Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי טויוטה יאריס 2008 רובוטית במחיר של 38 אלף, יד ראשונה עם 78 אלף ק״מ, שזה בערך גם התקציב שלי.

אני יודעת שרובוטי חסכוני מאוד, ורציתי לדעת אם כדאי לרכוש את הרכב, וברור לי שאני אמורה לבדוק אם התיבה נוחה לי.

איך הרכב?

פורסם

לחמי יש כזאת בערך 5 שנים, אפס תקלות.

מה כן לי הגיר לא נעים בעיר, לא מעביר חלק לפעמים מושך הילוכים, לא אהבתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכיר מעביר הילוכים לבד ולכן בגדול זה רכב אוטומטי ולא ידני.

לכן אתה יכולה למוד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את יכולה לנהוג, אבל אני מציע שתעשי נסיעת מבחן ותראי אם אופי השימוש של הגיר מתאים לך. לא כל אחד אוהב את אופי העברת ההילוכים בגיר הזה, זה שונה מגיר אוטומטי רגיל שאת מכירה.

קחי בחשבון שהשוק בארץ פחות מחבב את הגיר הזה בטויוטות ועל כן יש סיכוי לקושי במכירה עתידית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אישית הייתי קונה באותו הסכום פיאט פונטו איבו 2011 (או 2010 ונשארת עם קצת עודף).

הגיר הרבה יותר מוצלח, הרכב יספק תמורה משמעותית יותר טובה לכסף (הרבה יותר נוח ונעים לנסיעה, מאובזר, שקט, בטיחותי, חדש יותר).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כרגע התקציב ירד לגג 40 אלף שזה ממש לגרד, והדבר העיקרי זה שיהיה חיסכוני ועלויות זולות, ושיהיה יותר בטיחותי מרכב כמו הסוזוקי אלטו

פורסם

הייתי בודק יונדאי i20 למשל אולי תהיה פחות חיסכונית מהיאריס אבל גיר הרבה יותר נעים.

• תוכן חדש...