Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני רוצה לקנות רכב שיהיה חזק ואמין

אני לא מחפש עכשיו שתביאו לי מאזדה mx5 שבורה שנת 74

הציפיות שלי מהרכב שייסע טוב, שיהיה אמין ולא יראה כמעט מוסך, ושיהיה כמה חסכוני שאפשר (פשוט שלא יהיה רכב שעושה 1 ל7 )

פלוס מינוס מחפש רכב עם 130-140 כ"ס, חריג יתקבל

תקציב של 20k, חריג יתקבל בהחלט אם הוא מתאים

חסכון דלק בערך 1:11 ומעלה

מעדיף רכב שיהיה סופר מיני ולא משפחתי, ושיהיה שנה נורמלית יחסית, לא רוצה רכב שנת 89 עם מנוע 3.0 ..

כל ייעוץ יתקבל בברכה, תודה

עריכה

זה רכב ראשון, לאחר 3+ שנות נהיגה כל מאזדות של המשפחה. מבין ברכבים ויודע לטפל טוב ברכב. (אני הייתי בדרך כלל זה שמטפל במאזדות שהיו)

עריכה אחרונה על ידי Dvir11
פורסם (נערך)

תודה רבה, רכבים אמינים? איזה שנה?

עריכה :

בדקתי על הרכבים הקליאו ספורט 2003 נראית ממש טוב.. יש עוד מידע חיוני על הרכב? חשוב לי מאוד האמינות שאני לא אלך אחרי חצי שנה למוסך על בעיות גיר/מנוע, כתוב שהרכב מיועד רק לדלק 98, עם 95 יהיו בעיות?

כמו כן אשמח לקבל עוד הצעות לגבי רכבים. תודה

עריכה אחרונה על ידי Dvir11
פורסם

נראה לי אתה מחפש פרופיל של רכב שלא באמת קיים.

רכב חזק ואמין - לא יהיה זול רכב חזק וזול - כנראה לא יהיה אמין עקב סוג הבעלות של מי שמחזיק אותם.

רכב חזק - לרוב לא יהיה חסכוני ברמה של 1-11 אמיתי בנסיעה מעורבת.

HGT זו אופציה סבירה יחסית , לא כ״כ חזק אבל יחסית אמין ויחסית חסכוני.

206GTI גם אופציה סבירה.

הקליאו - חלקן סובלות ממחלות כאלו ואחרות ולא התבגרו כ״כ יפה מבחינת הפנים והחוץ - בטח שרכב של פחות מ20 אלף - אבל אכן חזקה יחסית ויחסית חסכונית.

בתקציב הזה - את החזק הייתי משאיר לרכב הבא ויותר כסף. במיוחד אם אתה מדבר על צורך בצריכת דלק של 1-11 ולנסות את מזלך עם 95.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני יודע שהדרישות קצת לא תואמות מבחינת מחיר חוזק ואמינות, בגלל זה רשמתי שזה התגמשות, לא חיפשתי רכב עם 200כ"ס, ברור לי שבתקציב שלי הוא יהיה שבור.

אני מוכן להתפשר על כוח, ועל המחיר,

נגיד רכב 120 כ"ס גם בא בהתאם, וגם תקציב של 30k ואפילו אפשר לגרד טיפה יותר, אבל זה בהתאם לרכב..בגלל זה כתבתי שאני מתגמש..

אם יש למישהו רעיונות יתקבלו בברכה.

בנוגע למאזדה אני לא מתקרב למאזדות, אמינות מאוד אבל מבחינת ביצועים ודלק על הפנים

פורסם

הונדה סיויק 2002-4.

זאת פשרה הכי טובה בין חזק לאמין שתמצא בתקציב הזה.

אפשר גם לנסות לחפש מזדה לנטיס מנוע 2.0.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עזרתם לי מאוד להתמקד בהתלבטויות שלי, אני מתלבט כרגע בין הסיויק לhgt, למרות שהhgt קצת יותר קרצה לי..אחשוב קצת בינתיים, תודה רבה

• תוכן חדש...