Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיג 235/45/18

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא פורד SMAX טיטניום 2.0 שכיום נועל רביעיה גרועה שדורשת החלפה.

TOYO 235/45R18 Proxes T1 Sport 98Y TL XL עולה באזור 550 ש"ח לצמיג, אך כרגע אין במלאי וצריך להמתין כשבועיים.

הציעו לי LandSale במיידי. אמרו לי שמדובר בצמיג סיני איכותי יחסית. מעדיף להמתין ל-TOYO.

צמיגים איכותיים ברמה של ברידג'סטון, דנלופ וכיו"ב נמכרים באזור 900-1000 לצמיג.

האם הטויו מספק או שיש הצדקה לפתוח את הארנק למשהו יותר יקר?

תודה

• אחראי פורום
פורסם

יש לי את הטויו באותה מידה על האלפא.

הם סובלים לעיתים מחוסר איזון או מרכוז, התחושה היא שהם מנסים למשוך משיכות קטנות כאלה, כמו כשנוסעים על כביש מקורצף.

שום דבר מסוכן אבל הוא בהחלט לא אמור לקרות. לא הייתי קונה אותם פעם שניה (איתם קניתי את האוטו).

אם אתה מאיזור חיפה, צמיגי פרוייד מייבאים ביבוא מקביל ברידג'סטון. לאבארט500 קניתי מהם את ה-RE001 והייתי מרוצה מאוד.

עלה 650 ש"ח (205/40/17). כשהטויו יגמרו ובהנחה שגם במידה הנוכחית המחיר טוב, אני בהחלט מתכוון לחזור אליהם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

זו לא העדות היחידה לעניין וזה בא בעוד מידות, אבל אני לא אומר שזה בכולם פשוט כי אני לא יודע.

דוגמא דומה אני יכול לתת על הקונטיספורט5 שהתפרקו לכמה אנשים שאני מכיר (ולא בקמ"ז או בחוליגניות גדולים מדי)

ואילו אני העבדתי אותם די קשה ב-500 והם היו נהדרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

צרה צרורה המידה הזו.

במקס טיטניום שלי הלך צמיג אחד ומכיוון שרציתי להקפיד על אחידות רכשתי מישלן כמו השלישיה הנותרת וזה עלה לי בערך 1,200ש"ח.

בכל אופן - תקפיד על קוד מהירות ועומס.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...