Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות אחזקת חשבון בנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עולה אחזקת חשבון בנק, ללא שום פעולות וללא כרטיסים

נטו החשבון בנק

בנוסף רציתי לדעת, האם חשבון בנק שלא מבוצעות בו שום פעולות תוך X זמן מורדם אוטומטית?

ספיציפית בבנק הפועלים לא הצלחתי להשיג מידע דרך רשת האינטרנט

תודה מראש :)

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לגבי עמלות יש עמלה בסיסית של סביבות 10-15 שקל לחודש, ועוד אלוהים יודע איזה עמלות נסתרות אחרות.כל בנק עם השטיקים שלו.

לגבי חשבון בנק בלי פעילות אני חושב שאחרי תקופה ארוכה הוא "מולאם" לטובת הבנק, עד שזה קורה הוא מאבד כל יום מערכו ויורדים ממנו העמלות השונות.

להשאיר כסף בחשבון בנק זה לא חכם. אם מדובר בסכום גדול שאתה מפחד להחזיק בבית, שים אותו בבית השקעות גדול באפיק סולידי כלשהו, או בקרן נאמות טובה.

פורסם

לא מולאם ולא נעליים.

אני מכיר מישהו שבא מחו"ל ופתח חשבון. שם כמה עשרות אלפי דולרים. מעין מטריה בצד ליום גשום. כנראה ידע למה.

לאחר מכן הבחור נכנס לתקופה ארוכה מאוד מאחורי סורג ובריח.

כעבור כמה עשורים הגיעה לבנק וגילה שלא רק שלא נשאר כסף, הוא גם חייב להם.

זה היה בדיק כשהיה על סדר היום את הקטע עם חשבונות בנק רדומים מתקופת השואה של יהודים בשווייץ. עיתוי טוב לכתוב תלונה למפקח על הבנקים.

עד כמה שזכור לי הוא קיבל משהו. לא הכל, אבל משהו החזירו לו.

פורסם

למיטב ידיעתי, הנחיות המפקח על הבנקים בנוגע לחשבונות רדומים - כל עוד החשבון ביתרת חובה, ניתן לחייבו בחיוב חודשי כפי שנקבע בהסכם עם הבנק.

כאשר החשבון מתרוקן - אסור להמשיך לחייב אותו.

חוזר ומדגיש - אין לי את ההנחיה כתובה. זה משהו שאני לא בטוח ב-100% לגביו. פשוט זוכר שהיה על זה פרסום בעיתונות בעבר.

פורסם

כמה קישקוש בלבוש,

עמלת מינימום בחשבון פרטי היא בסביבות 9 ל10 שח לחודש, בשנה זה יוצא 120 שח,

בעשרים שנה זה יותר 2400 שח, ואין עוד עמלות, אל תקשקשו סתם, אז נגיד שמת עכשיו 20 אלף שח, אחרי עשרים שנה תבוא לבנק, אתה חושב שאתה תהיה חייב לו כסף ? אז ממש לא. יהיה לך 17,600.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

זה נכון אם הכסף מונח בעו"ש. אם הוא בחשבון השקעות יש "דמי שמירת ני"ע" שיורדים כל רבעון כאחוז מסוים מההשקעה.

דיקת העלות המינימלית מצריכה בדיקה פרטנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

MX-5

במדינה כמו ישראל

האינפלציה עלולה "להרים ראש".

אי אפשר לדעת מה יקרה לכסף אם הוא לא צמוד למדד (שזה רק בתכנית חיסכון כלשהיא).

אחרי 20 שנה אתה יכול לגלות שעברו משקל ישן לשקל חדש וה- 20 אלף שלך עכשיו הם רק 20...

(לפחות זה מה שקרה בשנות ה- 80 למי שזוכר. אני זוכר איפלו שהייתי ילד קטן).

פורסם (נערך)

מה שהיה בשנות ה-80 היה מטורף לגמרי, אנשים "שיחקו" על הפרש של 30 דקות בשעת סגירת יום העסקים בבנקים שונים והעבירו כסף כך שירויח רבית יומית פעמיים. חיובי כרטיסי האשראי בוצעו פעמיים בחודש. האינפלציה היומית היתה בסביבות אחוז.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החוק מאוד פשוט לגבי חשבונות רדומים ללא פעילות.

אחרי חצי שנה החשבון מוקפא לא לפני שמנסים ליצור קשר עם הלקוח

משלא נוצר קשר עם הלקוח יתרת הכסף מושקעת באג"ח סולידי ביותר ע"מ לשמור על ערך הכסף וזהו

מהחשבון לא נגבים עמלות עו"ש

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
במדינה כמו ישראל

האינפלציה עלולה "להרים ראש".

אינפלציה, או אפילו היפראינפלציה (זה כשכסף שיש לך היום מספיק לקניית בית, מחר זה מכונית, מחרתיים טלוויזיה, ביום רביעי כיכר לחם, ביום חמישי הפלסטיק שממנו עשוי כרטיס הכספומט שלך שווה יותר ממה שיש לך בחשבון בנק), יכולה לקרות בכל מדינה.

קרה בארה"ב, קרה המדינות חבר העמים, קרה אפילו בגרמניה (רפובליקת ויימר, שנות ה120).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...