Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלואנס דיזל 2013 - פענוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקחתי רנו פלואנס דיזל שנת 2013 65 אלף ק"מ (ליסינג של אלדן) לבדיקה.

בבדיקה נרשם תחת שילדה "תיקונים כלליים בגוף המרכב: פח, חומר, צבע, הוחלפו חלקי מרכב; לחיצות פח; פגיעות פח; פגיעות צבע"

בעל פה הבדוק אמר לי שבעצם כל הרכב צבוע למעט הגג. לשאלתי, לא הוחלף דלת או כנף, אולי הפגוש.

האמת שהוא די הלחיץ אותי, אומנם הוא ייעץ לי שלא לרדת מהאוטו אבל כן להתמקח עוד על המחיר.

מהמשעות של השורה, זה לא סה"כ עבודות ההכנה של החברה עושה לפני מכירה או שיש משהו נוסף?

כל שאר הבדיקה בסדר, למעט בולמי זעזועים אחוריים חלשים. דווקא הבולמים יותר הלחיצו אותי, אבל הבודק אמר שזה שטויות. החברה תחליף את שניהם והכל בסדר. האם זה נכון?

תודה

פורסם

הצבע נשמע כמו הכנה למכירה, עובדה שהם לא צבעו את הגג כי גג צבוע ישר ידליק נורות אדומות. לא הייתי דואג מתאונות אבל כן הייתי דואג מצביעה גרועה.

לגבי הבולמים, העלות שלהם לא גבוהה (כ 400-500 ש"ח לזוג לפני עבודה), אז הייתי מתקין בולמים איכותיים לבד ולא את הזבל הסיני שהם יתקינו לך.

פורסם

אם החברה מחליפה את הבולמים במסגרת העסקה, אין עם זה שום בעיה - תקבל בולמים חדשים .

הרכב הזה כנראה היה מלא דפיקות פח והיו צריכים לעשות מלא תיקוני צבע ופחחות בהשבחה.

לי זה אומר שהתיחסו לרכב לא מי יודע מה ( כולו בן שנתיים ומשהו וכולו 65 אלף קילומטרים ).

הכל עניין של מחיר. אילו היה מדובר בפלואנס בנזין, הייתי אומר לך לא שווה, ויש ים של רכבים כאלה למכירה. מכיוון שמדובר בפלואנס דיזל, אני אומר - לשיקולך.

יש כאן בפורום המכירות מישהו שמוכר מגאן סטיישן 2013 פרטית עם 20 אלף קילומטרים ומבקש מחירון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוטו משנת 2013 שכל הרכב נצבע...אם לקנות (ואני כנראה שהייתי עובר הלאה) המחיר היה צריך להיות מאוד מאוד מאוד נמוך.

לא קרוב למחירון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא ממליץ לקנות.

איכות הצבע ה"שני" לא מתקרבת לאיכות הצבע המקורי. הוא מתקלף יותר מהר, נשרט ביתר קלות, דוהה מהר יותר בשמש, רואים גלים בזוויות שונות וכו'.

רכב מודל 2013 אמור להיות בצבע מקורי, רצוי מאוד ללא תיקוני צבע בכלל.

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

בעיקרון הורדתי 17% מהמחירון. מחירון לוי יצחק 96 אש"ח. אני סגרתי על 79500.

לוותר, זה אומר שגם הלכו לי 500 ש"ח בדיקה + אלף (כנראה) על שמירת הרכב. האם עדיין לבטל?

פורסם

האם הכסף של שמירת הרכב לא אמור להיות מוחזר לך

עקב ממצאי הבדיקה שלא מחמיאה לרכב?

ישנם חברות שמשאירות את הרכב כמו שהוא

ורק לאחר שנמצא רוכש שהרכב עונה לצרכיו

ומעוניין לרכוש את הרכב,

הם מבצעים את כל התיקונים המכניים

והקוסמטיים הרצויים/מבוקשים ע"י הרוכש

כולל תיקוני צבע במידה ונדרש/מתבקש.

פורסם

האם אמרו לך שהאוטו אכל פיצוצים מכל כיוון? האם אמרו לך שהאוטו נצבע כולו? אם לא אמרו לך וזה עלה לראשונה רק בבדיקה, מן הראוי שיחזירו לך את ה 1000 שקלים שנדרשו לשמור את הפחית הזו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

17% זה מהמחירון הלא משוקלל.

בעיקרון לא אמרו לי שהרכב צבוע כולו. הטופס שלהם לא היה הכי מפורט.

למען ההגינות נציג המכירות אמר לי שאם הבדיקה לא תמצא חן בעיני הוא לא יחייב אותי את האלף ש"ח כי הרכב נמצא אצלם בסניף.

ראיתי היום עוד פלואנס דיזל עלתה לכביש בדצמבר 12 עם 63 אלף ק"מ. יד ראשונה פרטית ב-82 אש"ח.

לא לקחתי לבדיקה, אבל הרכב נראה נקי והבעלים טוען שלא היו תאונות (ראיתי כמה שריטות בפגוש, אבל לא משהו רציני).

לבטל את הרכב מאלדן ולקחת לבדיקה את הרכב הפרטי?

פורסם

נכון,

לבטל את הרכב מאלדן ולבדוק את הרכב הפרטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקר טוב,

רק אעדכן כי ביטלתי את העסקה עם אלדן. הנציג מיד הסכים והיה אדיב. אלף השקלים כלל עוד לא חויבו, כך שאפילו אין צורך להחזיר.

אמשיך לעדכן בהמשך.

תודה לכולם על העצות.

פורסם

שאלה נוספת, שוחחתי עם הנציג של אלדן אשר טוען כי (כמעט) כל רכב שהוא יראה לי יהיה צבוע כי זה חלק מהליך ההשבחה.

האם זה נכון? לא ניתן למצוא רכב מחברת ליסינג שלא נצבע?

• תוכן חדש...