Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלואנס דיזל 2013 - פענוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי בסוף פלואנס דיזל רמת גימור פריבליג' מועד עליה אוקטובר 12 עם 43 אלף ק"מ. יד ראשונה פרטית.

הבדיקה יצאה נקיה מלבד כמה שפשופים פה ושם שראיתי ומכה קלה בפגוש. לרכב היסטורית טיפולים מלאה במוסך המרכזי.

סך הכל אני מאוד מרוצה.

תודה על העזרה.

שאלה קצרה, איך אני מחבר את הפלאפון לדיבורית? לצערי שכחתי לקחת את ספר הרכב :(

פורסם

תתחדש!

עושה רושם שמצאת רכב שווה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה.

נזכרתי בעוד 2 שאלות:

1. הרכב עשה טיפול לפני חודש. להכניס אותו לטיפול שוב כדי לעשות "יישור קו"? בבדיקה יצא שהבלמים שחוקים.

2. בבדיקה גם נרשם שצמיג אחורי שחוק. איזה צמיג מומלץ (כמובן שאחליף שניים)?

פורסם (נערך)

אם יש לך תדפיס של הטיפולים מבעלים קודמים, כל הטיפולים בוצעו לפי הוראות היצרן, אתה יכול להמשיך בשגרת הטיפולים ( בכל מוסך מורשה יבואן תקבל הסבר, מה מחליפים ומתי). תבקש משירות לקוחות של קרסו ספר הרכב ( במידה ולבעלים הקודמים אין לתת לך ).

את הבלמים חייבים להחליף, צמיגים מחליפים בזוגות.

מה דגם של הצמיגים האחרים יש על הרכב עכשיו מקדימה? באיזה מצב הצמיג הרזרבי?

אם הצמיג הרזרבי במצב פחות טוב מבן זוג של הצמיג השחוק מאחור, תחליף ביניהם כך שהצמיג היותר טוב יילך לספייר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ערכתי את הודעתי הקודמת..

הכי טוב לקנות את אותו הדגם של goodyear גם לסרן האחורי. זאת חברה טובה.

פורסם

ולאד, הצמיג הרזרבי חדש לחלוטין (מהחברה).

הקדמיים גם של GOOD YEAR. נראה לי שאקפוץ בשישי למוסך ונעשה בדיקה של הבלמים והצמיגים.

קורן, סגרנו על 81.

תודה על הכל.

פורסם

1. צמיגים לא קונים במוסך מורשה אלא בפנצ'ריה.

תרשום מאיפה אתה ואת מידת הצמיגים, כולל קוד עומס ומהירות - תקבל כאן בפורום המלצה על פנצ'ריה באיזור שלך ומושג לגבי המחיר לצמיג.

1. אני רק מציין שההפרש בין רכב ליסינג צבוע לרכב פרטי ללא תאונות וקילומטראז' נמוך יותר עומד על 2000 שקלים ( כולל כסף זרוק על בדיקה של רכב ליסינג).

פורסם

התכוונתי שבמוסך יגידו אם צריך להחליף או לא. אפתח נושא חדש בנוגע לצמיגים.

לגבי ההפרש בין הליסינג לפרטי:

1. בשנת 2013 היתה מתיחת פנים אז אני מניח שזה בא לידי ביטוי במחיר.

2. ויותר חשוב, זאת ההוכחה הכי טובה לחשיבות של הפורום. לולא קארספורם, אני מניח שהייתי סוגר על הפלואנס הליסינגית.

אני רואה את הבדיקה שעשיתי כ- 480 ש"ח שכר לימוד. אני מאוד מקווה שזה כל שכר הלימוד שאשלם. בהנחה שכן, אז בהחלט היה משתלם לשלם את השכר לימוד.

פורסם

מחיר טוב ל goodyear efficient grip perfomance במידה שלך הוא סביב 400 -450 שקלים.

• תוכן חדש...