Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובטיחותי ש"טופס" טוב את הכביש ושלא יקרע לי הכיס במוסך... אשמח לשמוע על טרייד אין יש לי ניסאן אלמרה אוטומטית שנת 98

פורסם

בנוסף לשאלה של נדב - מה הק"מ השנתי הצפוי?

לגביי הרכב שלך בטרייד אין - רוב הסיכויים שתקבל עליו גרושים או שהעסקה תצא ככה שלא תקבל על הרכב שלך כלום. עדיף למכור לבד בכמה אלפי שקלים ולבוא למיקוח מול חברת הטרייד אין/הליסינג ממנה אתה מעוניין לרכוש את הרכב. בנוסף לכך, חלק מחברות הליסינג וההשכרה לא יתעסקו עם הרכב שלך כי הוא תכף בן 18.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בנתיים זה 2 אנשים ביום יום ודפוס הנסיעה הוא עם הרבה עליות מקדר (ליד מעלה אדומים,אם אתה מכיר...) לירושלים יום יום

חשבתי על טרייד אין על האלמרה שיש לי בתוספת של 40-50 אלף או מימון, איזה מימון מומלץ?

פורסם

אם אני ימכור באופן פרטי רק הבדיקות יעלו לי המון... עדיף שחברת הליסינג תביא לי כמה אלפים עליו

לאיזה חברת ליסינג כדאי לי להכנס?

פורסם

אני לא מבין את ההתעקשות שלך, איזה בדיקות יעלו לך כסף בדיוק?

מי שרוכש רכב בן 18 לא לוקח את הרכב לבדיקה במכון (ואם כן אז חבל על הכסף שלו), מקסימום ייקח למוסך ויראו שהכול בסדר. בכל מקרה הבדיקה על חשבון הרוכש ולא על חשבונך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא כתבת את כל הפרטים של הרכב כמו נפח מנוע וכו'

רכב בסיסי כמו שלך עולה לפי מחירון לוי יצחק - 7400 ש"ח .

עדיף שתנסה למכור לבד - פרסם בחינם מודעה ביד 2 .

תקבל הרבה יותר ממה שתקבל בטרייד אין .

פורסם

ניסן מיקרה 2011 תכנס בתקציב. היא חסכונית מאד ותעשה את העבודה מצויין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...