Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבהרת שיניים בעזרת סד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי אצל רופאת השיניים והומלץ לי לנסות טיפול להבהרת שיניים ע״י משטח סד, מישהו ניסה?

אם כן, ראיתם שיפור משמעותי או שאין טעם להתחיל בתהליך המייגע הזה?

יש לציין שהשיניים שלי לא צהובות ממש אבל גם לא לבנות כביום היוולדן.

וכמובן, מחיר? 8)

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אני עשיתי את זה בעבר. רואים שינוי מהותי. למעשה זאת השיטה הנכונה ביותר לעשות הלבנת שיניים היום.

בת הזוג שלי סייעת רופא שיניים ככה שקיבלתי את הסד במחיר מסובסד מאוד. את הג׳ל קניתי באינטרנט לפני ההנחייה שלה למותג איכותי.

מורחים את הג׳ל בעדינות בתוך הסד צמוד לדופן החיצוני של השן (אין טעם להלבין את פנים השן) ומכניסים את הסד לפה, מנקים את שאריות הג׳ל שנוגעות בחניכיים והולכים לישון עם זה או נשארים עם זה כמה שעות.

להגיד לך שזה תהליך נעים ? זה ממש לא. זה מרגיש כאילו נוקשים לך על השן כל הזמן, תחושה לא נעימה....אבל התוצאות מגיעות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בוקר טוב,

השתמשתי פעמיים בערכה הזאת, פעם אחת לפני 3 שנים ופעם אחת לפני שנה (אחת לשנתיים בערך) הייתי מאוד מבסוט על התוצאות, גם לא חייב להשתמש בכל ה20 פדים, מפסיקים כשמבסוטים מהתוצאה.

חשוב לציין שכל אדם החומר משפיע עליו אחרת, בן אדם אחד זה כמעט לא ישפיע עליו (כמעט ולא קורה) ובן אחר אחרי 5 פדים יראה שינוי שאדם שלישי יצטרך לאותו השינוי את כל ה20, אבל ממליץ לנסות.

פורסם (נערך)
בוקר טוב,

השתמשתי פעמיים בערכה הזאת, פעם אחת לפני 3 שנים ופעם אחת לפני שנה (אחת לשנתיים בערך) הייתי מאוד מבסוט על התוצאות, גם לא חייב להשתמש בכל ה20 פדים, מפסיקים כשמבסוטים מהתוצאה.

חשוב לציין שכל אדם החומר משפיע עליו אחרת, בן אדם אחד זה כמעט לא ישפיע עליו (כמעט ולא קורה) ובן אחר אחרי 5 פדים יראה שינוי שאדם שלישי יצטרך לאותו השינוי את כל ה20, אבל ממליץ לנסות.

שמעתי על המוצר הזה בעבר, אבל את האמת אני קצת חושש כי זה פאקינג מוצר שאני מזמין ב-eBay שאמור להלבין לי את השיניים, בין משהו שרופא שיניים נותן לי... גם הבנתי שאנשים חווים רגישות לחום/קור אחרי הטיפול ב-Crest 3D. אתה לא חווית כלום?

בנוסף, המחיר של זה הוא 130 ש״ח לעומת 1,300 ש״ח (אחרי הנחה) שהוצע לי בכללית.

יכול להיות שעושים עליי קצת קופה על החומר שהם מביאים ואם ארכוש אותו בעצמי זה יהיה זול משמעותית, אבל אני חושב שהעברתי את המסר.

אני עשיתי את זה בעבר. רואים שינוי מהותי. למעשה זאת השיטה הנכונה ביותר לעשות הלבנת שיניים היום.

בת הזוג שלי סייעת רופא שיניים ככה שקיבלתי את הסד במחיר מסובסד מאוד. את הג׳ל קניתי באינטרנט לפני ההנחייה שלה למותג איכותי.

מורחים את הג׳ל בעדינות בתוך הסד צמוד לדופן החיצוני של השן (אין טעם להלבין את פנים השן) ומכניסים את הסד לפה, מנקים את שאריות הג׳ל שנוגעות בחניכיים והולכים לישון עם זה או נשארים עם זה כמה שעות.

להגיד לך שזה תהליך נעים ? זה ממש לא. זה מרגיש כאילו נוקשים לך על השן כל הזמן, תחושה לא נעימה....אבל התוצאות מגיעות.

נשמע טוב.

תוכל להגיד לי את שם המוצר והמותג שאותו קנית, ומאיפה?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Style

פורסם (נערך)

אני אחרי שבוע שימוש בסדים (יש לי 3 מזרקים שאמורים להחזיק שבועיים-שלוש), מתחילים לראות תוצאות כבר אחרי 3-4 ימים, אני ממש מרוצה.

בנוסף, מכיר כמה שעברו את זה לפני ואצל כולם התוצאות טובות.

צריך לשים לב לא להגזים עם הכמות ששמים, אחרת זה זולג לחניכיים ושורף קצת. בכללי כמו שאמרו לך החוויה לא כלכך נעימה אבל שורדים את זה.

אני עשיתי גם לייזר לשיניים לפני הסד ולא ראיתי שום שינוי בצבע השיניים.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

המוצר שבת הזוג שלי היתה רוכשת מרופא השיניים ואותו הייתי מזמין מהאינטרנט (במחיר פי כמה יותר זול): opalscence

ממליץ להתחיל עם אחוזים נמוכים כמו 15-20. 35 זה כבר אגרסיבי מאוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
המוצר שבת הזוג שלי היתה רוכשת מרופא השיניים ואותו הייתי מזמין מהאינטרנט (במחיר פי כמה יותר זול): opalscence

ממליץ להתחיל עם אחוזים נמוכים כמו 15-20. 35 זה כבר אגרסיבי מאוד.

מאיפה היית מזמין? ולמה לא מומלץ 35? סיימתי סבב ראשון עם 20% (3 מזרקים) וחושב לקנות הפעם 35%. לא מצאתי המלצות לפה או לפה באינטרנט. באתר שלהם כתוב שרופא השיניים יקבע כמה אחוזים אתה צריך, וכי אפשר להגיע לאותה תוצאה רק משך הזמן של התהליך יהיה ארוך יותר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לי היתה אי נעימות מ-20%. אז לא רציתי להשתמש בג׳ל יותר אגרסיבי.

הייתי מזמין מאיביי.

ממליץ בחום להתרחק מזה. תעשה סד כמו בן אדם אצל רופא שיניים לפי מבנה השיניים הייחודי שלך.

פורסם

קאררה, יש לך מושג אם אפשר ללכת לרופא, לצורך העניין בקופ״ח כללית, ולבקש לבצע רק התאמה של הסד ללא המזרקים? אישית זה נשמע לי לא הגיוני, הם עושים רווח של כמה מאות אחוזים על טיפולים מסוג זה.

אני פשוט סקרן לדעת אם יש איזו אופציה כזו... בכל מקרה אם לא, אני מאמין שאקנה בפעם הראשונה דרך

קופ״ח ואז אזמין באינטרנט מזרקים זההים לאילו שיחולקו לי.

פורסם (נערך)

אני יכתוב לגבי הCREST 3D, ניסיתי עובד מצויין.

כול השיטות שבאמת עובדות מבוססות על אותם שני חומרים potassium nitrate ו fluoride , בopalscence שהומלץ כאן יש מ10% עד 35% מאותו שילוב חומרים בCREST 3D יש 10% ללא אפשרות בחירה.

opalscence טיפה זול יותר מCREST 3D אבל גם השימוש בוא נראה לי פחות נוח.

אצל רופא שינים יש גם מנורה שמאיצה את התהליך, לCREST 3D יש מכשיר דומה בתוספת של 10$ או משהו כזה.

CREST 3D זה של ORAL B, ככה שאין מה לחשוש יותר מידי לגבי המותג.

במשחת שיניים מלבינה יש 2% מאותו שילוב חומרים בנוסף זמן השימוש קצר (החומרים צריכים זמן).

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

פורסם (נערך)

ענק! :lol:

ה-Crest 3D נראה לי יותר מתאים כחומר משמר, אחרי טיפול ״רציני״ בעזרת סד.

עריכה אחרונה על ידי Style

פורסם

הוא ממש לא מתאים כחומר משמר, לשימור קנה משחת שיניים מלבינה 2%.

כמו שציינתי בהודעה קודמת זה אותו הדבר רק באריזה אחרת וטיפה נוח יותר לישום.

מעבר לזה שניהם מצויינים אז נשאר רק להחליט מה מתאים לך אישית, אגב יש עוד איזה 5 חברות בתחום שטיפה פחות נפוצות.

אודי A4

דימה.

פורסם

אוקיי, אבל בין הסד ל-Crest 3D יש הבדל של (לפחות) 10 אחוז, ככה שהתוצאה המתקבלת מהירה/חזקה יותר, לא ככה?

• תוכן חדש...