Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה להחליף את 2 הצמיגים האחוריים שלי ברכב יונדאי גטס לאחר שאתמול היה לי פנצ'ר באחד מהם(הם כבר ישנים, מ2011)

אשמח להמלצה למקום אמין ולא יקר בפתח תקווה

תודה

פורסם (נערך)

תבדוק בקרית מטלון רחוב השילוח 7 ( פעם קראו לפנצ'ריה הזאת צמיג ישיר). יש להם מלאי גדול של צמיגים בכל הרמות. ואל תקנה צמיגים סיניים מחברה לא מוכרת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
תבדוק בקרית מטלון רחוב השילוח 7 ( פעם קראו לפנצ'ריה הזאת צמיג ישיר). יש להם מלאי גדול של צמיגים בכל הרמות. ואל תקנה צמיגים סיניים מחברה לא מוכרת.

אפשר מספר דוגמאות לחברות טובות?

לא חושב שיש צורך בהכי יקר, נוסע באזור ה-1000 ק"מ בחודש אבל כן רוצה להשקיע במשהו איכותי שיחזיק

מעבר לזה להסתכל על השנה שרשומה על הצמיג לראות שלא מוכרים לי ישן ? אמור להיות 2015 או שיש מצב שמוכרים גם 2014 ?

בנוסף, יש לי ג'אנטים איכותיים יחסית על הגלגלים הישנים, להגיד להם שיתקינו את החדשים עליהם ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי liranco9
פורסם (נערך)

תמיד כדאי לבדוק תאריכים, קוד עומס ומהירות, לוודא שהמידה נכונה.

Falken

Toyo

Pirelli

Goodyear (לא goodride! )

Kleber

Dunlop

Michelin

Continental

Yokohama

Bridgestone

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמתי 2 אחוריים של Kleber עלה 540 כולל הכל

הקדמיים אמר שבסדר יחסית, עוד כמה חודשים אני אבדוק שוב

תודה רבה על העזרה!

• תוכן חדש...