ הזה.

הייתי מעדיף את הפאג'רו גם בגלל הק"מ הנמוך יותר משמעותית. זה לא הבדל של בין 180 אלף ל 225.0 אלף. זה פי שתיים.

אגב, היום קיבלתי טיפ על לנדקרוזר מ 2008 עם 125,000 ק"מ יד ראשונה פרטית, סטנדרטי לחלוטין. מבקשים 10,000 מעל מחירון. אני עדיין מנסה לברר אם הרכב עדיין רלוונטי. מכוניות כאלה נעלמות למחרת.

לשעבר:

פורסם

ראיתי שאתה מעדיף את הפגארו או את הדיסקברי אבל בכל זאת אני רוצה להמליץ על הלנד קרוזר. רכב מעולה ונוח מאוד.

שלי עם 340,000 אלף קילומטר שנת 2008 ונוסע מעולה.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

• תוכן חדש...