Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רגע לפני הצעד הנ"ל.

ניסיתי לדחות את הרגע, אבל זו ההמלצה/דרישה במקום העבודה, כמובן שזה טלפון חברה.

מאז כניסתי לעולם הסמארטפונים לפני כ 5 שנים אני באנדרואיד לדורותיו.

כעת אני אקבל אייפון 6S

ברור לי שהמכשיר טוב איכותי ומודרני (בוודאי יותר מה SGS3 המקרטע שיש לי עכשיו), אבל מניסיון עבר של הבן עם איפוד 4 והאשה עם אייפון 4 זכורים לי המון קללות ועצבים בכל אשר קשור לאייטיונס.

אני מנסה להערך עד כמה שאפשר מבעוד מועד.

כנתון פתיחה, אני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר בשום צורה.

יש לי כמה שאלות של הדיוט, מקווה שתוכלו לעזור לי.

1. כיצד אני מעביר אנשי קשר? זהו הדבר המהותי מכל מבחינתי, כיום אני שומר את כל פרטי הקשר בגוגל.

2. האם ניתן שיהיה לי gmail עובד ומסונכרן על האייפון, ז"א שאקבל את המייל לפון בזמן אמת?

3. האם ניתן שסעיף 2 לעיל יעבוד במקביל לשרת exchange שחייב לעבוד על המכשיר.

4. האם ניתן להוסיף קבצי MP3 שיש לי לפון וכיצד?

5. נאמר ואת האייטיונס אני שותל על הלפטופ של העבודה, מה קורה לאחר שמחליפים לי לפטופ לחדש?

6. האם אני חייב לתת כרטיס אשראי בזמן אתחול האייטיונס בכדי להכנס ולהוריד אפליקציות (בהינתן שאני לא מתכוון לשלם על אפליקציות) או שיש דרך להמנע מכך?

תודה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)

1. אפל שחררה לא מזמן אפליקציה למכשירי אנדרואיד, שתסייע לך להעביר את כל הנתונים החשובים אל האייפון. נמצאת בפליי תחת השם Move to iOS. האפליקציה מעבירה אנשי קשר, הסטוריית הודעות, חשבונות מייל, תמונות וסרטונים ויומנים.

2. בהחלט, גם ביישום המובנה וגם באפליקציית ג'ימייל הייעודית.

3. כנ"ל, בהחלט.

4. דרך iTunes.

5. אפשר להגדיר עד חמישה מחשבים שונים לאותו מכשיר.

6. תיאורטית כן, בפועל קיימת דרך ליצור Apple ID ללא פרטי כרטיס. תוכל למצוא את ההוראות המדוייקות בחיפוש ברשת (עברו כמה שנים מאז יצרתי חשבון כזה).

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

1. יש המון תוכנות שעובדות על זה, תריץ חיפוש בגוגל את צמד המילים ״אנשי קשר אנדרואיד לאייפון״ ותמצא מלא פתרונות כולל מדריכים.

2. כן

3. אין לי מושג

4. אם אתה מתכוון לנגן המוזיקה אז כן, לאחר התקנת האייטונס תופיע לך תיקיה בשם iTunes בתיקיה ״מוזיקה שלי״ שנמצאת בתוך המסמכים שלי, שם תיהיה לך תיקיה נוספת בשם add automatically to iTunes, תעשה העתק הדבר לשם את כל קבצי הMP3 שאתה רוצה להעביר, לאחר מכן פתח את האייטונס ובלשוניות של האפשרויות תבחר ב״מוסיקה״ ותסמן שם v לאישור הסנכרון ואז תלחץ בצד שמאל למטה ״החל״.

5. במידה ולא ביצעת גיבוי אז כלום, במידה וביצעת גיבוי תצטרך להעביר אותו באופן ידני ללפטופ החדש או לחילופין לבצע גיבוי חדש בקבלת הלפטופ

6. יש דרך להימנע, במידה ותבצע רישום רגיל דרך האתר תתבקש להזין פרטי אשראי. בשביל להימנע ברגע שתקבל את המכשיר החדש תבצע רישום לאייטונס בדרך הזאת:

1. כנס לאפסטור באייפון החדש

2. חפש אפליקציה חינמית להורדה

3. תלחץ על הכפתור get ע״מ להוריד אותה למכשיר

4. אחרי הלחיצה תתבקש או להיכנס עם פרטי אייטונס קיימים או לפתוח חשבון חדש

5. תבחר לפתוח חשבון חדש, מאחר ובחרת להירשם תוך כדי נסיון להוריד אפליקציה חינמית בתהליך ההרשמה לא תתבקש להזין פרטי אשראי, כי היא חינמית :)

כחובב אייפון מושבע עם נסיון באנדרואיד - אין על iOS!

פורסם

ענו לך על חלק אבל בקצרה אבל בקצרה:

1. אתה פשוט מוסיף את הGoogle account שלך למייל ומסמן לו לסנכרן גם אנשי קשר. לא צריך שום הגדרה או אפליקציה אם הכל מגובה אליך לגוגל וזה ימשיך לסנכרן שינויים. על הדרך אתה יכול לבחור לסנכרן גם פתקים , Calendars ועוד מני דברים

2. כן , כמו שאמרו יש אפליקצית Gmail טובה מאוד ומהירה מבחינת Push notifications משמעותית מהמותקנת בפלאפון (בגלל הגבלות שגוגל שמה על הAPI כפרה עליהם... חייבים לעשות הכל עקום וסגרו את הImap שלהם לפני מעל שנה) או במובנית בפלאפון. אני מריץ את שתיהן - כי זו של גוגל נותנת חיפוש איכותי יותר. אבל לרוב עובד עם המובנית כי היא פשוט טובה יותר.

3. אתה יכול להוסיף כמה חשבונות מייל במקביל ולשים הגדרות שונות לכל אחד.

המכשיר.

4.

לגבי מוזיקה - המלצה שלי - תשמע מוזיקה בסטרימינג.

זה לא משנה - אפל מיוזיק , ספוטיפי Whatever - הרבה יותר נח מלהתעסק בלעביר שירים (גם באנדרואיד) , לסדר אותם וכו.

יש גם אפליקציות שאתה פשוט גורר שירים / מעביר אותם בWifi בדיוק כמו באנדרואיד - זה משאיר אותך עם בלאגן. לטעמי.

5.

גיבוי עושים היום לiCloud לא למחשב מסוים לכן ההחלפת מחשב לא רלוונטית. אתה לא באמת חייב אייטיונס בימינו כמעט לכלום ושום דבר.

6. אתה לא חייב - כתבו לך איך.

ליביו (וכן היו לי גם מכשירי אנדרואיד , כנראה לפני רוב האנשים...)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אנשים, תודה רבה על הטיפים המצויינים!

מקווה ומניח שאהנה מהמכשיר

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...