Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, חשבתי לקנות נורות T5 ולהחליף את נורות הלהט ב LED. השאלה היא האם אחרי ההחלפה עדיין יהיה אפשר לעמעם את תאורת לוח השעונים?

תודה,

דניאל

פורסם

ברכב שלי אין עמעם אלא יש לחצן תאורה חלשה וחזקה, אין באמצע. גם לאחר החלפת הנורות ללד הוא עדיין עובד, אבל גם במצב החלש הלד מאיר חזק מאוד והייתי צריך להכניס פילטרים למינסרה כדי לעמעם אותו.

קח בחשבון שתאורת לד היא תאורה מאוד ממוקדת ואין לה את פיזור האור של נורת להט. הנורות בעלות 3 הלדים טובות יותר אבל עדיין הצורה בה תתפזר התאורה קשורה לאופן בו בנוי הלוח והמנסרה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניסיתי כל נורת לד אפשרית בתצורת T5. כולן מאירות חזק וממוקד בכיוון אליו הנורה פונה, פיזור האור אינו אחיד לכיוונים האחרים גם בנורות מרובות לדים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני החלפתי ברכב הקודם שלי{סיריון} לנורות LED ובאמת הפיזור של האור לא היה טוב והיו חלקים חשוכים בלוח שעונים

אז חזרתי לנורות הרגילות.

פורסם

אצלי ברכב, הלדים עושים עבודה טובה בלוח שעונים.

נראה הרבה יותר טוב מהמקור.

גם בשעון שיש בקונסולה, שמתי לד, עושה עבודה מעולה, בעיקר כשיש שמש חזקה, בנורות להט, לא היו רואים את השעה, עם הלד אפשרי

• תוכן חדש...