Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי הונדה סיוויק גירסת החמש דלתות גיר ידני.

הגיע הזמן לעשות לאוטו טיפול 15 ראשון ואני מתלבט אם להכניס את האוטו למוסך המרכזי או להכניס אותו למוסך מומחה (דרייבר).

חשוב לציין שההבדל במחיר בין דרייבר למורשה הוא מאוד משמעותי.

האם מישהו התנסה בשירותים של דרייבר?

האם קיימת פגיעה באחריות?

האם אתם ממליצים לי בכל זאת לגשת למוסך המרכזי? בכל זאת הכל מתועד ומסודר ואין חשש בשימוש בחלקים לא מקוריים.

אשמח לתשובתכם.

תודה רבה,

ספי

פורסם

לפי הוראות משרד התחבורה אתה יכול לטפל ברכב גם במוסך שאינו מורשה יבואן ולא לפגוע באחריות.

אם תתגלה בעיה ברכב במהלך תקופת האחריות, תהיה בטוח שמחלקת השירות של היבואן תעשה כל שביכולתה להוכיח שהבעיה נובעת מהטיפול שלא בוצע ברשת המוסכים שלהם.

ההבדל בין מחירי הטיפולים השוטפים אינו מצדיק סיכון כזה, לדעתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קודם כל זה חיסכון משמעותי כמה מאות שקלים.

דבר שני זה לא חיסכון ''שטותי'', כמו שמן או חלפים אחרים באיכות ירודה.

לא רואה למה על אותו טיפול עם אותם חלקים צריך לשלם יותר (בלי להיכנס לויכוח).

לדעתי תפנה לאחד מהמוסכים המומלצים בפורום:

גבע,אורן,רון,שאפט וכו'.

רועי

פורסם

אני ממש לא בטוח שהוא יחסוך כ״כ הרבה. מעבר לזה, במקרה של תקלה, הוא יצטרך להוכיח שהרכב טופל ע״פ הוראות היצרן ובחלפים איכותיים.

ממליץ לעשות חיפוש בפורום על מישהו שניסה לחסוך בטיפול של רנו פלואנס/ מגאן ושילם על החלפת טורבו, בגלל פילטר אויר תחליפי שהיה קצר מעט מהמקורי.

פורסם

מה הבעיה שהמוסך או חנות החלפים ירמו על הקבלה בפירוט את המק''טים וסוג השמן והתקן?

אתה מדבר על אסף, המוסך של אותו בחור התקין לו פילטר בכלל שלא יושב במסילה שלו,ולא מתאים לרכב.

לא בגלל שזה היה סיני, וזה חמור לעצמו.

אם אתה רוכש חלפים מקוריים ושומר את הקבלה של החלפים ושל העבודה, אין שום בעי,ה ונגמר הסיפור.

גם ראינו כבר בעבר מורשים שלא מתקינים חלפים מקוריים.

רועי

פורסם

בוקר טוב,

תודה רבה לכולם על התשובות.

קניית החלפים לבד היא גם אופציה הבעיה שאני ממש לא מבין בזה ככה שאני לא אדע אם אני קונה באמת את החלק שצריך ומקורי.

מה שגם אינני מכיר חנויות חלפים טובות.

אם מישהו מכיר ועם ניסיון בנושא אשמח לעזרה.

בכל מקרה אני חושב שאני אטפל במרכזי.

מישהו התנסה עם המוסך המרכזי של הונדה בראשון או ברעננה?

תודה,

ספי

פורסם

יש פה חברם פורום עם כינוי שבלול,שגם עשה לבד,אבל אחרי זה היו ויכוחים והוכחות,אם יש לך רצון להיכנס לזה בהצלחה,אישית הייתי מטפל במורשה יבואן על מנת לחסוך כאבי ראש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עם יוליאן, כל זמן שהרכב באחריות אל תחפש צרות, גם אני בסקודה של ההורים טיפלתי בצ'מפיון למרות השינאה שלי אליהם והמחירים הגבוהים, פשוט דרשתי לראות את כל החלקים לפני שמרכיבים אותם על האוטו כדי לוודא שאני מקבל מה שאני משלם עליו ולא דוחפים לי "לינג לונג תעשיות ושות'".

פורסם

אוקיי תודה השתכנעתי אני אטפל אצל מורשה היבואן.

השאלה אם יש אפשרות לקנות את החלקים בעצמי ולתת למוסך מורשה היבואן להרכיב?

זה לא יוזיל את העסק?

תודה

פורסם

אתה כן יכול לקנות את החלקים המקוריים במקום אחר, סביר להניח שיצא לך יותר זול והמוסך המורשה יעשה לך את העבודה.

גם ככה על החלקים לוקחים מחירים לא נורמליים.

פורסם

יש לי הונדה זהה לשלך, מטופלת בהונדה גלרון בת"א. שווה לבדוק!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
אתה כן יכול לקנות את החלקים המקוריים במקום אחר, סביר להניח שיצא לך יותר זול והמוסך המורשה יעשה לך את העבודה.

גם ככה על החלקים לוקחים מחירים לא נורמליים.

נשמע לך הגיוני?

נראה אותך בא למסעדה עם דג מושט טרי שהרגע נרכש ביפו ואל תשכח להביא איתך בקבוק יין משובח אשר נרכש בחצי חינם

ושקית תפוח אדמה. ומבקש מהטבח להכין לך ארוחה טעימה נראה לי שאת התשובה אנחנו יכולים רק לנחש :)

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

• תוכן חדש...