Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנג' - את התשובה לשאלה הראשונה קיבלת מה-X המטורף שמעלי. בשתי הזמנות נפרדות, בודאי אם על שם מזמינים שונים, אתה מבטיח שלא תשלם מיסים.

לגבי כרטיס האשראי - לא נתקלתי בתופעה. האתר מציע לי לשלם בליש"ט וכאופציה משנית אירו. יתכן שאצלך זה קשור לשימוש ראשון בכרטיס או משהו כזה. מכל מקום - אני הייתי מסמן גם בכרטיס תשלום בפאונד מסיבה פשוטה: עמלת ההמרה של הכרטיס בארץ היא 2.3% (לפחות במקרה שחלי - מאסטרארד בנקאי בבנה"פ). עמלת ההמרה של אמאזון היא נעלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קצת מוזר שה S5320/06 עולה בארץ סביב 900 ש"ח כאשר סדרה 9000 עולה באזור 650,

סדרה 5000 טובה יותר מ9000?

זה גם מה שאני לא הבנתי. חלק מהמכונות ששייכות לסדרה 5 נמכרות סביב ה-350-400 ש"ח בארץ (5110 לדוגמה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
בנג' - את התשובה לשאלה הראשונה קיבלת מה-X המטורף שמעלי. בשתי הזמנות נפרדות, בודאי אם על שם מזמינים שונים, אתה מבטיח שלא תשלם מיסים.

אני אחדד, אני מתכוון ל-2 הזמנות נפרדות על שם אותו מזמין. ברור לי שאם שני אנשים שונים מזמינים אז כאן בכלל עניין של מס.

אז שוב, לאור כל מה שדיברנו עליו - אם אני זמין, פעמיים את המכונה, ב-2 הזמנות שונות - יש כאן בכלל עניין של מס (בפרט לאור העובדה של אמאזון דואגים לזה)?

לגבי כרטיס האשראי - לא נתקלתי בתופעה. האתר מציע לי לשלם בליש"ט וכאופציה משנית אירו. יתכן שאצלך זה קשור לשימוש ראשון בכרטיס או משהו כזה. מכל מקום - אני הייתי מסמן גם בכרטיס תשלום בפאונד מסיבה פשוטה: עמלת ההמרה של הכרטיס בארץ היא 2.3% (לפחות במקרה שחלי - מאסטרארד בנקאי בבנה"פ). עמלת ההמרה של אמאזון היא נעלם.

אצלי זה בשקלים אבל אנסה לשנות לפאונד.

שוב תודה,

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
שוב תודה,

בן

לא שמעתי מעולם על אדם פרטי (לא יבואן) ששילם מס על 2 חבילות שהגיעו בנפרד.

בכל מקרה כמו שנכתב אמאזון בכל מקרה סוגרים את הפינה הזו, תזמין מיוזר אחד בהפרש 10 דקות כמו שאמר איל והסר דאגה מליבך.

פורסם (נערך)
לא שמעתי מעולם על אדם פרטי (לא יבואן) ששילם מס על 2 חבילות שהגיעו בנפרד.

בכל מקרה כמו שנכתב אמאזון בכל מקרה סוגרים את הפינה הזו, תזמין מיוזר אחד בהפרש 10 דקות כמו שאמר איל והסר דאגה מליבך.

אוקי, זה פשוט יקל עלי עם הסוגיה של לפתוח עכשיו לאחי חשבון וכו'.

מה לגבי בחירת מטבע התשלום: סימנתי פאונד אבל הוא שואל אותי איך עובד הכרטיס שלי כשברירת המחדל זה ש"ח.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם

בן,

יש לך אפשרות ב-checkout, במסך של Select a payment method, לבחור את המטבע שבו משתמש הכרטיס אשראי שלך. תבחר ב-GBP:

2016-10-03_2028.png

פורסם

לזה התכוונתי, תודה רבה.

זה לא בעיה אבל אם הכרטיס הוא שקלי כעיקרון?

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם

כתבתי לך: חיובי.

יותר מכך - בכל הזמנה במטבע שיש לו שער יציג מטעם בנק ישראל (והמטבעות העיקריים להזמנות באינטרנט - אירו, דולר, ליש"ט, דולר אוסטרלי הם כאלה) בחר במטבע העיקרי שמציג המוכר. הזכרתי את הדולר האוסטרלי כי, משום מה, הרבה סינים אוהבים לתמחר את מרכולתם שבאיביי במטבע זה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשמחה.

ממליץ לך למחוק את הקישור שזה הוסיף לך בתגובה הקודמת, תחת הכיתוב "(Change card currency)"

פורסם
סט סכינים:

הרגיל שרץ כאן

או גרסת הPRO

https://www.amazon.com/AmazonBasics-Premium-18-Piece-Knife-Block/dp/B00R3Z3ZF2/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

מה לגבי הסט הזה? יש עליו ביקורות טובות וכמעט 0 תלונות על חלודה. מאוד מוצא חן בעיני שהוא מגיע עם מעמד.

למישהו יש הצעות לגבי מוצרי בריטה/קפסולות לוואזה?

פורסם
כתבתי לך: חיובי.

יותר מכך - בכל הזמנה במטבע שיש לו שער יציג מטעם בנק ישראל (והמטבעות העיקריים להזמנות באינטרנט - אירו, דולר, ליש"ט, דולר אוסטרלי הם כאלה) בחר במטבע העיקרי שמציג המוכר. הזכרתי את הדולר האוסטרלי כי, משום מה, הרבה סינים אוהבים לתמחר את מרכולתם שבאיביי במטבע זה.

בשמחה.

ממליץ לך למחוק את הקישור שזה הוסיף לך בתגובה הקודמת, תחת הכיתוב "(Change card currency)"

אוקי,

בוצעה ההזמנה הראושנה - תודה לשניכם. אמתין חצי שעה ואעשה את השניה.

מדוזה,

תודה, לא שמתי לב שזה הועתק כלינק - מחקתי. כשאי להחליף את הכרטיס שבאמאזון?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

עד כמה שאני יודע הישראכרט והאמקס הבנקאיים הם בעלי עמלת החליפין הנמוכה ביותר שבין כרטיסי האשראי הסטנדרטיים (לא כולל מועדונים עם הטבות).

פורסם
מדוזה,

תודה, לא שמתי לב שזה הועתק כלינק - מחקתי. כשאי להחליף את הכרטיס שבאמאזון?

בגלל הקישור? לא נראה לי שזה קריטי.

פורסם (נערך)

צודק, התכוונתי לשים לינק לסט 9 חלקים.

https://www.amazon.com/dp/B00R3Z46JQ/ref=twister_B00YRM39ZK?_encoding=UTF8&path=%2Fdp%2FB00R3Z46JQ%2Fref%3Dtwister_B00YRM39ZK&useRedirectOnSuccess=1&th=1

אמנם זה עולה ל100 דולר אבל 16 מהם יש סיכוי לקבל חזרה והסט נראה הרבה יותר עשיר. השאלה אם הצווילנג באמת עדיף עד כדי כך?

בעיקרון אין נחיצות לסכיני שולחן, אבל אני כן רוצה לפנק בסט שיקל לה על החיים. התקציב הוא בסביבות ה150-200$. כן הייתי רוצה לשים את הידיים על VFM הכי טוב, סכיני שולחן הם לא דיל ברייקר.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
  • תוכן חדש...